11113
\'NBA\'
  • precision
    "Nagyügy, Zakit én egy Bucks-al is elverném"
    Én ezt azért visszaszívnám! :)

A Lakers-nél most nincs jobb csapat a ligában! :) Az lehet hogy néhány csapat padja erősebb, de a kosárlabdát pontokra játszák, és a Lakers le fog gyalázni mindenkit :)
  • KG21
    Nagyügy, Zakit én egy Bucks-al is elverném
    Amúgymeg a Sacramento, meg a Dallas jobb, mint a Lakers, mert erősebb a padjuk.
  • precision
    Khm...lesz ez még másképp!
    Amúgy a Dallas nagyon jó csapat! Én Zakival a Dallassal szoktam nyomni multit, és néha el is kalapálom...ha jó formában vagyok! Főleg most hogy Antoine Walker is a Dallas-ban játszik egész pofás kis csapat. De a Lakersnek a köpenye suhintásába se érhet!
    Egyszerűen szar napja volt a lakersnek! :)
  • KG21
    akkor nézd meg ma mit is játszottak
  • zaki
    hát, én voltam már az oldalon, de cska a Lakers meccs eredményét néztem meg, nem is tudtam, hogy lesz ma meccs, de ha tudtam volna, akkor se néztem volna meg a mai meccs eredményét.
  • precision
    Mivel nem fogom tudni megnézni a meccset megnéztem az eredményt az nba.com-on. Háááát, nem lesz unalmas az tuti! Aki meg akarja nézni a meccset és izgulni is szeretne az ne nézze meg az eredményt!!!
    Most néztem végig a sport1 műsorát, és nem láttam, hogy lenne ismétlése a meccsnek
  • zaki
    jaja, meg vinsz kárter is
  • zaki
    bazz, nem is tudtam, pedig megnéztem a sport1-en, de nem vettem észre
  • precision
    Pedig Löbron Dzsémsz biztos jó lesz :)
  • precision
    Ma:
    16:15 Kosárlabda, Cleveland-Toronto, NBA, alapszakasz (csúsztatott)

B*sszameg! Pont iskolában leszek! Grrr
  • zaki
    nem tudjátok mikor lesz legközelebb nba meccs a sport1en?
  • zaki
    Lakers - Knicks 98-90...
  • precision
    Kizárt dolog!
  • zaki
    na majd +látjuk :)
  • KG21
    na majd pénteken a Dallas megállítja őket
  • zaki
    ííí vazze, nyert a Lakers újra, most az Utah ellen, de elég szoros volta vége, mert csak 2 ponttal, 94-92 nyert a csapat. egyébként az utolsó negyedet 32-20-ra nyerte a Utha, szal szoros volt...
  • zaki
    én meg 2-ig aludtam, így kicsit lemaradtam róla :PPP
  • KG21
    Bazz nem voltam itthon:( na nem baj, holnap 9:30 ismétlés
  • precision
    Jó volt nagyon az nba action. Ez a Vince Carter egy állat
  • precision
    Ma 12.00 nba action a sport1-en. Nézzétek. Már csak tizenegynéhány perc :)
  • KG21
    Mondom nálam:) Egyébként ma KG 33-at szórt 25 patival, csak hogy igazoljam magamat
  • precision
    Khm...első 1000-ben? Hmm! Azért O'Neal szokott pontokat is szórni rendesen, "egy-két" blokkot is kioszt, nameg "egy pár" gólpasszt is. Sztem nem rossz játékos. És a testsúlyához képest qrva gyors. Asszem Török Péter is mondta egyszer, hogy a testsúlyához képest ő a leggyorsabb játékos az nba-ben! Úgy tud lefordulni emberekről mintha 90 kiló lenne :))
    Szal benne van ő az első 50 az tuti, de nálam az első 15-ben is :)
  • KG21
    ccc KG minden második meccsén annyit szed:D O'Neal csak egy behemót, aki ronda betolós-lökdösődős játékot játszik! Nálam nincs benne az első 1000 ben sem
  • precision
  • zaki
    ááá de, befér a 15-be
  • zaki
    ha a 15-be nem is, de a 25-be biztos
  • precision
    Tudom...de azért mondom, hogy sztem a 15 közé is beférne :)
  • zaki
    már elég régóta beválaszották a legjobb 50 játékos közé :)
  • precision

