29
Counter - Strike REAL
  • Antiga
    #29
    Szia szákos !
    http://retech.hu/CSE.ZIP innen szedd le ezt a mappát, tömörítsd ki és kész mehet is a gáma (indítsd el a hl.exe-t aztán Custom Game és Cs Acivate )

    Egyelőre csak egy szerver van benne de az elég is romahangokat meg nem éri meg betenni szte nem olyan jók ha meg akarod a kkor asszem hogy a sound/radio/player vagy sound/player/radio de nembiztos :))

    ha valamit nem értesz írj rám : [email protected]
  • Szákos 18
    #28
    Hello!!!
    Kéne segítség a Counter Strike 1.5-höz.
    Már sikerült letölen, meg fel is teepítettem, csak Half Life exe kéne hozzá.Már egy honlapon is eesgéltem, csak onna nemlehet letölteni.
    Megtudnátok mondanhonnan lehetne tlteni a hl.exe. -t?
    És a Coner Strike mappájába hová kell berakni? És roma hangokat is szedtem le hozzá, azoka is hová ell berakni?
    Előre is köszi.
  • Kandurex
    #27
    Soha nem volt még TFT monitorom, de támadt egy ötletem. Ha a windowson belül STANDARD 1024X768 monitor állítasz be az eszközkezelőbe akkor elméletileg, minden alkalmazás úgy is áll hozzá. Mert ugye a kártyának mindegy, kiadja a jelet (standar-ot) a moncsi meg lazán lekezeli. Sztem akkor a HL-CS -se fog pattogni (minek pattogna, hisz a rendszer standard moncsit lát). Igaz, hogy macerás, de jobb ötletem nincs, estleg majd 1.6-os.
  • G@b0r
    #26
    hmmm, még csak negyed 2 van de már 2 szerverről kikkeltek mer állítólag csítelek :DD
    Hogyan lehet TFT monitorral normálisan beüzemelni a csét? mer eléggé fagyogat. :( Volt csé és vindóz reinstall, kipróbáltam jó néhány videókártya drájvert de ennek ellenére félóránként, óránként fagyok.
  • Kandurex
    #25
    testing folyamatban dikkma....:))
  • Dikkma
    #23
    Mint azt 2 hozzászólással előtte olvashattad volna, ha megtetted volna, akkor már tudnád, hogy mi kell:

    "1.5-CS 1.1.10 Patch-os HL, 3.00 CD.+ CPL GUI"

    means:

    Half-Life install; rá 1110-es HL-patch; rá 1.5-ös CS-patch (csv15full.exe); és esetleg egy Cheating-Death 3.0.0

    Minden letölthető a www.half-life.hu -ról, reggeld magad, és a bal oldalon a letöltéseknél a Half-Lifeból a peccset, a MOD-okból az 1.5-ös CS-t szedd le.

    Cheating-Death: www.unitedadmins.com

    Mapok: ami benn van a CS-ben.
  • Dikkma
    #21
    Én úgy tudom: a trackerui.dll invalid nem a görgős egér miatt van. Az 1.5-be bele akarták építeni a CS saját icq-szerű proggyját, amivel a buddy listedben levő játékosokkal játék közben is cseverészhettél volna, szervertől függetlenül.
    Namost ez nem került bele a végleges 1.5-be, ezért buzul. De imho nem emiatt van a gáz.
    Kandurex és mi lenne, ha megnéznéd az 1.6-os CS-t? Lehet külföldön tudsz csak játszani, de imho már most jó átállni az 1.6-ra, mint 1.5-re rászokni aztán két hét múlva jön az új peccs.
    És lehet, hogy az nem basz ki.
    Csak javaslat.
  • G@b0r
    #20
    Én azóta nem csézek amióta TFT moncsim van. Fagy a csém, előtte tökéletesen műxött, most meg win 2k és xp alatt is lefagy, van amikor 5 perc után van amikor 2 óra után.
  • Kandurex
    #19
    Na akkor összegezve (ezeket próbáltam ki):

    Ezekután megyek és a kardomba dőlök.

    Rendszer „vadi” új: AMD1GHZ; GEF3-TI200; DX9; SB128; 256MB; WIN98 ENGLISH tiszta, mint a hó (3h-s, még winzip sincs fent!

    Szóval ledobnak a szerverek (20-25sec bent, még lőni is tudok, aztán puff). Leírnám, hogy pontosan miről is van szó… segítséget előre is köszönöm:

    Először ilyen változatos üzenetekkel dobálódzott mint REQUESTING PLDECAL.WAD FROM SERVER + CUSTOM.HKP hibák, ezeket megoldja a cl_download_ingame 0, aztán gyanakodtam a CD-re ((Cheating Death) olyanra mentem ahová nem kell) semmi köze hozzá, még mindig ledobnak a szerverek. Töröltem a custom.hpk (v. milyen) file-t, semmi eredmény. HPK maxsize 1, ugyancsak semmi. Egyetlen hibát ír ki: trackerUI.dll error not loading v. mi a tököm, de ez az egérgörgő probléma nem sokat számít. OpenGL api 800x600 további felbontások tesztelve, semmi. Hozzá teszem LAN szervert minden gond nélkül tudok indítani (onnan bezzeg nem dob ki). Biztos, ami biztos alapon, a „szüzesfalat” is lekaptam, hátha…KICK..vazze

