30
  • TheZsenyka
    #30
    "Az Nvidia NV40 kétszer gyorsabb lesz az NV35-nél"="Kétszer olyan jól lesz optimalizálva 3DMark03-ra.."
  • RpPRO
    #8
    Roviden a cikkrol: HAHAHAHA!!! 1x biztos kijon az nv40, sztem kb 2004 vege fele. Azert az uj gpu-k ala mar egy 5 gigas procit kene tenni lassan, de mindenki nagyon lelassitott.
  • Bandit21
    #6
    Hmmm... "TARTANI" fogja magát a 6 hónapos termékciklushoz? Ez hülyeség, ha csak nem úgy gondolták, h bejelentik a kártyát és utána 6 hónappal LEHET h japánban már lehet kapni, utána bejelentik az újat és megint fél év?(5800bejeletve ősszel még most se lehet kapni mo-n, jójó tudom hirdetve már van de még az xfx.hu-n sincs...) Utána 5900 rá 3/4 évre megjelenni mikor fog itt?
    Ezt a bukást 1x leírták mostmár sztem csak arra jó h a köv NV35/40-jobb színben tűnjön fel.
    "2X gyorsabb lesz" ez a legjobb... Ha így lenne akkor a Gf4nél 2x gyorsabb lett vna az 5800, annál 2x az 5900, és majd ennél is 2x az NV40.
    Ha eddig mindig ezt (FX5800/5900) mondták és sose jött be, akkor minek erőltetni?
    Füldokló ember kapálózik...
  • Borg
    #4
    "Egy magát megnevezni nem kívánó Nvidia munkatárs nemrégiben elismerte, hogy az NV30 kétségkívül óriási bukást és nem kis presztízsveszteséget jelentett a cég számára"

    Ez konkrétan az nVidia CEO volt, és egész konkrétan meg is nevezte magát, továbbá még idézve is volt a fórumon.

    "Nos a legújabb Nvidia grafikus processzor minden valószínűség szerint az idei őszi Comdex szakkiállításon fog bemutatkozni, vagyis pontosan egy évvel később, mint az azóta csúfos és meglehetősen rövid karriert befutott NV30"

    Várjunk csak. Januártól őszig az 1 év? Vagy most mi is van?

    Már bocs, de ez a hir (akárhonnan is származzon) elég nagy baromság.
    Másrészt, az ATI az R360/R390-el jön idén, és az R400-at igéri télre/év elejére. És még ott sincs szó PCI expressről, csak mint későbbi változatról.

    Valamint eleve a cim LOL, "Az Nvidia NV40 kétszer gyorsabb lesz az NV35-nél", nem is tudom mitől olyan kamuszagú ez nekem:)))
  • Pheel
    #1
    Röviden: megint írtunk egy cikket a semmiről...