6506
The Movies & Stunt Effects
-
#5408 vagy töltsd fel rapidshare-re ha nem értesz az ftp-hez vagy nincs kedved vacakolni a regisztrációval -
#5407 regisztrálj valami igyenes tárhelyre: www.uw.hu, www.srv.hu vagy www.tar.hu -
Vajda Gergely #5406 megcsináltam az első filmem csak sajnos nem tudom feltölteni
-
#5405 majd meglátom. :)
meg sztem úgy logikus ha ahhoz adja hozzá de ha mégsem akkoris kiderittem :) -
#5404 Nemhinném, hogy ennyire egyszerű. Ha csak ennyi elnne akkor már minden oldalról lehetne szedni az összeset, de sehol nincs semmi. -
#5403 ha pak fájlokhoz adja hozzá akkor nagyon egyszerü a dolog csak kikell csomagolnom a mostaniakat aztán majd az újakat onnan kiderithetö mi az ami eddig nemvolt benne.
ha mégsem... akkor majd kitalállom:) -
#5402 Hát ha eddig sehol senkinek nem sikerült akkor nincs túl nagy esély rá, de sok szerencsét.
Valószinű, hogy nem véletlenül lett úgy megoldva, hogy csak a játék szedhese le és instalálhassa saját magának a cuccokat. -
#5401 Az jó volna ha megtudnád osztani -
#5400 én már karácsony elött megrendeltem az eredetit csak ünnepek közeledte meg után lusta a posta mert mult héten szerdán rendeltem meg és még nemjött meg én gondoltam hogy nemjön meg úgyhogy letöltöttem :)
majd megjön átirom a kulcsot és regisztrálok a hivatalos oldalra.
lehet hogy a propsopos cuccokat is megtudom osztani azokkal akiknek nem eredeti van imádok igy kicsit hekkerkedni
mert ugye valahova letölti a játék az új cuccokat és ugye valahova berakja azokat :)
ésha letölti és játékban van akkor azt kiis lehet szedni :P -
#5399 http://pcgamers.uw.hu/
Ez az lentebb említett oldal társoldala. A színvonala is hasonló -
#5398 Az eredetivel legalább lehetne használni a Propshopot. Amúgy az a verseny már lezárult, most valami filmet kell beküldeni. Én csak próbából beküldtem egyet már vagy egy hete de még mindig nem rakták föl -
Vajda Gergely #5397 Venom
Te melyik évben vagy ? -
#5396 nekem a játék nemkell de kulcsot adhatnak -
#5395 jah, meg lehet hogy kap egy ingyen Movies játékot is!!! :ooo
aztán a következő hírben meg azt írja, hogy összesen egy valaki pályázott :D -
#5394 "A verseny célja az lesz, hogy kicsinálja meg a legjobb és legszebb logo-t a filmstudiójának. Összesen 5 elgjobb lesz. A nyeremény pedig az lesz, hogy betudja majd illeszteni a játékba a logoját"
hehe hát én már most olyan logót rakok be amiet akarok :D
Smici: rám is szivbajt hozta :D -
#5393 a mocskos állatja, a szívbajt hozta rám az a nyivákolós menü -
#5392 http://themovies.jatekok.hu/index.php -
#5391 és mi az oldal címe? :C
a movies-osé -
BiroM #5390 Hi
Ez márk oldala. Volt régebben egy ilyen szintű GTA fan oldala, azon is halálra röhöghette magát az ember, olyan gagyi volt. Pluszba a helyesírása is ovodás szintű, a mondatfogalmazását pedig meg sem említem... -
#5389 #5256 ebben a hozzászólásban van. -
#5388 wmv t nem csinálsz? -
#5387 jaja -
#5386 Az ajakszinkron miatt raktad így föl? -
#5385 nah feltöltöttem a filmem azoknak akiknek megvan a game:
innen lehet leszedni
Movies mappa taralmát a My Dokument/The Movies/Movies mappába
a Movie Sounds mappa tartalmát pedig a My Dokument/The Movies/Movie Sounds mappába
bár ezt gondolom mindenki tudja deha mégsem azé leirtam :) -
#5384 ezt korábban énis láttam hát majd kifeküdtem a röhögéstöl :D
filmet meg ménemmá konvertáljaki? :) -
#5383 Ha esetleg valakit érdekelne akkor az itten találhasse mega filmet készítős filmes játék ódalát:
http://themovies.jatekok.hu/index.php -
#5382 Ezt most találtam egy magyar movies oldalon. A legtöbb cikk ilyen helyesírási szinten van megírva:
Sziasztok!
