11113
-
#1271 olvastam az nba1.hu-n... :) -
#1270 LOL :DDD -
#1269 egyébként meg ez nagyon jó:D
-
#1268 ööö... nem volt folyamatosan eltörve a keze egy évig azért:)) -
#1267 Nem semmi ez a Malone, el volt törve a keze és igy játszik már majd egy éve:)) észre sem vette..:) -
Laci08 #1266 Nem vagyok győri, de miért kérded? -
#1265 laci te győri vagy? -
Laci08 #1264 Halihó! Sajna otthol nincs Sport1ünk, így mindíg lemaradok az NBA Actionról. Meccset azét hébe hóba látok. Szóval nem tud valaki olyan oldalt vagy valamit ahonnan letölthetném ezeket a kis műsorokat. Előre is köszi
-
#1263 hú de jó kis meccs lehetett a Grizzlies-Hawks meccs... 2. hosszabbításban nyert a Memphis 136-133-ra. Posey 38 pont, ez karriercsúcs -
#1262 MIN-HOU 94-88:))) Őrült nagy meccs volt, KG 30 mp-el a vége előtt egálnál Yao felett dobott egy gyönyörű nem is tom mit:) Futásból oldalra esve egy kézzel tette fel, ESPN motion-ön láttam. Hiába, egy ekkora ember ellen máshogy nem lehet:P
egyébként 27 pont 11reb 9 ast hozott össze. Cassell még 24pont 6 pati. Ha ezek össze kerülnek az első körben, nagyon necces lesz a továbbjutás:/ -
#1261 ja tényleg most nézem, rosszul olvastam, akkor ez tényleg nem cumi -
#1260 Ma este Rockets-Wolves, ez a meccs betekintést adhat a poff első körébe, mert most úgy áll, hogy ez a párosítás lesz:) -
#1259 ja, ez tisztes helytállás volt mindenképp a részükről. A Jazz egy fiatal újjáépített csapat, amit eddig műveltek, az így is tiszteletre méltó. -
#1258 cumi. cumi a Jazz-nek -
#1257 cumi?
Jazz - Lakers = 84 - 91
Én ezt nem cuminak nevezném :) -
#1256 igy van, aki igazán szereti a kosárlabdát az a többi csapatot is ugyanugy elismeri mint a kedvencét, és ez a lényeg. régen én is voltam ugy hogy huu de ki nem állhattam egy két játékost egy két csapatot ha elvert minket, de aztán rájöttem nem erről szól ez a sport, hanem arról, hogy ezek a srácok a legjobbak és mindegy melyik csapatban játszanak a játékukat kell csodálni, még akkor is ha az ellen csapatában is pattogtatnak:)
ennyit akartam mondani erről a témáról, vissza az nba-hez!
Akkor etzek szerint megint cumi?:)) a jazz néha elég meglepő győzelmeket mutat fel, na de sebaj majd legközelebb javitunk ;) -
#1255 sztem kicsit félreértetted a smileyt, csak örül a szánk, hogy végre 3 cumi után elvertünk titeket :) nincs semmi bajom a Wolves-sal, sőt :) -
#1254 Jazz-Lakers 84-91 (Bryant 34 pont, Malone 19 pont, Payton 17 pont, O'Neal 11 pont ) -
#1253 ez nem beintés volt és pláne nem neked vagy a farkasoknak szólt vedd ugy hogy egy karmozdulat a levegőbe hogy ez igen! :), bocs ha félre érthetőnek tünt, én is csak szoritok a kedvencemnek mint te is vagy akárki más itt. -
#1252 azé' beinteni nem kéne. Mikor idén már 3X szoptak a farkasoktól én egyszer sem nagyképűsködtem, látszik ez a Lékersz mentalitás... -
#1251 sima Lakers győzelem!
Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves 90-73
-
#1250 Nembaj úgyis lesérülnek a poffban:) -
#1249 kérdőjel lemaradt :) -
#1248 nem tudod mennyi lett a tegnapi lakers-wolves meccs -
#1247 én is rühellem mindkét gárdát, verjék csak ki egymást nyugodtan:D
Grizzliknek meg nagyon szorítok. (főleg, ha a Spurs ellen lesznek) -
#1246 nembaj, én egyiket se sajnálom, nem szeretem semelyiket, inkábba az esélytelen memphist nézem tovább, mint a dagadtsrácot vagy a németfiút ;) -
#1245 jajj elnéztem, így a Dallassal kezdenének jelenleg, ami azért már em lenne olyan sétagalopp... -
#1244 Sacramento így is 3 győzelemmel előttük van, szal nem hinném, hogy beérik őket. 2. hely a midwest divizió győztesé, uhogy maradnak már a 3. helyen valszeg, ami azért nemrossz, mert egy kellemes Memphissel kerülhetnek össze így az első körre. -
#1243 Lakers-Sacramento 115-91
legközelebb minnesota meccs lesz, na az lesz még 1 nagyon fontos meccs -
#1242 jah, oda kéne csalni, annyi mindent tudna mesélni :) -
#1241 egyébként reklámozták az nba1 honlapját a közvetítés elején! Birnám ezentúl Török Péter beírogatna oda a fórumba -
#1240 nem én voltam egyébként -
#1239 Istenkirály meccs volt:)))) KG rulez, sokkal jobb mint a gyömöszölős lomha TD:P -
#1238 hehe, asszem a te sms-edre (vagy mailedre) válaszoltak asport1-en :)
ugye? -
#1237 van 3, de egyszerre csak 1et tudok nézni :)
na nem baj, majd holnap megnézem az ismétlést -
#1236 Két tévét kell venni... -
#1235 hát mit mondjak rohadt jó, 1 óra múlva meg bl meccs :( -
#1234 nem hiszem. az már kiment a divatból -
#1233 Van egy csomó régi Jordan-es kosaraskártyám. Szerintetek el lehet azt adni jó pénzért? -
#1232 jah
szerencsére fél9-re érek haza, eddig mindig 9 után volt nba, most muszáj volt előbbre tenni... ahhh sport1, megkeseríted rövid életünk :)