Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-DÖGÖLJ MEG TE MOCSKOS ÁLLAT!!!444
-Kérés nem teljesíthetõ. (I'm un-able to com-ply, vagy ilyesmi 😊 )
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- Ha lefekvés elõtt sokat iszik, biztos hogy bepisil.<#eplus2>#eplus2>
- .....<#mf3>#mf3>.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Bár nem biztos, hogy szó szerint idéztem, de a csúnya szó az benne volt. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
-Mi?
-Egy pók mászik a fejeden!
-Te figyelj ide, én nem értem ezt a kültelki tolvajnyelvet! Mégis mit értsek azon, hogy "Egy pók mászik a fejeden"?
-Semmi mást, mint hogy egy bazi nagy pók mászik azon a kib*szott hülye fejeden!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
niggert fogott hajdejó
de a nigger verve jó
kiköpi a víziló
megmondta a mamám
a legszebb lesz az én babám.
-.-
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
tessék?
Helen!
Ki maga?
Ki maga?
Helen...
...eljöttem érted.
lsmerem magát?
Nem.
De kételkedtél bennem.
Sajnálom, mennem kell.
Nem kell úgy sietned.
Elkések.
Nem érted be a mesékkel...
...hát kénytelen voltam eljönni.
Légy az áldozatom!
Légy az áldozatom!
Én vagyok az írás a falon...
...a suttogás a tanteremben.
Ezek nélkül, senki vagyok.
Úgyhogy most ártatlanok vérét|kell ontanom.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-Állj már üresbe! Hogy van toll a füledbe?
-Melyiket?Hét szentségit az aranyfogam!.<#wink>#wink>
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Te Tommy Te szartál bele a mûzlimbe!
másik (nem lesz pontos):
Ezektõl begerjedek...
A pincérnõktõl?
Fenét! A terhesektõl! Mindig az jut az eszembe, hogy jól megdugták õket. Bevették a szlottyot és úgymaradtak. Ezek a lányok hátulról szeretik, nekem elhiheted...
na ki mondja meg elõször, hogy honnan van? 😉
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
másik filmje:
- Csak egy nyavajás londíner ?
- Nem vagyok londíner.<#gonosz2>#gonosz2>, hordár vagyok.
- <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>Rendben van hordár úr. Van vér a pucádban. Hová szeretnéd a golyót kapni ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
-7
-Hány golyónk van?
-6
-Hmmm... Akkor add ide!"
Idézet vmi Steven Seagel filmbol
- De papa igazán eladhatnánk már azt a lovat.
- De lányom, lovak nélkül nem tudta volna a dédapád magalapítani ezt a
vállalatot.
- Persze tudom
- Hát például ott volt az a Hannibal, õ sem tudott volna Párizstól Moszkváig menni anakidején.
- De papa, az nem Hannibal volt, hanem Napoleon.
- Kicsoda ?
- Napoleon.
- Na, hát az se ment taxin.
------------------
- Szegény állat...
- Te csak ne sajnáld a lovat....annak az a szakmája.
"A nemzetközi helyze egyre fokozódik"
de ez biztos volt már
köcsög
-Felfegyverkezve, mivel?
-Ehh, rossz lehellet, éles nyelv, tollsöprû... mit gondolsz, mivel vannak felfegyverkezve? Fegyverekkel, marha!
vagy valami ilyesmi
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- Armed, armed with what?
- Ehh, bad breath, colorful language, feather duster... what do you think they're gonna be armed with? Guns, you tit!!
magyarul sajnos nem tudom szó szerint :-)
...
nektár, nuku, nikkel...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
- Klatu verata nikto.
- MÉG EGYSZER!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
-Shush. I'm watching 'The Sixth Sense'. This kid sees dead people.
-That film is at least five years old.
-So what? I haven't seen it.
-Bruce Willis is a ghost. He's been dead the entire time. All the best.
-Noooo! NO!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Macskafogó! 😄
Mr. Tájfel mondja a Közelkeleti jelbeszédfordító macseknak 😊
shit happens
- Mit?
- Ezt a mocskos espressot meg capuccinot. Mi találtuk fel az egészet, és ezek a gennyes amerikaiak gazdagodnak meg.
- Igen, így van ez.
- Itt nem csak a pénzrõl van szó, hanem a büszkeségrõl. A mi kajánkat zabálják, pizza, spagetti, mozzarella, sajt, olajbogyó. Ezeknek nem volt semmijük, ették a szart... míg meg nem ismerték az olasz konyhát. De ez.. ez a legrosszabb.. ez az espresso lötty.
- Nyugi öregem.
- 5 perc.
- <#wilting>#wilting>??? 10 perccel ezelõtt is 5 percet mondtál..