NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spatz
Hány órakor lesz?

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

zaki
ja, és a 7végén all-star gála 😊

zaki
jaja, Lakers - MAgic 98-96. a 3. negyed végénél még 81-67-re vezetett a Magic... (Payton 18, Rush 17, O'Neal 20, Fisher 15 pont; McGrady 35, Howard 18 pont)

spatz
Már a Lakers ellen játszott, dobott 35-t.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

EOX
aham, idén egész jól megy(37gy/14v), vezetjük a keleti konferenciát

Retteketet

zaki
nagy indiana szurkoló vagy? 😊

EOX
Toronto Raptors-Indiana Pacers 77-83

Retteketet

zaki
nem hülyeség

KG21
azt a hülyeséget nézted helyette? Hát sajnálhatod...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
bazzeg, én meg elfelejtettem, helyette a kör-t néztem meg a haverral 😞

KG21
néztem, a Nets brutális akciói tetszettek😊

KeKKSZike
Kösz! Nézem...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

zaki
ma 14:00-kor NBA Action!

LezLee
Hát szegény Orlando is megint szívott. Mondjuk nem játszott T-Mac, lehet hogy sérült??? Ha így folytatják tök utsók lesznek, még jó hogy nem lehet kiesni az NBA-bõl 😊)))
zaki
én már Malone-t várom vissza de negyon, 1ik legjobb játékos az nba történetében

FrezeR
elég jó kis mélypont a lakersnek de reméljük hamar átvészelik. csak legyen mindenki egészséges!

zaki
a Minnesota is kikapott, õk a Hawks-tól 97-89-re

zaki
93-73-ra kikapott a Lakers a 76-ers-tõl... hát ez azé má nem semmi... (O'Neal 17 pont 8 lepattanó; Iverson 39 pont, Glenn Robinson 26 pont...) Payton megsérült az 1. negyedben király...

spatz
Szegény Orlando megint kikapott..De a Chicago megverte a Utah-t.

zaki
hát ja, mostanában valahogy minden összejön... Malone is 18 év alatt összesen nem hiányzott anyit, mint most...

LezLee
Hát igen amíg nem tér vissza Kobe, addig kell valaki aki legalább 30 pontot szór, különben megnézhetik magukat 😊)
Kobe is milyen béna, elvágta a garázsban az újját, és 1-2 hétre elintézte, hogy ne kelljen játszania 😊))
zaki
hú, jó kis meccs lehetett: nyert a Lakers a Cavaliers ellen 111-106-ra (Payton 30, O"Neal 37 pont & 12 lepattanó; James 32 pont, Boozer 25 pont 16 lepattanó) O'Neal elég jól tért vissza 2 meccsen is 37-et dobott...

spatz
Nekem is a kedvencem, akkor volt jó csapat mikor Penny, Shaq,Nick Anderson, meg H.Grant egy csapatban volt.

LezLee
Hát azé tiszta szégyen, hogy egy ilyen nagymúltú csapat, mint a Magic tökutolsó a ligában, ráadásul kedvenc csapatom 😞(
Tavaly meg még a rájátszásba is bejutottak.

A Nets szépen feltámadt, ennyit jelent egy új edzõ 😊)
spatz
Péntek,14:45 ismétlés, Sport1-n a hétfõi meccs Toronto-LA Lakers
Hétfõ, 21:00, Minnesota-Memphis

LezLee
Amúgy nem tudjátok, hogy legközelebb melyik meccset és mikor közvetíti a Sport1?
LezLee
Biztos ismétlik majd. Amúgy asszem tegnap este volt úgy 9 óra fele, de az is ismétlés volt, mert ugyanezt mutatták már kb. fél éve is. Volt vagy 20 motorja, de az egyik az valami hihetetlen gyönyörû chopper volt, azt irigyeltem tõle de nagyon (mondjuk mást is 😊))
zaki
hát ja, arra én is kíváncsi volnék, mert sajna nem láttam a klippet 😞

FrezeR
mikor volt ez? nem ismétlik véletlenül? nem tudtam hogy lesz..

LezLee
Ja volt egy normál zuhanyzó a feleségének, meg vagy háromszor akkora Shaq-nak 😊)) Meg egy bazi nagy kád sem hiányozhatott 😊
spatz
Meg a fürdõszoba mekkorra volt, szerintem ott is kosarazhat....

LezLee
Ja, azt én is láttam. Van vagy 10 kocsija, meg vagy 20 motorja. Szegény már nem tudja mire költeni a pénzt 😊))
De a kinti medencéje se volt semmi. A házban meg mindenhol ott figyelt a Superman jel, meg kb. akkora ágya volt, mint nálunk a kis szoba 😊)))
spatz
Tegnap volt az MTV-n Shaq otthona bemutatva...Hát nem semmi. A házba saját kosárpályája van...Látta még valaki?
Nem tudja valaki, hogy lehetne elintézni, hogy örökbe fogadjon.

zaki
ehh, nálam általános ötödikbe volt divat

Carlos
Télleg, gyûjt még valaki NBA-s kosárkártyákat?

Þór vígi þessi rúnar

zaki
ja 😞

KG21
el is tiltották az értelmes megszólalása miatt egy meccsre, és nem játszott a Pacers ellen, ahol kikaptak

KG21
majd kicsattant a kultúrától Shegg barátunk
Jövõ héten Twolves!!!!

zaki
jeeee, nyert a Lakers

O'Neal-nak mekkora volt a nyilatkozata

zaki
O'Neal kicsit durván kezdett: nem tudom, olyan 15 pontot dobott az 1. negyedben

zaki
jaja, hajrá lakers 😊

KeKKSZike
Mindjárt kezdõdik a meccs! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

zaki
hát nem igazán 😊

EOX
de gondolom meccsre nem jár ki, mi?😊

Retteketet

zaki
jaja, lakersses. muterom ma 3 hete költözött ki los angelesbe, szerencsés...

EOX
Lakers-es vagy?Én Indiana😄

Retteketet

zaki
thx, direkt nem néztem meg az eredményt 😊

EOX
oké, befogom a szám

Retteketet

zaki
nem tudom még, de ha megmondod az eredményt az biztos, hogy kiontom a beledet