11113
\'NBA\'
  • KG21
    NBA maniára nyugodtan benézhetsz, csak az az egy eredmény nincs kirakva direkt.
  • precision
    Ehhe, nem tudtam sorry! Amúgy nem nézem meg soha az eredményeket előre...úgy csak a saját szórakozásomat rontom el!
  • KG21
    sport1 műsor: 15:30 Kosárlabda, Minnesota-LA Lakers, NBA, alapszakasz (csúsztatott)
  • KG21
    hogy lenne már élő amikor amerikában délelőtt 11:30 lesz
  • precision
    Ehhe...élő közvetítés lesz! :) Meg amúgy sem tennék ilyet, nem hülyültem meg...:)
  • KG21
    remélem nem nézted meg előre az eredményt
  • precision

Sírni fogsz te még ma, mikor kikap a TimberWolves
  • KG21
    ideje volt lesérülnie az öregnek:)
  • zaki
    ja, tizenvalamennyi mecset hagyott ki eddig a 18, vagy 19 éve során az alapszakaszból...
  • KG21
    köszi, látogasd gyakran!
  • KG21
    O'Nealnak vádli húzódása van, Malone-nak meg a térde rossz, ő egyébként pályafutása során először van sérültlistán, uhogy biztos nem játszik. Wolves sikerre számítok ezek miatt:)
  • KeKKSZike
    Baxus... Pedig rájuk lettem volna kíváncsi!! Reméljük, hogy játszanak, majd meglátjuk!
  • zaki
    hát O'Neal, és Malone sérült a Lakersbe, bár nem tudom, hogy milyen súlyos, de nem valószínű sztem, hogy játszanak :(
  • KeKKSZike
    Kíváncsi leszek a holnapi meccsre nagyon! Tudjátok, hogy mit nem tudok, vagy min gondolkoztam múltkor? Hogy amikor Kobe a Lakersbe 6th man volt, akkor hogy nézett ki a csapat? Holnap mindenki nyomni fogja nem tudjátok?
  • KeKKSZike
    Jó lap nagyon...
  • zaki
    bazz, én frankón azt hittem, hogy Cassell már a Minnesotában van
  • KG21
    Nem jól tudod Zaki, Cassell a Bucksból jött át az idén;)
  • zaki
    láttátok a sport1en a meccs beharangozóját? ez miről beszél? mondja, hogy Garnett tavaly év legjobbja, meg blablabla, de idén Latrell Sprewell, és Sam Cassell érkezésével... ez miről beszél? Cassell már évek óta Minnestában nyomja. biztos jól hallottam, mert most láttam másodszorra a reklámo, kétszer csak nem hallom meg rosszul
  • KG21
    naponta 1-2 hírt megpróbálunk majd lefordítani, 4-en vagyunk az ügyre, de egyelőre még a vizsgaidőszak miatt nem teles az üzem.
  • zaki
    kira ez az oldal, frissítés milyen gyakorisággal van/lesz?
  • KG21
    újraindult az NBA Mania, lessétek meg
    NBA Mania
  • zaki
    bazz :(
  • KG21
    Kikapott a Lakers a Clippers ellen, úgy hogy Bryant 44-et dobott! Shaq és Malone nélkül elég harmatosak:)
  • zaki
    ne vigyorodjél, majd +látjuk :)
  • KG21
    Szerdán így tuti Wolves győzelem
  • zaki
    csóró Malone is sérült ráadásul, szal elég nagy a baj :(
  • zaki
    prevision: mostanába nem játszottunk nba-t. játszunk majd vmikor?
  • precision
  • zaki
    Shaq megsérült, a Lakers kikapott

Shaquille O'Neal, az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers egyik legnagyobb sztárja lábsérülést szenvedett a Seattle SuperSonics elleni mérkőzésen. A világklasszis center a második negyedben sérült meg, s utána már nem is tudott pályára lépni. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor épül fel.

A mérkőzés rendkívül izgalmasan alakult, ugyanis egyik gárda sem tudott elhúzni a másiktól. Ray Allen, a hazaiak legjobbja 5,8 másodperccel az alapjátékidő vége előtt dobott kosarával kétpontos előnyhöz juttatta együttesét, s erre már nem érkezett válasz, mivel Kobe Bryant elhibázta az utolsó pillanatban elengedett triplát.

Allen 35 ponttal vette ki részét a sikerből, míg a vendégek közül a 32 ponttal záró - ebből 18-at az utolsó játékrészben dobott - Bryant, és a korábban Seattle-t erősítő Gary Payton emelkedett ki. Utóbbi játékost óriási ovációval fogadta a közönség, hiszen ez volt az első fellépése Seattle-ben, amióta elhagyta a gárdát.

Washington Wizards - Golden State Warriors 97-79
    Toronto Raptors - New Orleans Hornets 74-86
    Boston Celtics - Indiana Pacers 90-103
    New York Knicks - Chicago Bulls 99-104
    New Jersey Nets - Cleveland Cavaliers 97-82
    Miami Heat - Orlando Magic 112-101
    Detroit Pistons - Phoenix Suns 93-81
    Minnesota Timberwolves - Atlanta Hawks 93-75
    Memphis Grizzlies - Utah Jazz 100-88
    Milwaukee Bucks - Dallas Mavericks 109-101
    Portland TrailBlazers - Denver Nuggets 96-106
    Seattle SuperSonics - Los Angeles Lakers 111-109

• precision
  • zaki
  • BADE
    Én olaszban láttam egy király Reebook kosaras csukát.Az ára úgy 20k-30k körüli volt.
  • KG21
    jövő szerdán Twolves-Lakers meccs a sport1-en
  • KG21
    20-ért már tökéletes kosaras csukát kapni, azon felül felesleges költekezni, hacsak nem vagy szilikongyerek:)
  • zaki
    ha valakinek van zséja egy 40-50 rongyos cipőre, akkor nem hiszem, hogy gond lenne egy 10-20 ezer forintos postaköltség
  • zaki
    hát gondolom itthon se olcsó, biztos van vagy 40-50 rongy
  • zaki
    rendeljetek a neten, nba.com-on biztos lehet
  • zaki
    gondolom vmi cool csuka
  • KG21
    azmi?
  • zaki
    nyert a lékörsz megint :)
    Lakers 105, Celtics 82