NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
ja és arrol mindig az jut eszembe, hogy elcseszi a fontos dolgokat, Scalab-ról meg, hogy beindítja a csapatot, ha mindenki punnyadt 😉
érdekes, hogy az NJ hogy le tudja blokkolni az ellenfelet, ha beindul, a legjobbak is széthullanak
kidd kira irányító 😉
meg én Scalabrine-t szeretem még
nem olyan ügyes, tudom, meg esetlenül mozog, de hihetetlen lelkes tud lenni, meg vicces figura és néha a kiszámíthatatlan mozgásával jókat csinál 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
azért Malone nem tért vissza rosszul, 6 kísérletébõl 5 bement, 13 pont. Bryant 16 pont 11 lepattanó, Medve 10 perc alatt begyûjtött 5 személyi hibát 😛
Túloldalt Shrek 24 pont 13 pati, a többiek nem nyújtottak maradandót...
Mikor még döntõt játszottak, azok voltak a szép idõk..
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
nem semmi a gyerek, én is azt mondom, hogy egy jobb csapatban a helye, ahol nem egyedül kell megnyernie a meccseket. mindenesetre EZ SZÉP VOLT!

T-Mac a 17. játékos aki 60 pont fölött dobott.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
, ezt nem is figyeltem
37 dobásból 20 kosár, 14 kísérletbõl 5 3 pontos, 26 szabaddobásból 17 kosár, mi lett volna, ha pontosabban dob... és még van 10 lepattanója, és 5 asszisztja, de ez senkit nem érdekel... 62 pont drág f*szom 😊 
37 mezõnykísérletébõl 20!!!! bement. Azé ez se semmi. A pofám leszakad, mit tud ez a csákóó. Óriási!
T-Mac Powaaah!!!!