NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most néztem orlando pistons meccsen a palánkra pattant a labda, és most meg befujták hogy kinn volt. érdekes
na mindegy, nem kéne ennyit rágodnom a hülye szabályokon
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
egyebkent sztem nem lehet blokkolni nba-ben sem hátulrol, orlando-detroit meccsen befujták Howardnak
de a Denver... áááh! van rá esély h meglegyen szerintetek??
csak az Iverson
köv meccs amit leadnak meg a Miami-Chicago 4. meccs lesz
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
NBA, rájátszás
ez melyik meccs lesz??
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Bár a Spurs ellen nem tom mennyi esélyünk van?!
Bulls meg már szinte továbbment<#nemtudom>#nemtudom>
byby Miami <#integet2>#integet2>
nem olyan lehetetlen...alapszakaszban 4bõl 4x verte a Warriors õket 😊
Miamit meg kisöprik szvsz....ami elég nagy szégyen a bajnoki cím védõjének
Milyen durva lenne ha a Warriors kiejtené a Dallast <#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
Fisherman\'s Friend
jah Kobe , nem vok arra méltó h fényezzem <#eljen>#eljen> hihetetlen h szinte egyedül mit nyújt!
Iverson 😊
Fisherman\'s Friend
Azt írtam h a mellette játszók (Odomot kivéve) lézengenek a pályán és szinte semmit se csinálnak mivel nem Lakers szintûek
Ahhoz h egy csapat jól szerepeljen kell 2-3 jó játékos nem feltétlen olyan jó mind Kobe de mellé kell 2 olyan ember aki 10-20 pont közt termel folyamatosan, tény h Odom jól nyomja de a másik 3 ember....nem Lakers szintû, nem véletlen h a Lakersben volt ebben a szezonban a legtöbb "változatú" kezdõ 5ös.
KOBE meg a mostani NBA legjobb játékosa ez tény, nem véletlen h õ dobta a legtöbb pontot is. MVP meg azért nem lesz mivel õ és Odom nem képes minden meccset megnyerni.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
második eredmény viszont azért meglepõ 😮
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LA Lakers - Phoenix Suns 95-89 (Kobe 45 pont, Odom újabb dupla dupla)
Utah Jazz - Houston Rockets 81-67
Orlando Magic - Detroit Pistons 77-93
Spread De Love!
talán egyedül Kobe, de õ önzõ.
nekem K Garnett a kedvenc, már egy jó ideje, szimpatikus és jó is. meg a régebbiek közül Grant Hill de most az Orlando nagyon szenved sajna
csak az Iverson meg a Denver + Bikák meg a Ben Wallace 😊