11113
\'NBA\'
  • zaki
    Timberwolves 97 - Hornets 90 Garnett: 29 pont, 15 lepattanó
  • zaki
    Lakers 85 - Suns 88
  • zaki
    ja, és csak kemény 76 pontot dobtak Cassell 25 pontot nyomott, nyagyon jól nyoja, eddig ez élete legjobb szezona, 20.9 az átlaga. ja, és eddig Garnett-nek is ez a legjobb éve, eddig 24.4 a pontátlaga meccsenként. ha ne adj isten tovább kerül a rájátszásban a Wolves, mint a Lakers, akkor nekik fogok szurkolni :)
  • KG21
    A Rockets viszont elverte a Twolvest sajna.
  • FrezeR
    viszont a sérültek még pár héttel tovább maradnak távol..pf:(
  • zaki
    nyert Lakers... a Clippers volt az ellenfél, és: 91-89. Medvedenko 20 pont! :)
  • zaki
    nab*zd+ :(
  • KG21
    Bryant legfrissebb hírek szerint minimum 3 hétre dőlt ki:)
  • KG21
    Horace nem sérült, csak az apja agyvérzést kapott és mellette van. Mindenesetre nincs sok szerencséje a Lakersnek mostanában... (ne is legyen)
  • zaki
    thx
  • traXion
    Bulldog születésnapot! :D
  • zaki
    bazz, 103-83-ra kikapott a Lakers a Kings-től, már Horace Grant is sérült :P viszont Rush gyerek 34 perc alatt 30 pontot dobott, ez nem semmi
  • zaki
  • FrezeR
    állitólag 5 meccset hagy ki Bryant:(
  • zaki
    tényleg, én meg azt hittem, azelőtt sérült meg, sorry . mindenesetre ez már lol, hogy az összes nagyágyú lepukkadt. még Payton is lesérül, és akkó még teljesebb lesz a káosz
  • KG21
    azért mert a Cavs ellen sérült meg. Láttam az esetet egyébként, ráestek a nyáron műtött vállára ezért még nem tudni mennyire súlyos.
  • zaki
    azon csodálkozom, hogy a Cavaliers ellen játszott Kobe, de a Nuggets ellen már nem. szóval nem tudom, hogy milyen súlyos a sérülése. különben Medvedenko még 1 hete sincs, amikor 26 pontot dobott. kár, hogy akkor játszik ilyen jól, amikoor nem látjuk a tv-ben. de hát a sport1 is megrohadhatna, leadnak 1 meccset hetente, vagy még annyit sem, oszt annyi
  • KG21
    ja ezen én is nagyot néztem. Úgy látszik tudnak a sztárok nélkül is nyerni
  • zaki
    utóbbi két meccsét nyerte a Lakers, Lakers-Cavaliers 89-79, és Lakers-Nuggets 97-71, Medvedenko 22 pontot szórt
  • zaki
    az igen
  • KG21
    A Wolves megverte a Spurst, Duncan 36 pontja és 20 lepattanója ellenére. Ebből 11 támadó uhogy KG nem takarított túl jól, de azért a győzelem a fontos
  • KG21
    nem lesz ebből bajnok csapat, ha így folytatják
  • zaki
    bazzeg ilyen nincs...Fox, Malone, Shaq most meg Kobe... vmi vállsérülés, azt írják
  • KG21
    Nyert ugyan a Lakers a Cavs ellen, de viszont Bryant is lesérült.
  • KeKKSZike
    Jó nagyon, köszi! Ha van még ilyen érdekes movie-d akkor szólj please! ;)
  • zaki
    media player is lenyomja, radlight is, stb...
  • zaki
    én 2, vagy 3-ról tudok. ami nekem megvan, azon összecsuklik az egész minden, szétszedte a kosárlabda pályát az a vadállat a saját két kezével
  • KG21
    sokmindent talál az ember ha keres:)
  • zaki
    loooooool, találtam a dc-n egy 1 megás múvit, ahogyan éppen O'Neal egy kétkezes zsákolással szétszedi a palánkot :P az egész összedőlt, mint valami kártyavár, szerencse, hogy nem szakadt rá az egész...
  • zaki
    király, köszi, töltöm is le minden :)
  • KG21
    O'Nealról nem tudok sajna, de pl megnézhetsz egy pár brutális zsákolást itt
  • zaki
    O'Neal-nak volt 1-2 gyűrűszaggató zsákolása, arról nem tudsz valamit? :)
  • KG21
    ilyen bunyóst nem tudok sajna, csak hagyományos szép mozdulatokról szólóakat.
  • zaki
    nem tudsz még ilyen videókat?
  • KG21
    jobb mint a jerry Springer mi?:P
  • KG21
    tudtam hogy tetszeni fog:) Nagyon brutál
  • zaki
    legmelegebb a Utahból a fehér csóka szétrúgja a hirdetőtáblát, meg kifelé széttépi a Lakerses feliratú ponyvát a kijárat felé :D
  • zaki
    az is brutális, amikor Nash a ziccert dobja, és oldalról beleszállnak ezerrel :P persze egyből mennek a vétkesre 8an
  • zaki
    lol ez mekkora!!! barkley arcon dobta O1Neal-t már berult is neki, de nagyon meleg a portland is, Wallace teljesen nem normális :) Malone-nal sem kötekednék, még jó, hogy visszafogta magát, iszonyat kúl ez a videó, megyek még megnézem egy párszor
  • KG21
    origo forumán linkeltek be egy nagyon vicces bunyós videóösszeállítást, 34 mega, de megéri lehúzni annyira jó! A legnagyobb amikor Bradleyt egy nála fél méterrel alacsonyabb fickó földhözvágja:D
    itt van: NBA fights