Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- O'Neill bácsit.
- Tetszik akarni, hogy szóljak neki?
- Rendes srác vagy. Megtennéd hogy szólsz neki?
- Ja.
- Akkor mire vársz?
- Hogy leperkáld az 5 fontot!
- EGYEDÜL IS MEGTALÁLOM, BASSZAMEG!
- Legyen 2.50!
- Egyet kapsz!
- Rohadt nagy skót vagy!
😊)
shit happens
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Þór vígi þessi rúnar
/Indul a bakterház/
shit happens
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
- Ta, ram,ta rap, ta, rap....
ta,ta,ta,ta,ta.........
- Salsa cápa!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
a bolt elõtt.
(dealer)- Hé mi nem árulunk semmit.
(kuncsaft)- Hello srácok, van valami anyagotok?
(dealer)- Persze, hogy van. Mit kérsz?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-Szûz Mária repedt sarkára mondom, nem értem...
shit happens
- Helló, Thurgood.
- Helló. Azért vagyok itt mert drogfüggõ vagyok. Marihuanát szívok.
- Marihuanát szívsz?
- Marihuanát?
- Te most szopatsz minket!
- A marihuána nem is drog.
- Én faszt is szoptam a kokóért.
- Én láttam!
- Uuugh!
- Az már függõség ember.
- Leszoptál te valakit a marihuanáért?
- Mi?
- Nem. Nem emlékszem ilyesmire.
- Nem is hittem volna.
- Fúj a rohadék!
- Tünj innen!
😊) (Félbetépve)
shit happens
Hogy írod be, alulra hogy ( válasz xy üzenetére)
DEDD LE Á PISZTOLY DAGIKAM!
- Neked csak én kellek Rózsabimbó, senki más.
most felkerekedünk, és lecsapoljuk az INFLUT.
-Állítólag ott nyugszik Anubisz hadserege.
-Na, látod? Tudtam, hogy van valami trükk. Mindig van! Hogy találtam ki? Hadd tippeljek! A vezérük az a skorpióakárki.
-Igen, de 5000 évenként csak egyszer támad fel.
-Klassz! És ha nem ölik meg, akkor jön a világvége.
-Honnan tudot?
-Tippeltem! Ez a szokásos sztori.
-Az utolsó expedíciót, ami el is ért Amserbe, 4. Ramszesz küldte, több, mint 3000 éve. 1000 ember ment oda...
-... és egyet sem láttak többé.
-Honnan tudod?
-Tipp volt, ez a szokásos sztori.
A múmia visszatér
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-Nem
-Persze, hogy nem, mert csak a határig jutottam.
-...
-Te tudtad, hogy az útlevél le tud járni, és hogy bele van írva mikor?
:-))))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
-Próbálj ne lesz*pni senkit, amig kiérsz a parkolóba, jó?
Hé, te meg gyere csak vissza!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
REMEGÕ KÉZZEL NEM LEHET BAKANCSOT KÖTNI!
Þór vígi þessi rúnar
-Szajha vagy, akárkivel lefeküdnél!
-Az a szajhák dolga! Ha válogatós lennék, nem mentem volna el szajhának!
Þór vígi þessi rúnar
-Vedd be te a bazi nagy olasz kolbászomat, magudzó! Te veszel be minket, társnak...
-Bocsásson meg a fiamnak, milyen üzletet ajánl nekünk?
-Nagyobbak lehetünk magánál a mindenhatónál!
-Fogd be azt a mocskos digó pofádat! Senki se nagyobb Sinatra-nál!
-Joey jó fiú, de mindig volt benne valami furcsa, hogyismondjam, nem teljesen komplett!
Þór vígi þessi rúnar
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...