11113
-
#951 hú, jó kis meccs lehetett: nyert a Lakers a Cavaliers ellen 111-106-ra (Payton 30, O"Neal 37 pont & 12 lepattanó; James 32 pont, Boozer 25 pont 16 lepattanó) O'Neal elég jól tért vissza 2 meccsen is 37-et dobott... -
#950 Nekem is a kedvencem, akkor volt jó csapat mikor Penny, Shaq,Nick Anderson, meg H.Grant egy csapatban volt. -
#949 Hát azé tiszta szégyen, hogy egy ilyen nagymúltú csapat, mint a Magic tökutolsó a ligában, ráadásul kedvenc csapatom :((
Tavaly meg még a rájátszásba is bejutottak.
A Nets szépen feltámadt, ennyit jelent egy új edző :)) -
#948 Péntek,14:45 ismétlés, Sport1-n a hétfői meccs Toronto-LA Lakers
Hétfő, 21:00, Minnesota-Memphis
-
#947 Amúgy nem tudjátok, hogy legközelebb melyik meccset és mikor közvetíti a Sport1? -
#946 Biztos ismétlik majd. Amúgy asszem tegnap este volt úgy 9 óra fele, de az is ismétlés volt, mert ugyanezt mutatták már kb. fél éve is. Volt vagy 20 motorja, de az egyik az valami hihetetlen gyönyörű chopper volt, azt irigyeltem tőle de nagyon (mondjuk mást is :))) -
#945 hát ja, arra én is kíváncsi volnék, mert sajna nem láttam a klippet :( -
#944 mikor volt ez? nem ismétlik véletlenül? nem tudtam hogy lesz.. -
#943 Ja volt egy normál zuhanyzó a feleségének, meg vagy háromszor akkora Shaq-nak :))) Meg egy bazi nagy kád sem hiányozhatott :) -
#942 Meg a fürdőszoba mekkorra volt, szerintem ott is kosarazhat.... -
#941 Ja, azt én is láttam. Van vagy 10 kocsija, meg vagy 20 motorja. Szegény már nem tudja mire költeni a pénzt :)))
De a kinti medencéje se volt semmi. A házban meg mindenhol ott figyelt a Superman jel, meg kb. akkora ágya volt, mint nálunk a kis szoba :)))) -
#940 Tegnap volt az MTV-n Shaq otthona bemutatva...Hát nem semmi. A házba saját kosárpályája van...Látta még valaki?
Nem tudja valaki, hogy lehetne elintézni, hogy örökbe fogadjon. -
#939 ehh, nálam általános ötödikbe volt divat -
#938 Télleg, gyűjt még valaki NBA-s kosárkártyákat? -
#937 ja :( -
#936 el is tiltották az értelmes megszólalása miatt egy meccsre, és nem játszott a Pacers ellen, ahol kikaptak -
#935 majd kicsattant a kultúrától Shegg barátunk
Jövő héten Twolves!!!! -
#934 jeeee, nyert a Lakers
O'Neal-nak mekkora volt a nyilatkozata -
#933 O'Neal kicsit durván kezdett: nem tudom, olyan 15 pontot dobott az 1. negyedben -
#932 jaja, hajrá lakers :) -
#931 Mindjárt kezdődik a meccs! :) -
#930 hát nem igazán :) -
#929 de gondolom meccsre nem jár ki, mi?:) -
#928 jaja, lakersses. muterom ma 3 hete költözött ki los angelesbe, szerencsés... -
#927 Lakers-es vagy?Én Indiana:D -
#926 thx, direkt nem néztem meg az eredményt :) -
#925 oké, befogom a szám -
#924 nem tudom még, de ha megmondod az eredményt az biztos, hogy kiontom a beledet -
#923 jee, szerinted ki nyer?:D -
#922 nemsokára kezdődik a meccs -
#921 muhahaa -
#920 fenébe kikapott a lakers 97-84-re... bazzeg, Bryant megint lesérült, edzésen vmi bibi volt az ujjával, 1 hétig nem lesz (Cassell 28, Garnett 20, Sprewell 35; Rush 17, O'Neal 22, Fisher 12 pont...) -
#919 -
#918 Nálunk meg visszajött Hudson és kemény 4 pontokat dobál, úgyhogy reszkessetek lakkerszesek -
#917 hú bakker, ma lesz Wolves-Lakers meccs... hát kíváncsi vagyok... Bryant visszatért, O'Neal is, ha jól hallottam Fox is már jelentkezett játékra, és ha igaz amit KG21 mondott, akkor jön vissza Malone is. hajrá lakers!!! :) -
#916 Köszi, azt nézzük! :) -
#915 ahaaaa -
#914 Yao rulzik, sokkal jobb, mint a Segg -
#913 hát ja.. kicsit zavar, hogy a sárga fog kezdeni O'Neal helyett, na mind1 :) -
#912 Bár a kelet is nagyon ütős...