NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
<#wave>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grizzly21
jaja

FrezeR
go Heat 😊 ezt be kell húzni!

báttyó02
nah mindjárt meccs😊

FrezeR
nagyon szivesen 😊

grizzly21
az igaz.

most néztem orlando pistons meccsen a palánkra pattant a labda, és most meg befujták hogy kinn volt. érdekes
na mindegy, nem kéne ennyit rágodnom a hülye szabályokon

VinylToy
nehéz megítélni, hogy eléred-e a kezet vagy sem. Ezért inkább lefújják a támadójátékos érdekében, mert neki hátul nincs szeme, és lehet belõle sérülés ha a kezét hátrarántja.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
jah, de ezt is lefujták nem?

grizzly21
remélem valami csoda folytán a Pistons mégis kieik, rohadtul nem szimpatikus egy csapat. csak akkor szerettem amikor G Hill ott játszott

Rockynhooo
nekem is annak tûnik

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
bírói tévedés, de hajlamosak a játékvezetõk az összes ilyet hibának fújni, viszont teljesen szabályos ha csak és kizárolag a labdát ütöd ki.

grizzly21
azért ez elég furán hangzik. mármint hogy ha szabályos akkor némelyik biro befujja

Rockynhooo
ne tudd meg most mekkora változást hoztál az életembe 😄 minden meccset megtok nézni ezek után 😊 köszi a linket, még ha nem is nekem raktad 😊 nagyon jó kis oldal <#eljen>

FrezeR
sportbit.org nagyon jó kis oldal

VinylToy
nem azon van a lényeg hogy "hátulról", mert ha hátulról csinálod és csak a labdát ütöd el akkor az szabályos, na most ezt bírója válogatja hogy befújja-e vagy sem.

grizzly21
nem tudjátok hogy lehet megtalálni hogy Grant Hillnek milyen cipoje van?
egyebkent sztem nem lehet blokkolni nba-ben sem hátulrol, orlando-detroit meccsen befujták Howardnak

Rockynhooo
na a Bikák nyerjék meg az ucsó meccset is és go köv körbe... akkor legalább már az egyik csapatom továbbment!
de a Denver... áááh! van rá esély h meglegyen szerintetek??
csak az Iverson

grizzly21
nem tudjátok hol lehetne torrenten leszedni a meccseket? találtam néhányat, de ilyen koreai vagy milyen a komment hozzá.:s

báttyó02
köszi

5w0rdf15h
szvsz a délelõtt meccs ismétlése szal New Jersey-Toronto

köv meccs amit leadnak meg a Miami-Chicago 4. meccs lesz

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fókameister
Hát ha Tmac egészséges simán játszik ugy mint Kobe. Régebben volt is olyan összehasonlitás 2ejük között még Tmac bekerülése környékén és nagyon 1 szinten voltak. Hajrá Rockets 😄 Remélem a Utah-n túljutnak és min a Conference Finalig meg sem állnak.

báttyó02
1:00 Kosárlabda
NBA, rájátszás

ez melyik meccs lesz??

Rockynhooo
hát én meg nagyon bízom a Bullsban meg a Denverben!
Bár a Spurs ellen nem tom mennyi esélyünk van?!
Bulls meg már szinte továbbment<#nemtudom>

grizzly21
hát ja, én speciel azt mondtam volna hogy Miami vagy Dallas nyer

Rockynhooo
Igen tom, de a Dallas akkor is Dallas 😊
byby Miami <#integet2>

5w0rdf15h
"Milyen durva lenne ha a Warriors kiejtené a Dallast"
nem olyan lehetetlen...alapszakaszban 4bõl 4x verte a Warriors õket 😊

Miamit meg kisöprik szvsz....ami elég nagy szégyen a bajnoki cím védõjének

Rockynhooo
nem hittem volna h a Bikák ilyen egyszerûen menetelnek a Miami ellen <#ijedt><#ijedt><#vigyor2><#vigyor2> de csak örülök ennek!
Milyen durva lenne ha a Warriors kiejtené a Dallast <#guluszem1><#nevetes1>

grizzly21
igyvan

Mondjuk igaz de õ és yao viszonya sokkal jobb mint pl oneil és kobe viszonya volt (és szerintem ez nem elhanyagolható ha egy csapatban játszanak)

grizzly21
azért dehogynem övé a fõszerep😊
Yao is jó, de sztem a Houston azért Tmac vállán nyugszik

Nekem t-mac a kedvencem (lehet mondani hogy nem fog soha kobehoz felérni de õ sokkal alázatosabb) Meg lehet nézni hogy mikor kobe oneil-el együtt játszott milyen nagy balhék voltak 2jük között. Mikor tmac hou-ba mnet õ kijelentette hogy egérti hogy mostantól nem õvé lesz a fõszerep és nem kell annyi dobnia mert van egy jó centerük...

