8224
  • VGQ
    Pistuka:
    Ugye az a Gladiátor nem a TE herod????
    Mert megijedek nagyon akkor.
  • VGQ
    Na végre eljutottam a nagyvárba északon.
    Valaki nem mondja el ,hogyan jutok el gyorsan a Monasteryben fenn a havasgenyoba???

és végre leteritettem a hülye szigeten a sárkányt.3x kellett megöljem,mert 1x belementem véletlen a tüzébe miután meghalt,pedig alig pislákolt 2-3 lángocska.
    Aztán véletlen loadoltam a gyilok után mentés helyett.
    A 3.ra meg végre sikerült.
    Amit az orkoknál kellett megöljek az sokkal eccerübb volt,mert ott tudtam rohangálni fel alá.

Bandeeka: ne izgulj én sem értem mit irnak a gamestarban.Az elfemnek nincs is olyan skillje ,hogy "késvesszö" meg "buzogányvesszö".Erröl a 2röl fullra nem vágom,hogy micsoda.
    Nekem jelenleg 2 combom van,de csak az eggyiket használom.
    lev5 hard hit,lev 3 pok,lev 2 penetrating arrow(vagy mi),lev 5 hard hit.Ez álltalában megfektet minden monsztát,bár majd letesztelem a 4x lev5-ös hard hitet,hogy mit oszt(2000dmg kb).
  • Tovi
    Kultúráltabban kisgyerek, ha nem tudsz válaszolni rendesen maradj csendben inkább!!
  • shaba23 #578
    Mazsi01 az oldal jól indul, de javaslom, valami helyesírás ellenőrzőt eressz a szövegre, mert a gladiátort átolvasva, akadt pár hiba :)
    De attól eltekintve szerintem jó lesz az
  • Bandeeka
    Hali!
    Vki jáccik serpahin-nal mert lenne kérdésem. Az első kérdés, hogy ami a gamestarba levan írva tippeknél kombo azok közül az égi fény az hol találom? Meg mondjon már vki pls vmi ütös kombot a karihoz thx
  • Caponee
    Vannak rá programok .pl Word
  • Mazsi01
    tudom da azért köszi! a fordítással fog sok időm elmenni
  • JustIce
    amugy infok a gamerol: linkecske
  • Mazsi01
    khm... Igen tudom ezért előre bocsánat. A helyesírásom valahol a béka feneke alatt 100 méterrel.
  • Faki
    Nemrossz, csak vigyázz a helyesírásra :)
  • Mazsi01
    Már fent van az alap. Sok minden nincs rajta csak a gladiátor azaz, hogy ki is ő. Müködik a fórum. Most játszom egy kicsit :o) és később folytatom a felpakolást. vagyis inkább a fordítást.
    A címe:
    www.antarin.xw.hu
    a fórumba lehet véleményt írni és kérném is. Köszi
  • Toerpe
    igyekezz mert már olvasnám a hireket :-)))))))))
  • Caponee
    Ez a respaw elég visszataszítóan tud hatni. Azért a dioban ezt sokkal jobban oldották meg. Lehetett tápolni is, meg ha valamit hátra hagyok, nem kellet újra végig vágnom magam mindenkin. Egyébként ezt leszámítva über állat a game. Én mondjuk, sokkal gyakrabban szoktam játékokat vásárolni, mint mazsi de ezt én is megveszem, hátha lesz valami bnet féle multija.Tényleg ha valaki nyomja online beszámolhatna rólla.

