11113
-
#871 Timberwolves 97 - Hornets 90 Garnett: 29 pont, 15 lepattanó -
#870 Lakers 85 - Suns 88 -
#869 ja, és csak kemény 76 pontot dobtak Cassell 25 pontot nyomott, nyagyon jól nyoja, eddig ez élete legjobb szezona, 20.9 az átlaga. ja, és eddig Garnett-nek is ez a legjobb éve, eddig 24.4 a pontátlaga meccsenként. ha ne adj isten tovább kerül a rájátszásban a Wolves, mint a Lakers, akkor nekik fogok szurkolni :) -
#868 A Rockets viszont elverte a Twolvest sajna. -
#867 viszont a sérültek még pár héttel tovább maradnak távol..pf:( -
#866 nyert Lakers... a Clippers volt az ellenfél, és: 91-89. Medvedenko 20 pont! :) -
#865 nab*zd+ :( -
#864 Bryant legfrissebb hírek szerint minimum 3 hétre dőlt ki:) -
#863 Horace nem sérült, csak az apja agyvérzést kapott és mellette van. Mindenesetre nincs sok szerencséje a Lakersnek mostanában... (ne is legyen) -
#862 thx -
#861 Bulldog születésnapot! :D -
#860 bazz, 103-83-ra kikapott a Lakers a Kings-től, már Horace Grant is sérült :P viszont Rush gyerek 34 perc alatt 30 pontot dobott, ez nem semmi -
#859 -
#858 állitólag 5 meccset hagy ki Bryant:( -
#857 tényleg, én meg azt hittem, azelőtt sérült meg, sorry . mindenesetre ez már lol, hogy az összes nagyágyú lepukkadt. még Payton is lesérül, és akkó még teljesebb lesz a káosz -
#856 azért mert a Cavs ellen sérült meg. Láttam az esetet egyébként, ráestek a nyáron műtött vállára ezért még nem tudni mennyire súlyos. -
#855 azon csodálkozom, hogy a Cavaliers ellen játszott Kobe, de a Nuggets ellen már nem. szóval nem tudom, hogy milyen súlyos a sérülése. különben Medvedenko még 1 hete sincs, amikor 26 pontot dobott. kár, hogy akkor játszik ilyen jól, amikoor nem látjuk a tv-ben. de hát a sport1 is megrohadhatna, leadnak 1 meccset hetente, vagy még annyit sem, oszt annyi -
#854 ja ezen én is nagyot néztem. Úgy látszik tudnak a sztárok nélkül is nyerni -
#853 utóbbi két meccsét nyerte a Lakers, Lakers-Cavaliers 89-79, és Lakers-Nuggets 97-71, Medvedenko 22 pontot szórt -
#852 az igen -
#850 A Wolves megverte a Spurst, Duncan 36 pontja és 20 lepattanója ellenére. Ebből 11 támadó uhogy KG nem takarított túl jól, de azért a győzelem a fontos -
#849 nem lesz ebből bajnok csapat, ha így folytatják -
#848 bazzeg ilyen nincs...Fox, Malone, Shaq most meg Kobe... vmi vállsérülés, azt írják -
#847 Nyert ugyan a Lakers a Cavs ellen, de viszont Bryant is lesérült. -
#846 Jó nagyon, köszi! Ha van még ilyen érdekes movie-d akkor szólj please! ;) -
#845 media player is lenyomja, radlight is, stb... -
#843 én 2, vagy 3-ról tudok. ami nekem megvan, azon összecsuklik az egész minden, szétszedte a kosárlabda pályát az a vadállat a saját két kezével -
#841 sokmindent talál az ember ha keres:) -
#840 loooooool, találtam a dc-n egy 1 megás múvit, ahogyan éppen O'Neal egy kétkezes zsákolással szétszedi a palánkot :P az egész összedőlt, mint valami kártyavár, szerencse, hogy nem szakadt rá az egész... -
#839 király, köszi, töltöm is le minden :) -
#838 O'Nealról nem tudok sajna, de pl megnézhetsz egy pár brutális zsákolást itt -
#837 O'Neal-nak volt 1-2 gyűrűszaggató zsákolása, arról nem tudsz valamit? :) -
#836 ilyen bunyóst nem tudok sajna, csak hagyományos szép mozdulatokról szólóakat. -
#835 nem tudsz még ilyen videókat? -
#834 jobb mint a jerry Springer mi?:P -
#833 tudtam hogy tetszeni fog:) Nagyon brutál -
#832 legmelegebb a Utahból a fehér csóka szétrúgja a hirdetőtáblát, meg kifelé széttépi a Lakerses feliratú ponyvát a kijárat felé :D -
#831 az is brutális, amikor Nash a ziccert dobja, és oldalról beleszállnak ezerrel :P persze egyből mennek a vétkesre 8an -
#830 lol ez mekkora!!! barkley arcon dobta O1Neal-t már berult is neki, de nagyon meleg a portland is, Wallace teljesen nem normális :) Malone-nal sem kötekednék, még jó, hogy visszafogta magát, iszonyat kúl ez a videó, megyek még megnézem egy párszor -
#829 origo forumán linkeltek be egy nagyon vicces bunyós videóösszeállítást, 34 mega, de megéri lehúzni annyira jó! A legnagyobb amikor Bradleyt egy nála fél méterrel alacsonyabb fickó földhözvágja:D
itt van: NBA fights