Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Idétlen idõkig az jó neked ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
- Ez a kedvenc filmem.... már százszor láttam.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
egyszer már láttam az biztos. D
-Hány ember van lenn?
-7
-És hány golyónk van?
-6
-Hmm, akkor add ide!
ezen en behaltam😄DD
-Óóhh, Rita!
-Ki az a Rita?
-Honnan tudjam?
...
-Óóhh, Rita!
-
-Nemmindegy?
😊))
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
-mutasd csak
-a számlán ötezer van, ezt meg akárhogy csinálom csak kétezer
-húha, a mindenit, pedig világosan megmondtam nekik, hogy egy ötös, fene a pofájukat, most aztán jól megszivattak minket
-csak téged haver, nekem ide a suskát
-áhh, senkiben sem bízhat meg az ember, figyelj haver, nem számít, hagyjuk ezt a hülye vitát...itt van, tedd el ezt a kétezret és ígérem, hogy a következõ alkalommal a többi is meglesz
-engem próbálsz átvágni? vágjál át mást, ez itt kétezer és nekem ötezer kell, nehogy már átvágjuk egymást
-most mit marháskodsz, nem vagyok egy maffiavezér, ennyire azért megbízhatunk egymásban
-az, hogy maffiavezér vagy vagy sem, nem érdekel haver, elmondom neked lassabban, hogy megértsd...õt ezer dollár jár nekem..még egyszer...ötezer dollár....így már világosabb? ez itt lószar, ez itt semmit nem ér
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
amikor meghalsz. Mindenki. Mi fér bele 21 grammba? Mennyi veszik el? Mikor veszítjük el a 21 grammot? Mennyi megy el vele? Mennyi a nyereség? Mennyi a nyereség? 21 gramm. Egy marék ötcentes. Egy kolibri súlya. Egy szelet csoki. Mennyit nyomott 21 gramm?"
21 gramm
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
Harcosok klubja
- Béla én vagyok!
Roncsfilm
És az: Idétlen idõkig ,az megvan videón vagy
Beverly Hills-i zsaru 1.
Dumb & Dumber ? az király egy film...
Magas barna féfi, felemás cipõben fsz:Tom Hanks
Repülõk, vonatok automobilok
Sebességzóna
Ágyugolyó futam
szuperhekusok
Kék villám, bár ez nem vígjáték
Jóreggelt Vietnám, félig meddig vígjáték
Marslakó a mostohám
..
ezek vannak meg kb.
T2, a folékony nitrogént szállító kamion sofõrje
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A sivatag tele van lyukakkal,
és mindegyikben egy probléma van eltemetve..
-Ha el kell valakit intézni csak ásni kell neki egy lyukat.
Legjobb ha már elõre megásod a lyukat,
mert ha ásás közben vesznek észre
akkor azt a fickót is ki kell nyírnod,
és ott kubikolhatsz egész éjjel.
Sliders
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Elszívtam egy titibetet megittam egy kakalút és máris talpig mezben jártam a kánkánt, van ilyen, de ennek semmi köze ahhoz ami miatt ma itt vagyok ebben az úri társaságban, úgyhogy uraim száz szónak is egy a vége akik jól ismernek azok úgy ismernek, Doktor úr bazzeg.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Boldog Karácsonyt!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Tudnak a magyarok szinkronizálni, azegyszer biztos...

shit happens
átkúrja helyett átrúgja 😊 az elsõ kis vesrikében 😄
- ..??
- Itt volt Drinkwater úr az adóhivataltól, és a maga ügyei után érdeklödött.
- Igen, tudok róla.
- Megynugtatott, hogy a szálloda ügyait nem vizsgálják...CSak a magáét, Doug.
- Nahát...Most látom elöször mosolyogni.
- Mondtam neki, hogy mindenben segítek neki.
- Végre egy jóbarát.

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- Igazáááán ? Úgyhallottam mindenkit kinyírtál a Tarasco bárban.
Cartoon Network-ön most ment a FõMacska ... Top Cat ... ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!4
Sztyúárdesz: - Can I Help You?
Ryan: - I don't know. Can You?
😄DD
(Mióta láttam ezt a filmet, én is minden boltban eljátszom az elõzõ párbeszédet! 😄 )
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
-Miért nem?
-MERT ÉN FOGOK...
Sandy Sue: Kiáltsd hogy fehér!
Közönség: Fehér!
Sandy Sue: Kiáltsd hogy tesó!
Közönség: Tesó!
Sandy Sue: Kiáltsd hogy NYALD A PUNCIM KANDISZNÓ!
...
Közönség: NYALD A PUNCIM KANDISZNÓÓÓÓÓ! 😊
Catherine: Jake, kérdezhetek valamit: - Miért van az ha egy srácnak azt mondom bárhová rakhatja a popómba dugja! 😊
...Pisis piri baba...
Janey pisztolyt ránt...(dal)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
-Akkor milyen rokonságban vagyunk?
-Az égadta világon semmifélében. Ezért lakolnod kell!"
😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
nemistudom hogy lehetne jobban fordítani ?
telán sehogy.
vagy, Punci Mobil.
- Á dehogy, csak hazament...."
Ez most csak úgy eszembejutott 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ha jól emléxem vmi ilyesmi volt...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
"Hirtelen kedvem támadt lelõni minden pandát amelyik nem kefél a fajfenttartásért!"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
-Mi az elsõ szó ami eszedbe jut??
-...Pina!!
-ehh...és a második??
-Baszás!!
-ehh...:/
😄DDDDDDDDDDDDD
(nem biztos,hogy pontosan így volt de még moziba láttam...az meg nem most volt 😊)
az a jó.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]