Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Jéé! Látom a házunkat!
A másik pasi meg valami ÁLLÓLÁMPÁT vitt,
meg volt egy mozgáskorlátozott hely egy repülõnek is.
Arról nem is beszélve, hogy rögbiztek az anyahajó fedélzetén,
de a labda túlrepült, az egyik fickó meg:
- Elkapom, elkapom, elkaaaaa...
Leszaladt a fedélzetrõl.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az volt az utolsó film, amit itt a moziban láttunk, ingyen mentünk be, utána nemsokára lebontották itten a mozit.
Az tettszett, amikor az anyahajón ott dolgozott
a lomb-eltakarító. Olyan benzinmotoros porszívóval dolgozott a pasi.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
/Nagy durranás 2/
Ennél többet már nem kockáztathatok.
- Viszem a dzsipet.
- VIDD AZ ÉN KOCSIMAT! PONT ARRA VALÓ!
(desperado)
Az egyetlen jó Lundgren film. 😄
bazzeg, kn 1-2 éve leadták a 2-t az hbo-n. hát az valami döbbenetesen szar volt 😄
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
( alkonyattól pirkadatig)
A többi amit írtam meg desperado
Ugyan miben volt ez? 😄
(Sliders, a prof. az elsõ csúszás után) 😊
shit happens
azt leövitek. Olyan nehéz ez?
Vagy énnekem kell csinálni mindent?
- Fogod a pisztolyt, meglátsz egy ismeretlent.
Nézzétek pisztolya van. Csak õ lehet az!!!
Kalapos fickó - Kicsoda Én ?
(Durrrr...Bucho lelövi egyik emberét)
- Olyan nehéz ez?
mert bárhol elbújhat.
Amit viszont nem értek, hogy hagyhattátok meglépni,
ha tudtátok hol van?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Csak azért hívlak, hogy az ember, akit ide küldtél, hogy néz ki?
Mégiscsak tudnom kell, nehogy az embereim egymást intézzék el.
Tehát, hogy néz ki?
Sötét bõrû, sötét hajú
Igen, ezt mindjárt gondoltam. Nem mondanál róla egy kicsit többet?
Egy nõ van a mellére tetoválva. Ahá.
Van fegyvere?
Késdobáló.
És.Kapott tõled pénzt, hogy jelentse a helyzetet.
Értem, ennyi elég is lesz köszi.
Neeem. Nem állunk az útjába.
de ez :
-Te is ismered a könyvet ?
-Persze ! A könyv szerint élek ! És ti ?
-Háát.... Muszáj lesz nem ?
-Ez a beszéd !
-Najó ! Akkor gyerünk !
-----------------------------------
-Hallottad ? Ki ez a Fasz hogy beleugasson a nevelésembe basszameg ? Hülye Fasz ! Na maradjá itt bazmeg míg bugázok valamit
-Fasz, fasz, fasz, fasz, fasz.... fasz, fasz, fasz, fasz, bekapod a faszt, beszopod a faszt, picsafasz, picsafasz dzsádzsádzsá !
---------------------------------------
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- Igazááán? Úgy hallottam, hogy mindenkit hazavágtál a Tarasco bárban.
- Minek nézi, aki nem bírja?
- Jól van, rókázd le a gatyámat is. Majd ezért még beszélünk.
- Hé, megmondjam mi van? ( bumm - lelövi a csapos a fogatlan fickót)
Nem ment át a vizsgán!
- ...?..! ...?
- És te ? Te jól átmentél öcsi.
- Hé, tudtam, hogy így lesz, mert én meg BUKÓ..., már régóta ismerjük egymást.
- BUCHO..
- Pláne.
Ha látom megveszem, a Jackie Brown meg megvan videjón.
Négy szoba- állati jó
( a csaj meg lenyelte a g*cit) Áááááá!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
újságmellékletben nemsokára. Meg tudja ezt valaki erõsíteni?
- Nem.
- Majonézt.
- Na, neeeee.Ezt nem akarom elhinni.
- Isten bizony. A saját szememmel láttam.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
robbery!
Any of you fuckin' pricks move and
I'll execute every one of you
motherfuckers! Got that?!
-Valamibõl élni kell.
-Mennyi?
-300.
-Csajoknak csak 100 volt.
-De õk le is szoptak.
-Nem alkuszok....
Nem zsebibaba, hogy csak úgy eltünjön,
És nem is az a mélynövésû f*szpörgettyû.
Vagy tévednék?
- Ssssss... Mond még egyszer.
- ELVESZTETTÜK GEORGE BABÁT.
-
Þór vígi þessi rúnar
a vekker. Ki kell adnia a tûzparancsot.
De nem a telefont veszi fel, hanem az aranyrudat, amit
Kellytõl kapott.
- Tûûûûûûz! Aztán alszik tovább.
- Nekem elég a 16 millió is.
-Persze rossz idõ esetén is megtartjuk.
V9ykn8_TZL0
-40-50-nél nem lehetnek többen.
-Igen? És ezt honnan veszed?
-Onnan, hogy normális esetben ennyi személyzet kell három Tigris üzemeltetéséshez.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"