JASON KIDD <#wow1>

Fisherman\'s Friend

Rockynhooo
akárki akármit mondd akkor is számomra Iverson a best😊
jah Kobe , nem vok arra méltó h fényezzem <#eljen> hihetetlen h szinte egyedül mit nyújt!

Iverson 😊

<#lama>

Fisherman\'s Friend

5w0rdf15h
"Te írtad hogy csak lézeng a pályán" ezt te hol láttad??? :|
Azt írtam h a mellette játszók (Odomot kivéve) lézengenek a pályán és szinte semmit se csinálnak mivel nem Lakers szintûek

Ahhoz h egy csapat jól szerepeljen kell 2-3 jó játékos nem feltétlen olyan jó mind Kobe de mellé kell 2 olyan ember aki 10-20 pont közt termel folyamatosan, tény h Odom jól nyomja de a másik 3 ember....nem Lakers szintû, nem véletlen h a Lakersben volt ebben a szezonban a legtöbb "változatú" kezdõ 5ös.

KOBE meg a mostani NBA legjobb játékosa ez tény, nem véletlen h õ dobta a legtöbb pontot is. MVP meg azért nem lesz mivel õ és Odom nem képes minden meccset megnyerni.

Te írtad hogy csak lézeng a pályán, na ezért nem kapja meg, de akkor is azt mondom hogy egy igazi MVP a csapattársainak is javítja az átlagait, egyébként pedig azért a Lakersben sem fakezûek pattogtatnak, de már nagyon unom hogy mindenki Kobe nemiszervét fényesíti mert õ milyen jó játékos, és mindenkinél fényévekkel jobb, ezzel le lehetne már állni.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

5w0rdf15h
persze ha van mellette még legalább 1-2 ember aki tud kosarazni nem csak lézeng a pályán mind a Lakersben

N1ggA
dede, tényleg azért van, mert szar a Lakers

Spread De Love!

És ez azért van így mert egy igazi MVP képes a legjobbak közé emelni csapatát.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

báttyó02
<#eljen><#eljen>
második eredmény viszont azért meglepõ 😮

5w0rdf15h
pedig így van...mindig a legjobban szereplõ csapatokból választanak MVP-t

Ezt Te sem gondolod komolyan.

5w0rdf15h
tegnapi eredmények:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért csak elverték Nashéket 😛
LA Lakers - Phoenix Suns 95-89 (Kobe 45 pont, Odom újabb dupla dupla)
Utah Jazz - Houston Rockets 81-67
Orlando Magic - Detroit Pistons 77-93

báttyó02
lakers helyezése miatt

És akkor miért nem Kobe az MVP?

N1ggA
Én utálom Kobet, szerintem önzõ (bár ilyen csapat mellett nehéz nem önzõnek lenni), arrogáns, nagyképû (nemmintha találkoztam volna vele 😄), de el kell ismerni, hogy a mostani mezõnyben Kobe a legjobb. Sajnos.

Spread De Love!

grizzly21
nem tudom, szerintem nincs kimagaslo.
talán egyedül Kobe, de õ önzõ.
nekem K Garnett a kedvenc, már egy jó ideje, szimpatikus és jó is. meg a régebbiek közül Grant Hill de most az Orlando nagyon szenved sajna

Rockynhooo
persze ez olyan h ki mikor milyen forma.. meg gondolom neked is megvan a kedvenced, mint nekem 😊 számomra Iverson a legjobb 😊 de azt mondod lehet h télleg õ a best most?? jó tom h azért nem.. 😊

csak az Iverson meg a Denver + Bikák meg a Ben Wallace 😊

grizzly21
most talán igen😊 bár egyébként sztem nem õ