11113
-
#2992 műholdas tvadás, hogy tudj olyan csatornát fogni ahol egész nap nba meccseket adnak :D -
#2991 szerintetek mit vagyek a pénzemből??
segitsetek ajánljatok valamit! plz -
#2990 lehet azt várják, hogy ha elmúlik a kamaszkor, elmúlik a málészáj is ;) -
#2989 vmit biztos látnak benne, csak azt nem tom mit :) -
#2988 én azt nem értem, hogy mit látnak ebben a Darko gyerekben, mert ahányszor látom játszani, mindig rosszul leszek... én úgy látom, hogy irtó lassu, meg mintha otthon maradt volna az agya...
télleg nem értem miért reménység.. hány éves? 19? ott van Hunter, ő is 19 és magas ember... és bír játszani... -
#2987 Dynamic Sport - Budapest V.ker., Váci utca 15
honlapot hirtelen nem találtam meg én se -
sz4bee #2986 Ha van kedved akkor lécci írd már be a Dynamic címét mert én valamiért nem találom a honlapot. kössz -
#2985 váci utca valahány nem tudom pontosan, van honlapjuk keresd meg a linket googleben.
Suns megint kikapott, Nash ujra játszott a PHOben.Negyedik negyedig vezettek közel 20 ponttal aztán onnan fordított a Spurs. Kezdő játékosok közül átlagban 47-48 percet játszottak a Sunsnál. (tudom most volt a tréd, de akkor is) hihetetlen... -
NIKE VC IV #2984 szeva
merre van a dynamic sportbolt?
venni akarok egy fasza utcai cipöt -
#2983 a Suns sorozatba nemtudom hányadszor kap ki..most a spurs verte el hosszabbítás után asszem! 127-123-ra..de lehet nem jól emlékszek rá..szegények..remélem Nash nemsokára visszatér -
#2982 ehh...ez nem teccik...(ez a sunsos)
a detroit meg szerintem jól járt..
ja és Slow az a jump off tök jó szerintem :) -
#2981 még 1 tréd: Jim Jackson Sunsba költözött, a Hornets cseréba kapja Jacobsent,Lampet meg Vromant -
#2980 sztem Darko egy nagy 0, a pistons jolmegszivta hogy őt draftolta olyan mint a Nuggs azt a gruz gyereket (vmi dzsikisvili :)).
Persze kócsbráun azt mondta hogy három négy év mulva nagy játékos lesz belőle, szvsz max egy 6.ember lesz belőle. Idén elején volt hoyg kapott 15-20 perceket, sok mindent nem csinált azon kivül hogy állandoan faultolt meg TOkat csinált... -
#2979 A Pistons tele van jó magasemberrel, és szegény Darko így nem sok játéklehetőséghez jutott, de mostmár hogy Campbell elment, lehet több időt kap, és talán fejlődni is elkezd végre. Arroyo meg mostanában nagyon mellőzött volt Utahban, ahol az a Keith McLeod a kezdő, aki tavaly a Wolvesnál szinte alig lépett pályára. Ezt mondjuk nem értem, nála Arroyot sokkal jobbnak tartom, mégsem játszik szinte semennyit :/ Ezt figyelembe véve sztem mindkét fél jól járt. -
#2978 én szeretem a shox-okat (most is az van, egy jump off, csak már sima a talpa, nekem bejön, de van akinek nem tetszenek a "bogyós" csukák ;)
nekem bejön ez az új vonal (lebron2, vc4) bőr felsőrész, mint egy managger cipő, sztem poén ;)
ez a Detroit trade hasznosnak tűnik (má' pistons szempontból) -
#2977 ejj de ronda ez
a VC IV is iszonyatosan csunya sztem, egyre hülyébben néznek ki a VC csukák -
#2976 na közbe térjünk vissza azért az NBAre, Utah eltrédelte Kárlosz Árojót , a Detba és cserébe megkapták Elden Kempbellt meg egy draft jogot -
#2975 szted ha a kép a vinyódon van, azt mi hogy látnánk? Már mondta Slow lentebb, úgylátszik elsőre nem fogtad fel. -
#2974 a Nike elmult pár évének egyik legjobb darabja, persze a Jordanaket nem számitom ide mert azok közül mind1ik klasszikus :)
#2943ban van egy kép a laserről, na egy olyat kéne beszerezni -
NIKE VC IV #2973 én ilyenben nyomom -
NIKE VC IV #2972 -
NIKE VC IV #2971 szerintem nagyon jó a 2k4, majd 2k5-re leszek kíváncsi, hogy fog mutatni a lábamon. -
sz4bee #2970 [IMG] http://pix.dox.hu/pix/b7cc36dcc782a3952f6edd1daac4b5cd.jpg [/IMG] Pesten csak ilyen színbe lattam. -
sz4bee #2969 Akinek van 2k4-ese az mit mond hogy milyen mert én is olyat szeretnék venni -
#2968 naggyon zsííír :)
csak az a gáz, hogy nem nagyon tudok már cipőt kérni mutertól, mert 1 év alatt most küldi már a 4.et
pedig de sztnék egy ilyen kosaras csukát -
NIKE VC IV #2967 most 2k4-m van,de amcsiból hozzák a VC IV-t -
#2966 de nem VC4-esed van, ugye? mert akkor megtámadlak és elveszem ;)
egyébként, ha jól láttam, most a fél NBA ezt a csukát hordja:
Nike Shox Elevate
-
#2965 hát, ha a vinyódon van, akkor nem fogod tudni belinkelni...
neten kell lennie a képnek... -
#2964 [kép]
és beirod az internetcimét
ott a mehet gomb alatt van..ahol a szmájlik is vannak -
NIKE VC IV #2963 hogy kell képet beraknip?????????????? -
NIKE VC IV #2962 C:\Dokumentumok\misi\cipők2\NIKE\07111141_z.jpgén most egy ilyenbem gyüröm -
NIKE VC IV #2961 meg tudná valaki mondani merre van a dynamic sportbolt?
kössz -
#2960 akkor meg www.ebay.com -
#2959 a Houston elverte az Orlando-t..T-Mac 27 pont...
megmutatta a volt csapatának...
amugy az a baj a váci uccai boltokkal ,hogy nem vagyok pesti :( -
#2958 azért van rajta, mert "belerohant" Deke bácsi könyökébe :) -
#2957 a váci utcába a dynamic sportban szoktak lenni jó cipők, ott lehet probálkozni ;) -
#2956 egész szezont ebbe nyomták a srácok és kb július óta fent van a honlapjukon a huarache, de ez biztos egy 2k5-ös modell
mindenesetre kérlek szólj, ha látod valahol, mert felpróbálnám (megvenni úgyse fogom - legalábbis itthon - , mert kb 50 ropi lesz...) -
#2955 jah :) -
#2954 azta..lehet ,hogy csak késő van de ezt nem értem :( -
#2953 ja tényleg 2k5 van rajta, most néztem meg