O'Neal 19 lepattanó??!! Áááá ez egy isten ez a pali. Nba live 2004-ben nemhiába mondja a kommentátor csákó, hogy benne van az nba történetének 50 legjobb játékosában! Sztem az első 15-ben is benne van lazán! :)
  • zaki
    megint nyert a Lakers... 114-103-ra a Dallas ellen (Payton 17, Bryant 32, Malone 11, George 8, O'Neal 25 pont [19! lepattanó] ; Nash 30, Finley 19, Walker 24, Jamison 15 pont)
  • precision
    Hát nem...
  • precision
    Nazééé'
  • zaki
    me a Dallas ellen lesz meccs, az se lesz pite
  • zaki
    most nézem, hogy a 3. negyed végén még a Spurs vezetett 71-62-re, és a 4. negyedet 28-15-re nyerte a Lakers, így jött ki a 90-86-os végeredmény
  • zaki
    ÉS IGEN! 90-86-RA NYERT A LAKERS
  • precision
    Go-Go Lakers!
  • zaki
    ma lesz Lakers - Spurs meccs...
  • KG21
    Indianaból sztem még Jonathan Bender is nagyon hiányzik, de még Miller és Bender nélkül is marha jól nyomják!
  • KG21
    egy igazi fanatikus reggel 5 kor
  • zaki
    Dikembe Mutombo (Knicks) és Voshon Lenard (Nuggets) lettek az 5. hét játékosai, de többen játszottak náluk sokkal jobban, például a detroiti Richard Hamilton vagy a sacramentói Brad Miller. A Los Angeles Lakers három játékossal képviselteti magát a hatékonysági húszas listán, egyetlen ilyen csapatként.

Mutombo magára talált

Mutombo a New York 3-1-es győzelem-vereség rekordjáért és a három siker során hozott dupladupláiért kapta az elismerést, nem szólva a meccsenkénti 3,25 blokkjáról. A visszatérése lehetett azonban az igazi ok, a gyenge tavalyi szezont követően magára talált végre a kongói óriás, de az időzítés a régi barát és rivális Alonzo Mourning nemrégi visszavonulása miatt kissé visszatetsző.

Lenard és a Denver 3-0-val zárta a hetet, a csatár 21,3 pontot gyűjtött meccsenként 50%-os mezőnymunkával (23/46), közte 10/19 hármassal. Ennél is voltak azért jobbak, a jelöltek között is. Hamilton és Miller (mi őket választottuk volna, ha az NBA hallgatna ránk), Nick Van Exel a Golden State-ből, Jermaine O'Neal (Pacers), Karl Malone (Lakers), Eddie Jones (Heat), és persze a két örök favorit, Kevin Garnett (Timberwolves) és Allen Iverson (76ers) szerepelt még a szakértők listáján.

Az alul lévő szokásos heti táblázatunkból külön kiemelendő Baron Davis és Peja Stojakovic, akiket november legjobbjának választottak az NBA-ben, továbbá Shareef Abdul-Rahim, aki a nem túl izmos Atlanta legjobbjaként majdnem dobogós a ligában, valamint a LAL három csillaga, akik stabilan jól teljesítenek egyénileg is. A hónap edzőjének nem véletlenül szavazták meg Phil Jacksont, Karl Malone és Gary Payton Lakersbe csábítóját. A hónap másik mestere Rick Carlisle, akit viszont leginkább azért illet dícséret, mert Brad Miller nélkül is a bajnokság élén tudja tartani az Indianát.