• Chaos Mad
    én ismerem, végig is vittem a demot
  • Caponee
    Gyakran te sem vásárolsz :)
  • Mazsi01
    készülget készülget de lassan haladok :o(
  • Chaos Mad
    a lista még nem teljes, azt mondták
  • Chaos Mad
    azért van annyi bug :)
    amugy itt jártatok már? :
    http://sacred-fans.net/sets/index.html
  • Faki
    Tudtommal az angol verzió tartalmazza a már megjelent peccseket.
  • Forrest Tomee
    Szerintem a német verzióhoz van peccs.
  • Chaos Mad
    véletlenül nem tudjátok hogy honnan lehet leszedni hozzá peccset? mer lejjebb olvastam hogy már 3 is van hozzá. ?
  • Faki
    Hm biztos :)
  • LeonSilver
    Alóha skacok!
    Gondoltam kipróbálom a radiátor,egy szép nagy kalapáccse szeretnék rohangászni.
    Gondolom a Hammer az az Axe class.Jól gondolom??Mert ugye csak axe meg sword van...
    DankesÜn.
  • Faki
    Jóvan na, biztos mindent a segge alá tettek eddig
  • Jonny87
    Igen persze veszek neked eredeti sacredet. Az ilyen embert kb ütném
  • Faki
    Köszi. Beletúrkáltam mélyebbre és asszem kezdek világosodni :)
  • ronhaven
    Mi is.
  • Tovi
    Nem tud valaki CD-keyt hozzá?? Szeretnénk neten játszani...
  • ronhaven
    Pontositas: tehat ha a SAJAT szintednel magasabb szintu targyat hasznalsz, akkor kapsz ilyen sebesseg minuszokat.
  • ronhaven
    Nova:
    A targyakon a Level az a targy szintje, kb amolyan "rang". Ha magasabb szintu targyat hasznalsz, akkor , ha fegyver akkor lassabban utsz,losz, stb, ha pedig testre valo pancel akkor lassan futsz.Asszem ez a cipoknel is igy van, de a tobbi panceldarabnal nincs, tehat akar egy level 20as sapkat is hordhatsz 5os szinten, nem lesz belole hatranyod.
    Es termeszetesen ezert losz lassabban az ijjal is, biztos magasabb a Levelje mint a tied.
  • Mazsi01
    de még csak most állok neki csinálni. Egyenlőre még semmi nincs belőle. Talán estére lesz már valami. A játékból, hogyan tudok képeket lopni. Vagy melyik képlopót ajánjátok?
  • Toerpe
    oldal elérhetősége? :-)))) (csak azért mert már nézném) :-))
  • Mazsi01
    Ne haragudj. Egyébként épp azon gonolkodom csinálok egy oldalt amin összegyüjtöm a hasznos infókat.
  • VGQ
    kihagytad a szettet.ami ugye zöld alant a képen
  • Mazsi01
    Itt van, hogy a tárgyak szine mit jelent:
    Rare Items.
    Names appear in yellow.

Magical Items.
    Names appear in blue.

Unique items.
    Names appear in bright orange.
  • piSTUKA
    Nekem van egy cimboram, ez az elsö PC jatek, amivel jatszik (valami CD-n került hozza a demo, nekem is ö adta ide kesöbb). Eddig aszitte, hogy a PC-n csak paszianszt, meg aknakeresöt lehet jaccani hehe. Tudom, nekünk gamereknek ez kicsit furcsa, de mikor mondtam neki, hogy ez olyan, mint a diablo, akkor csak nezett ram, hogy ennek mi köze a Lamborghini-hez... szal erröl ennyit...
  • Toerpe
    Egy kérdésem lenne mert tegnap nem volt időm megnézni :-))) A kisérőm által megölt egyének után én kapom a pontot?
  • piSTUKA
    Nem hinnem, hogy mindenki ismeri a d1-2-t, de ha csak egy ember is talalt vlmi uj infot a hozzaszolasomban, mar nem hiaba irtam be.
  • Mazsi01
    Ritka mint a fehér holló az aki nem ismeri a diablót. Még ha nem is játszott vele de legalább látta vagy hallot róla. Egyébként ez a játék egy diabló clón, szóval ha ez tetszik az is tetszene.
  • Forrest Tomee
    Én pl. nem ismerem a diablót :o), de ez nagyon tetszik.