11113
-
#201 a Postás a legjobb igazolás, még le kellett volna Stockton-t is igazolni :P -
#200 re :)
azért ez kicsit félelmetesen néz ki :) Phill Jackson az isten :) viszont Grant nak király az oakley a :) -
#199 szétaláz a Lakers mindenkit!!! -
#198 George, Malone, O'Neal, Payton, Fisher kezdő ötös :D -
#197 ÉÉÉBRESZTŐŐŐŐ! kezdődik mindjárt a meccs :P -
#196 nemsokára kezdődik a meccs csak én nézem élőben? -
#195 én már alig várom a meccset, + is nézem előben -
#194 jó lenne, na majd holnap hajnalban kiderül -
#193 Igen! Ez a hivatalos 2003/2004-es roster! Benne van Kobe is, és nincs a neve mellett semmi (*, **). De ha már benne van a rosterben az már alapból azt jelenti, hogy játszik, hacsak le nem sérül addig! Sztem így van...de nem biztos! -
#192 hol? itt csak a csapatot látom -
#191 szerda hajnalba 04:15-kor -
#190 mikor lesz az első meccs a sport 1-en?
hajrá Lakers!!!!:) -
#189 ZAKI: Ezt csekkold le! Itt az van, hogy Kobe játszik :) -
#188 Óooo, már hogy a viharba ne játszana ott: ITT VAN! :)
Hát így az O'Neal-Malon-Payton hármas tényleg alázni fog :) -
#187 Nembaj, ahogy mondtad...O'Neal és Malone legyaláznak mindenkit! És vannak még a Lakersben olyanok is hogy Fisher, Fox, Horry, George...meg ha jól tudom Payton is ott játszik nem??? -
#186 nemááá... -
#185 én úgy tudom, hogy nem :( -
#184 jaja -
#183 Amúgy Kobe most nem fog játszani v. mifene? -
#182 OOOH YEAAH! Sport1-en lesz ugye? -
#181 IGEEEN! szerda hajnalban már jön az enbíéj!!! negyed 5 kor kezdődik hajnalban a Lakers-Mavericks meccs!!! O'neal-Malone szétaláz mindenkit!!! :) -
#180 Még egy triplázást nem visznek véghez ezekkel az aggastyánokkal:) Majd a Twolves idén megmutatja! -
#179 nem lesz, mivel már az :) -
szando #178 Na 23-án kezdődik a szezon. Elég sokat változtak a rosterek de a Lakers az nagyon ütős lett! :) Remélem azért nem lesz a következő Bulls... szar lenne -
#177 Bazzeg:DDDD Jordan Lakers mezben, elképzelni sem tudom hogy fog festeni, ha ez összejön -
#176 NBA: Jordan újra visszatér?
Hihetetlen hír, de igaz: Phil Jackson, a Los Angeles Lakers edzője azon gondolkodik, hogy ha egy ideig nem számíthat a nemi erőszakkal vádolt Kobe Bryant játékára, akkor egykori chicagói játékosát, a hozzá nagyon ragaszkodó Michael Jordant (képünkön) kéri fel arra, hogy pár hónapra térjen vissza a parkettre.
"Addig nem kérem meg rá, amíg nem válik biztossá, hogy szükségünk van rá” – mondta Jackson. "Egyelőre még csak elméleti felvetésről van szó.”
A Legek Ura, minden idők legjobb kosárlabdázója, a 40 esztendős Jordan eddig háromszor vonult vissza: kétszer a Chicago Bullstól, egyszer (tavasszal) a Washington Wizardstól – minden esetben azt mondta, elhatározása végleges. Kétszer már visszatért…
info: nemzetisport.hu -
#175 topic up! -
#174 mit szóltok idén milyen jó lesz a Minnesota! Cassell, Szczerbiak, Sprewell, KG, Olowokandi!!!!!!!!!! -
#173 huáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuá
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szóval az úgy volt... -
#172 inkább neeee :) -
#171 most megint fitogtassam szakértelmem ???
;-PPPPPPPPPPPPP -
#170 amint látod :) -
#169 Öreg Magic hozzájárult, hogy a 32-es mezét használhassa a mormon Dinnye? -
#168 de szar csapat: Bryant, Fisher, Malone, O'Neal, Payton, és a többiek: Fox, Horry (olyasmit olvastam, hogy eligazol(t) a Spursbe, bár az lenne, hogy rosszul ovastam), Madsen, Shaw, Walker,George... -
#167 most már elhiszed? :)
-
#166 Ha télleg leigazolják a Payton-t, meg a Malone-t, akkor tényleg bajnok lesz a Lakers szerintem :) -
#165 na, most már jó -
#164 bazz elbasztam namégegyszer -
#163 de nem jön be vmiért -
#162 HI megint! most már igen...