    1.5-CS 1.1.10 Patch-os HL, 3.00 CD.+ CPL GUI

    Most már kezdek kissé ideges lenni. Unalmamba egy gyors WIN98 English és CS reinstall is befigyelt. Eredmény a szokásos. :( Felraktam a Fusion pack 10-t, hátha….ismét a consolba dob…zanyád!..GGRRRRRR… most ott vagyok, hogy újra letöltöm a patch-eket + 1.5CS-t

    :( Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mi a gond.
  • Chief
    #18
    Akkor passz! Én nem tudok már mást javasolni!
  • Kandurex
    #17
    Olyan szervere megyek ahova semmilyen anti-cheat progi nem kell (teszt miatt) a tracker világos, ki is irtottam a cll könyvtárból...mosmásemmint nem mond ugy dob...aranyos mi..:(
  • Chief
    #16
    Dobjál fel valami AntiCheat progi-t! Amikor bróbálsz csatlakozni a szerverhez ki szokta írni hogy milyen Anticheat kell! A Trackerui.dll errort a görgős egér miatt írja ki! Nekem is kiírja, de müxik a görgő!
  • Kandurex
    #15
    Egyetlen hibát azért kiír: TRACKERUI.DLL error not loading v. mi a tököm :(
  • Kandurex
    #14
    semmi.
  • Aquli
    #13
    cheat-gatolok fent vannak?
    punkbuster meg ilyesmi.
  • Dikkma
    #12
    Nem tudom. Ha lett volna tűzfalad, én arra gondoltam volna hogy a WON-auth nem jut ki. De gondolom nowon szerveren is próbáltad, meg mondtad hogy nincs tűzfal már.
    Magyar szerveren, nem kéne problémának lennie. Nem tudom...
  • Kandurex
    #11
    Ja igen, LAN szervert minden gond nélkül indit, szept. ez idáig tökéletesen ment...az internet szolgáltató tud valamit baszni ez ügyben? Úgy értem valamit bekurnak, elkurnak a serveren v. mitomménmit...mert abszolult nem tudom mi lehet....
  • Dikkma
    #10
    Cink. Akkor tényleg add el a géped :)
    Szervert tudsz indítani?
  • Kandurex
    #9
    Ahhmmm, zűzfal nyista (direct emiatt lőttem ki), CS+HL1110+CPL GUI +OPENGL+WIN driverek oksa, DX9, nem CDs szerveren is ezt csinálja 15-20sec bent aztán kivág, és egy kurva sort nem ír, hogy miért...istenem de xarul van megírva ez a progi 1.5nél járnak de arra képtelen, hogy megmondja mi is lehet a baj...rem 1.6-nal már nem lesz ilyen gondom. Ha ott is akkor ablakon kiugrás, fejre hamu szórás stb. stb strb.
  • Dikkma
    #8
    Nos eredeti HL + HL1110 + CS15 + CPL GUI -val NEM csinál ilyent a játék.
    LAN szervert tudsz indítani? Ha igen, akkor máshol van a gond.
    Ha nincs tűzfal, van netkapcsolat, be van állítva a felbontás és az API (OpenGL-re) win+driverek rendesen fel vannak rakva, akkor még meg lehet nézni nem írásvédett-e vmi file.
    A CD-t én elfelejteném, ha szopok miatta, majd ha a CD miatt vágnak ki a szerverek, akkor majd be lehet lőni azt is.
    Úgy nagyjából ennyi.
  • Dikkma
    #7
    Érdekes nekem soha nem volt ilyen gondom.
  • Kandurex
    #6
    AZ "#1" üzimet vegyétek már figyelembe légyszíves.
    Leírtam, hogy már volt reinstall mindenszinten. Semmilyen script-et nem használok. És azt is írtam, hogy a custom.hpk -t töröltem
  • The Garrett
    #5
    loli az emberi leleményesség nem ismer határokat :)
  • Chief
    #4
    A Counter-Strike (x) be is írtam! Telepítsd újra a CS-t! Nekem is megoldotta a telepítés gondokat!
  • M@TriX
    #3
    így hirteken annyit, hogy némely szerver, ahova nem kell CD és neked fut, akkor ledob...
    a custom.hpk-t simán le lehet törölni. Játék indításkor majd létrehozza.
    Itt olvasgatom, hogy használsz scripteket. Talán próbáld meg script nélkül és ha úgy megy, akkor szépen adagold amire szükséged van. Hátha ezzel rájösz a hibára...
  • Shaman
    #2
    Sztem menjél ide ,s itt tedd fel a kérdésed. Ott többen tudnak válaszolni
  • Kandurex
    #1
    Elnézést kérek azoktól akiknek már ki van a töke az új és újabb topic-okkal, de ugye a Counter - Strike (x) újabban nem erre való (érdekes...). Egy kis segítséget szeretnék kérni....

    Nah, szal, any1 pls. Mindig kidobnak (any server) a szerverek.

    Először ilyen változatos üzenetekkel dobálódzott mint REQUESTING PLDECAL.WAD FROM SERVER + CUSTOM.HKP hibák, ezeket megoldja a cl_download_ingame 0, aztán gyankodtam a CD-re (Cheating Death, olyanra mentem ahová nem kell) semmi köze hozzá még mindig ledobnak a serverek. Töröltem a custom.hpk (v. milyen) file-t, semmi eredmény. HPK_maxsize 1, ugyancsak semmi. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mi a gond. 1.5CS 1.1.10 Patch-os HL, 3.00 CD.
    Most már kezdek kissé ideges lenni. Unalmamba egy gyors WIN98 English és CS reinstall is befigyelt. Nem tud valaki bármilyen programot ami pontosan Logo-ja (naplóza), hogy mi a fittyfenének doble? Vagy bárkinek bármi tipp?