Máma megjött egy film hozzánk amit Markodako felhasználón küldött be. Elöször is köszönjük neki a filmet. A neve kicsit fura, de ésszerű elnevezése arról szól, hogy a Sheriff és a Conwboy együtt akkarjáklegyőzni a banditákat. Többet nem is igen akkarok mondani a filmről. A filmet csak akkor tudod látni ha meg van neked a The Movies játék. Ha megvan akkor ha letöltöted a filmet akkor azt mentsd a C:/Document and Sittings/Felhasználóinév/Dokumentumok/The Movies/Movies/ mappába.
A film innen letölthető: -
#5381 naja... ha akármeik játékból szedek fel videót sekép se hang nem akad
szal eza hülyeség ennek az ultragagyi rendernek köszönhetö. hiába veszed le minimumra a grafot akkoris ugyanolyan lassú :/
egy videó konvertáló gyorsabban dolgozik úgy hogy nem mutat semmit mint ez.
jólenne ha erre a convert részre csinálnának valami patchet. -
#5380 jah aza kimentés lehetn gyorsabb is, mert az én filmemet is, vagy másfél óráig ment itt egymagába agép, és hát, igy elég szar:C és avicces, hogy teljesen mind1, hogy onlie mód vagy a legjobb mód, uganolyan sebességel menti ki. meg mikor ahagnot csinálja, pff, nálam néha sikresen beakad, , a filmbembe lehet is tán hallani ahol beakad ahang:C:@ -
Korbihun #5379 Nem indul a játék.. elindítom bejön a fehér háttér és lefagy.
mielött elindítom bead egy readme filet abba elvileg benne van mit kéne csinálni de nem tudok angolul:S tudna valaki segíteni? -
#5378 szinkron az jó csaka buzi render miatt néha nem mozog a szája amit még mindig nemértek minek raktak a játékba csak fölöslegesen lassitja a gépet :/
sött kimentésnél egyáltalán minek mutat képet?
gyorsabb lenne a kimentés ha nem mutatna semmit..
na mindegy majd lessz GeForce N7800 GTX az majd megeszi reggelire a vacak renderjüket :D -
#5377 tapasztalatokat gyjtö nézegetem a moviesonline-tm meg megnéztem a szinkron miatt azt is:)
csak még azt most se értem, hogy most oda hogy teszik fel...a játék teszi fel, vagy ők egy utolag összevissza szerkesztett videót. mert néha megjelenik egy ilyen felirat a kép közepén, mint amik a filmjeink elején és végén szokott menni, és jó lene ha én is tudnék olyat csnálni bele:S de passz, hogy hogyan lehetne.
valamint olyan jelenetet keresek, ahol egy kutya és egy ember fudokolna egy tóban, vagy folyóban... a tengerpartot vizsgáltam át tüzetesen, de csak 2 jelenetet találmta ahol ember van teljesen a vízben, illetve kutyát hiába teszem oda, csak a vízen van:( -
#5376 mégcsak most láttad? :D -
#5375 geccccc:DDDDDDDDDDD -
#5374 vízbefulladós jelenettel találkozott már vki? -
remys44 #5373 Köszi(1930) -
#5372 Melyik évben jársz? -
#5371 Minél több filmet forgatsz annál tapasztaltabak lesznek az alkalmazottaid. Az idő múlásával egyre jobb filmeket fogsz forgatni és ha új script író irodát kapsz jobb scripteket tudzs íratni. A sztárjaidnak majd később tudsz asszisztenst is adni meg lakókocsit ami emele a színvonalát stb stb stb... Türelem rózsát terem -
remys44 #5369 HY
Én csak most kezdtem a játékot, és NEM TUDOK EGY JÓ FILMET CSINÁLNI(new game-be):
1, A "crew"-im tapasztalatlanok (ezen hogyan tudok javitani????)
2, A színészeim (ugyanannyit keres mint az első studioé, de mégis neki valahogy jóbb. Pedig sokat beszélgettettem a társaival, +az image is jó de mégis...) -
Ray Liotta