Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Keresztrefeszítés?
-Igen keresztrefeszítés!
-Rendben menjen balra, vegyen egy keresztet és álljon be a sorba.
(még 3-szor ugyanaz)
-Keresztrfeszítés?
-Dehogy, Szabadláb!
-Ohh micsoda szerencsés, akkor menjen el a jobb folyosón és majd az õr kikísére
- Áhh csak vicceltem, én is keresztrefeszítés.
-Ohh akkor ön is menjen balra, vegyen egy keresztet és álljon be a sorba.
Majd késõbb ugyanez a fószer a kereszten a többi között
(Jönnek az õrök Brianért)
-Van itt egy Brian nevezetû ember?
(vicces csóka)
-Én vagyok Brian!!
-Rendben! Hozzátok!
-Ááá csak vicceltem!
-Nem baj hozzátok!
-De én megakarok halni! Hülye Rómaiak nem értitek a viccet?? Mondom nem Brian vagyok!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-Hé! E-e-ez a kereszt nem az enyém!
-MI?!
-Nem az én keresztem, csak átvettem valakitõl!
-Nincs erre idõm, ne dumálj! Feküdj le!
-Nem szeretnék fennakadást.
-Nézd, ma zsúfolt napunk van! 140 rabot kell még megfeszítenünk.
-Legalább zsidók?
-BEFOGNÁD VÉGRE?
-Nem akarunk több szamaritánust ide!
-HÚZZÁTOK!
-Haa visszajön, akkor lehöhetek?
-Iiigen-igen, persze, lejöhetsz! KÖVETKEZÕÕÕ!
-Nem tehetitek! Ne engedelmeskedjetek!
-Én szivesen csinálom!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az utolsó ember, aki elhagyja az országot, oltsa le a villanyt.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
-Mibõl gondolod?
-Mert nem olyan fülig-szaros, mint mi
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
(ez lesz mostantól az aláírásom. DD)
-Ilyen biztos vagy benne? Hmm... Mert akkor valóban nem jutsz ki soha.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
-Melyik az?
-Nem tudom! Szedd ki mindet!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- ....Errõl szól az életem.
amikor a Lilu hablatyol a taxiban,
akkor vagy 50 -szer vissza kellett játtszani. DDDD
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
hányszor tekerted vissza közben ? DDD
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
-Egyszereûen kezet fogunk, és annyi!
bzzzty, stb
-Hú, milyen tüzes kézfogás! Óó, milyen forró a hangulaat, a régi városban ma esteee! Vá-há-há-há-há! Háháháháhááá! Antoan-nak úgylátom, nagyon befûtöttek! Hhhahhhahhhahhha!
-Maga megõrült!
-Hát soha sem hallottak még a nevetés gyógyító hatásáról? ÉS MOST KIFELÉ INNEN! Gondolják meg a dolgot! Bob! Menj a Globe szerkesztõségébe, kövess egy Nox nevû riportert! Vigyél fényképezõgépet! Lesd ki, mit tud errõl a Dnevéremberrõl! És Bob! hmmmm... Ne feledd, te vagy ... te vagy az én ... legmegbízhatóbb emberem!
-Igen, uram!
-híííhihhhihhhi, te vagy az én legmegbízhatóbb... Úúú...
BUMM!!!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Uraim! Csiszoljuk az elménket! Laurence?
Nagyon hiányoltam a Batman: Begins-bõl :(
-Gyere már, Jack!
macskajajj
- Fooley hol van ?
- <#nemtudom>#nemtudom>
- Nézz csak utána Fooley -nak !!
Fehér srác a faszomnak fordulsz hátra.
-Szép az arcod szép a ruhád
-ja ez a második kedvenc ruhám, a másik büdös lett és nem lehetett kimosatni, hát kidobtam
-<#puszi>#puszi><#law>#law><#love11>#love11><#love12>#love12><#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Miért akarsz Loretta lenni Szten.?
Gyerekeket akarok.
Gyerekeket akaSz?.
De hisz af érfiaknak nincs is méhük......
...de Joga lehet..
HArcoljon õ a realitások ellen
- Igen, a sós chipsük egész jó.. na most mennem kell viszlát....jók a cicijei.
------------------------------
- Tanuljon meg játtszani méregzsák .
------------------------------
- Nekem az is elég ha a Cups nyer.
-----------------------------
-Mit jelent az, hogy nem egészen?
-Hááát, itt-ott megtaláltuk õket.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A Filofaxbol:P
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
- Na mit álltok itt !!! Segítsetek már kivenni. Nehogy má' én meg a Lali vegyük ki..
- <#wow1>#wow1>
------------------------
- Mi volt ez ?
- Ááááá, csak valami pocok.
- Ahaaa, akarja hogy....
- Neeem, neeem, jól elvagyok én a pockokkal.
- Hát jó....De tudja lehet hogy nem is pocok volt az....
- <#confused>#confused>
- LEhet hogy ott lapul a feleségem..
- <#confused>#confused>
- GYáááháháhháháh<#hehe>#hehe>....Lesz még maga is nõs Lalikám..
dobjuk le a padlola..?
-Papi Kuki Mami!
-Ki a király?
-Kokóóóó!
-Hát még?
-Laaaliiii!
-És még?
-SAAAANNNNYYIIII!
-Milyen Sanyi?
-Kiráááály Sanyiii!!!
-Easyrider öcsém!
-Hambureger van?
-Van.
-Akkor hamburgert kérek!
-...
-Gombás van?
-Van!
-Akkor gombásat!
-A gomba kínai?
-Kínai!
-Akkor nem kell! Konzervíze van!
-De hát ez üveges!
-Akkoooor....üvegíze! Inkább Hot-Dogot kérek!
-...
-Nehogy eláztasd, ám csak úgy módjával...
-Ásvánívíz van?
-Van!
-1 bubisat? 5 bubisat, vagy 10 bubisat? De az 1 bubis az drágább
-Komolyan????
-Persze! Abból ki kell szedni a bubikat!!! Ott van hátul a bubiskanál!!!
...
-Kérem a panaszkönyvet!
-Nincs!
-Olyan nincs, hogy nincs!
-Akkor van!
-...
Az egyik legjobban sikerült magyar film az Indul a Bakterház óta...
Leírjam az elcseszett fordításból pontosan? :)
(sajna a nem elcseszett nincs meg, pedig abban van a szemfenék, meg kripli mumusa :( )
Egyébként meg nincs olyan film, hogy alien 2. ALIENS a neve :)