Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Dobj közéjük egy kosárlabdát!
- Azt nem adom, van rajta 2000 pont, én gyûjtögettem
- Majd mi gyûjtögetjük tovább...<#smile>#smile>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
*suskus*suskus*
-Nem ázon izgul, csák pisilnie kell!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-Mivel?
-ANYÁDDAL!
-Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van oszt ne legyek kemény?
-Kérem a panaszkönyvet.
-Nincsen.
-Olyan nincs, hogy nincs.
-Akkor van.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
- Az azonosítója alapján 42 éves.
- 42 éves ? hihetetlenül jó a plasztikai sebésze.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
..a nõket.
<#nevetes1>#nevetes1>
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Szerintem az elmúl 3 hónap legjobb vigjátéka.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
-Ez találó, ?
-Igen egy hûtõmágnesen olvastam:
(filmidézet: Ünneprontók ünnepe)
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
-Tudod te miért vagy sör?
-Mert sör vagy és felismered a többi sört?
-Tudod ott voltunk tihouana-ban.Volt ott egy érdekesség amirõl mindenki azt mondta hogy meg kell nézni.Te, egy csaj kúr egy lóval.A végére egésszen megsajnáltuk....A lovat.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-------------
- MÁr tudom mi a neved ?
- He ?
- Kelvin Kline.
- ?????
- rá van írva az alsónadrágodra.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
-Ne szolj egy szót se!.........Olvasni fogok a gondolataidban......Ugye te messzirõl jöttél?
-Igen, igen....
-EGY szót se, egy szót se!......Azt szeretnéd hogy fizessek elõ a Saturday Evening Post-ra.
-Nem....
-Egy szót se!......Pénzt gyüjtessz,azért vagy itt mert adományokat gyüjtessz a parti õrség segélyalapjára.
-.............................................(Így túl könnyû lenne).
-Tudod hogy ez mit jelent?Azt jelenti hogy ez az istenverte szerkezet fabatkát sem ér.
Az a film örök :))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
én idéztem pontatlanul ..
-?!?!?!?
-A bátor férfi aki majd szép sorjában szitává lõ titeket Zee Cooper a békebíró.Hallottátok a nevét?Egy vén szaros, de azért lõni még tud.
Ott van mellette Bransford-ék rút kiskacsája.Amikor született, nem fejjel hanem seg.g-el jött ki az anyjából de senki nem vette észre a különbséget.Olyan ronda volt hogy a szülei csontot kötöttek a nyakába hogy a kutya játszon vele legalább.Ha pedig szeretkezni akar áthívja maga helyett a szomszéd asszonyt.
talán pont a "természetessége" miatt is hagyott nyomot, nem kozmetikázva beszélnek az eredetiben sem, szerencsére anno nem baszták el a szinkronját (csak késõbb a retek, de aki azt nézte, az meg is érdemli)
- Kibukott a fickó
- Majd felvidul ha a hátsó ülésre néz...
- ... Basszameg otthagytam az aranyrudat.
shit happens
- Majd jókedvre derül amint a hátsó ülést meglátja.
- ....Affenébe otthagytam az aranyat.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
- Bácsikám, gyere csak ide ?
- Mi az ?
- Ott egy fehér ember.
- Láttam én már elég fehér embert.
- De ilyet még nem.
- <#wow1>#wow1>. Hívjátok a 911 -et, valaki ki akarja nyíratni magát.
- Elõször is lenne néhány kérdésünk
- Felismeri ezt a férfit ?
- nem
- Ne és ezt ?
- Nem
- És ön ?
- <#shakehead>#shakehead>
- Felismerte a hangot a telefonban ?
- Nem
- Nem vette észre esetleg hogy követné egy autó ?
- Nem<#sniffles>#sniffles>
- Egyáltalán nem követte senki ? Semmilyen módon nem figyelték ? A telefonját ? a házát ? Semmi szokatlant nem tapasztalt ?
- Hááát öööö......<#vigyor5>#vigyor5>most hogy így mondja, egyszer csak észrevettem hogy rohadtul ég a bõr a lábujjaim közt azthittem csak kipállott vagy ilyesmi, így aztán nem tulajdonítottam jelentõséget neki.
- <#confused>#confused>
-Teljes mértékben megbízom önben, Mr. Corso. Nincs kiszámíthatóbb egy embernél, akinek a hûsége készpénzért megvásárolható.
Right :]
shit happens
b:Elena, a 20- században élünk nem gondolja hogy egy kicsit furán hangzanak a szavai?Nem éhes?
a:Nem vagyok éhes nem vagyok szomjas miért próbál mindenáron rámtukmálni valamit?Tudja mit jobb lesz ha most megyek.
C:ÜLJÖN LE!
a:????????!!!!!!!
C:KÉREM, FOGLALJON HELYET
a:Hol van Shannon?
C:A HÁLÓSZOBÁBAN, DE ÉN NEM MENNÉK BE A MAGA HELYÉBEN.NAGY A KOSZ, KELLETT AZ ARCA.
a:Megölte!
C:KÉPTELEN VAGYOK RÁ HOGY MEGÖLJEK BÁRKIT IS, KIVÉVE HA EZT KÍVÁNJÁK TÕLEM.
a:Nem kívánhatta azt hogy meghaljon maga hazug szemétláda.
C:MEGMUTATTAM A VALÓDI ARCOMAT...NEM VOLT ELRAGADTATTVA, AMI AZT ILLETI HISZTÉRIKUS ROHAMOT KAPOTT.FELAJÁNLOTTAM HA AKARJA MEGSZABADÍTOM A FÉLELEMTÕL.
- Mért?
- Mert nem tudsz. Ha tudnál, mondanám, hogy beszélj, de nem tudsz.
<#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
-Ne izguljon nem fog fájni.
-Áhh, ez fáj
-Nem fáj.
-De, rohadtúl fáj! Mi volt ez?
-A nanobogarak a látóidegeken át jutnak be a szervezetbe.24 óra múlva távoznak a vizelettel.Na az fájni fog.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ezt mindenki ismeri tuti
do i look like someone who cares what god thinks?
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
i have no home
haunted
killed
dispised
living like an animal
the jungle is my home!!
na?