11113
-
#3192 Big L - Fall Back
a real one-nal próbáltad már?? -
#3191 olyat tudsz ami ingyenes? me ez SZAR -
#3190 http://www.k-litecodecpack.com/ -
#3189 adjatok 1 linket plz. ahonnan a legújabb kodeket le lehet szedni!
leszedtem 1 300 megás mpg koncertet és csak 8 percet hajlandó jáccani belőle...ez hogy a faszomba lehet? -
#3188 hááát, sajna nem nagyon -
#3187 adjatok 1 linket plz. ahonnan a legújabb kodeket le lehet szedni!
leszedtem 1 300 megás mpg koncertet és csak 8 percet hajlandó jáccani belőle...ez hogy a faszomba lehet? -
#3186 :))) -
#3185 okéjj -
#3184 lehet, hogy ki tok menni LA-be (vízumon múlik), aztán majd kérek egy zsír kosaras cipőt, ha tényleg 100 dolcsi körül vannak az ilyen csúcsszupi cipők, akkor annyiért bűn nem megvenni :P csak most jelenleg 5 pár cipőm van, szal... :D egy életre el vagyok látva lábbelikkel :D -
#3183 nemtom. sajna nem dobozba küldte (helyhiány miatt, nem fért volna bele a csomagba), haenm ilyen papírba belecsomagolva, szal nem tom megmondani a típusát -
#3182 thx. jó ízlése van a muteromnak, előző cipő, amit kaptam tőle, egy nagyon zsír tökfekete fila csuka, majd arról is talán nyomok be egy képet, ha kíváncsiak vagytok rá -
#3181 anyukád pénzért tud nekünk cipőt hizni??fizetünk! -
#3180 állat! -
#3179 klasz
ez valami zoom lehet, nem? -
#3178 lol...szép cipőt kaptál.
grat neked és anyukádnak is:)) -
#3177 majd megkérdezem, bár ajándéknak nem illik az áráról érdeklődni -
#3176 azta..nem rossz..egy ilyen mennyibe kerül?? -
#3175 na, tesómnak köszönhetően meg tom mutatni a cipőt
-
#3174 arrra a nike fekete fehérre gondolsz vagy arra amihez ez volt irva : ez kéne ha vóna ? -
#3173 dejó nektek..vagy szülő vagy saját maga amcsiba...
13 évesen még nem lehet menni..:(
nah visszaolvasok azért h megnézzem -
#3172 majd tesómat megkérem fényképezze le a telcsijével a cipőt, vhogy beszkenneltetem a képet, és megmutatom nektek -
#3171 nem tudom sajna megmutatni... hasonló, mint a képen látható, csak oldalt fekete majdnem végig, szebbek a varrások is rajta. alig tudtam belebújni, azt hittem kicsi lesz, de mikor belecuppant a lábam jó érzés volt :D olyan mintha merev lenne, de tök kényelmes, és teccik!!:D kösz muter! :D -
#3170 nézd meg melyik hozzászólásra válaszolt, abból meg tudod nézni kb milyen -
#3169 na nembaj, úgy néz ki nyáron én is megyek az újvilágba, jelentkeztem diákmelóra életmentőnek ilyen lakótelepi medencéhez Ha minden jól megy 8 dollárért óránként dögölhetek egész nyáron a strandon, csak a többnyire feka vendégekre kell majd ügyelni, hogy ne öljék meg egymást :D -
#3168 milyesmi csukát??milyen fajta??
nekem nem tud hozatni? :D -
#3167 [irigy] -
#3166 most kaptam egy ilyesmi csukát muteromtól LA-ből, tök jól néz ki :) -
#3165 Artest nélkül nemigen tudnak védekezni -
#3164 Azé gyér a Pacers me három kezdő elvolt tiltva elég hosszu időn keresztül...most 2 visszajött, de Artest nagyon hiányzik -
#3163 hát elég furán néz ki a tabella idén...
Spurs a legjobb 2. Suns..a nyugat egyértelműen jobb keletnél...
a Dél-Nyugati csoport (Texas)a legjobb "divízió"..
keleten a Miami ésa Cleveland a legjobb..idén számomra nagy meglepetés az indiana szereplése..tavaly ők volk az egiyk legjobbak az alapszakaszban...és a playoffban is jók volak...mosdt 50% alatt teljesitenek..a bulls is jobb náluk..csalodtam bennük...
a legrosszabb teljesitménye asziszem a new orleans-nak van.. 7-34-es meccsaránnyal...hát ez lenne az NBA állás véleményeimmel kiegészitve.. -
#3162 ha azt meglátom, olyan csehül érzem magam... -
#3161 nem..nemtudom mi a problem...vlaami lengyel vagy cseh feluratot ad ki nekem..:( -
#3160 nektek megy a davka? -
#3159 suns elverte a bucksot!!:D
végre elkezdtek megint nyerni -
#3158 nem ide tartozik:) -
#3157 prec www.mercedesterrell.com -
#3156 -
#3155 ez az eredeti Tmac 3:
-
#3154 igen...elég jól néz ki..bár a 3.5 jobb egy kicsit..csak abból nincsenek ilyen szép szinesek :D -
#3153 18 csak?
vegyük má meg:)