11113
-
#7668 megint milyen rondakat zsakol ez a lebron -
#7667 hm, ez nekem uj..pedig azt hittem tudom a szabalyokat:) -
mainevent #7666 Bírói sípszó után áll csak, illetve utolsó 2 percben kosár után. -
#7665 Nem, akkor szokták megállítani, amikor a bíró "lecsekkeli". Figyeld meg, dobnak egy tempót, megfogja a játékos átlép a vonalon és egyből dobja is be. Akkor nem állítják meg pl. -
#7664 elvben mindig meg kell allitani nem? -
#7663 Hát ez attól függ hogy hanyadik negyed. Ha a meccs végén van, akkor nem tudom miért, mert ha jól tudom, a negyedik negyed utolsó 2 percében kell megállítani az órát, ha bemegy a sima dobás -
#7662 ja hulyen fogalmaztam:) tehat bedobja a csavokam, akkor meg 1 mp-et ir ki, de nem all meg az ora, hanem lemegy 0-ig. Ilyen elvben nem lehet? Keresek konkretat majd, meg par napja neztem NBA VAULT-on -
Doktor Lucsok #7661 a buzzer után már nincsenek hátralévő másodpercek -
#7660 az miert van hogy csomo meccs vegen a buzzer utan lecsorog a hatralevo masodperc es vege, nem allitjak meg.? -
#7659 Wade-nek vállsérülése van, nov közepén várható leghamarabb vissza -
#7658 Kidd már szerintem erősen leszállóágban van, eljárt felette az idő -
#7657 azok mindig laptopok mögül dumálnak...
Egyébként szerintem eddig a Denver és Boston igen bíztató.
Miami meg szar, mi van Wade-el? Miért nem játszik?
Hajnalban Nets igen szar napot fogott ki, Kidd és Carter is nagyon gyenge volt a statisztikák szerint. -
#7656 énis most őket nézem, de azért az angol kommentárról nem szívesen mondanék le :S -
#7655 starsportson meg úszás van vaze :(((
-
#7654 én ESPN philippines-en nézem, de még nincs csak foci -
#7653 cctv5 ot sikerult befogni egesz jol jon a stream,.egyenlore mondjuk koreai gyerekek nyomkodnak 2 laptopot de remelem ez mindjart valtozni fog -
#7652 Sopcast nevű program is jó -
#7651 én fogom nézni streamen TVU playerel
CCTV5 ,Starsports Taiwan, ESPN philippines, VP5, VP12
ezek az adók, amik adják majd és lehet őket fogni TVU-val -
#7650 ma lehet valahol nezni a boston meccset? -
#7649 az -
Tmac #7648 vagy lebron tavaly pont a döntőben csinálta :P -
liverpool123 #7647 Srácok holnap melyik adón lehet názni a Pistons meccset?Starsport? -
#7646 nincs semmi, akkor jön az ellen azt kész. Egyébként van hogy homályt dobnak, nemis olyan ritka. Mark Madsen kvalitású egyénekre kell gondolni... -
#7645 es ha valaki veletlenul homalyt dob? vagy nem talalja el a gyurut? na jo mondjuk ez nba-ben nem jellemzo:) -
#7644 sztem a bírók még dobás előttre fújták a faultot, azért. Az a szabály, hogy gyűrűt kell érnie, mert ha nem ér gyűrűt a büntető, jöhet az ellen oldalról. -
#7643 kobe a vegen miert nem 3 buntit dobott?
annak mi a szabalya hogy direkt hagyod ki? -
#7642 önkosár:DDD -
Tmac #7641 Megvan az első win :) nézzétek meg az nba.com-on a hou-lal összefoglalót van benne egy nagyon vicces kosár :P -
liverpool123 #7640 csak nem adja magyar TV -
#7639 ma éjszaka meg Lakers-Rockets. -
liverpool123 #7638 Na ma este bevezető a sport1-en.És csütörtökön Cleveland vs.Dallas -
mainevent #7637 Azt nyilatkozta, hogy a tavalyi szezonja volt az első 7 év óta amit egészségesen tudott befejezni, a Sunsban szükség van a rutinjára, mert úgyis menni fog a rotáció és lesz lehetősége játszani, nem lesz mellőzve. -
#7636 nem baj, en mindigis tisztelni fogom, mert sok ideig volt az egyik kedvencem (meg pistons-os idokbol). o mar letett az asztalra nem keveset, de remelem jol fog menni neki ez az ev -
#7635 Nem nagy erősítés. Grant Hill már évek óta keresi régi önmagát. -
#7634 he-he, csak szolnom kellett, maris megujult:)) -
#7633 uramatyam!! :ooo most latom, Grant Hill a Sunsban!?? hajra Suns! igy mar 3 csapatnak szurkolok: ok, boston, meg miami -
#7632 persze 2 zene közé bevágnak 3 kosarat XD -
#7631 de azért annyira nem, más színben megveszem :) -
#7630 mtv??:) -
dobaky1 #7629 hol fogják közvetiteni a mecseket sport2?sport1?mtv?