1
DivX + dolby surround
-
Speedy Gonsales #1 Kérem segítsen valaki!
Szeretnék divx-et csinálni úgy, hogy dolby surround hang legyen alatta. pl. AC3, vagy akármi.
Lehetőleg olyan módszer kellene, ami pofon egyszerű. Nem igen van türelmem órákig beállításokat csinálni, meg a 15 lépésben, 18 különböző programmal, pluginnel való vacakolást sem bírom.
Eddigi próbálkozásaim:
Volt egy Easydivx nevű progi, ami ugyan valamelyik nullverziós béta változatában már egyszer-kétszer ezt sikeresen megcsinálta, de az újabb változatok állandóan lehalnak félúton. Használhatatlan.
Próbálkoztam azzal is, hogy divx-et és AC3-at külön szedtem le a DVD-ről, ami gondolom indulásnak nem rossz, de hónapok óta nem találok olyan progit, amivel a kettőt rendesen össze lehetne mixelni. A NanDub-bal próbálkoztam, ami gyönyörűen össze is másolta az audiót és videót (direct streem copy), de a végére valahogy "elveszett belőle a surround". Csak sztereóban lehetett lejátszani, pedig próbáltam WinDVD-vel Power DVD-vel, meg WM Player 9-el is.
Vannak még különböző, már bolti szoftverek, pl. Movie Jack 3, 1 DVD Ripper stb, amelyeknél szépen ki lehet választani a "dolby surround" opciót, csak hát ez divx-re nem működik egyiknél sem. (SVCD-t megcsinálta rendesen).
Szóval kezdek már belefáradni. Legalább 10 féle progi legújabb változatát kipróbáltam már, és nem megy.
Ha valaki tudna használható módszert, kérem írjon erre az e-mailemre: [email protected]
Nagyon köszönöm.
Speedy