6506
The Movies & Stunt Effects
  • Gerbill
    vagy töltsd fel rapidshare-re ha nem értesz az ftp-hez vagy nincs kedved vacakolni a regisztrációval
  • Venom
    regisztrálj valami igyenes tárhelyre: www.uw.hu, www.srv.hu vagy www.tar.hu
  • Vajda Gergely
    megcsináltam az első filmem csak sajnos nem tudom feltölteni
  • Venom
    majd meglátom. :)
    meg sztem úgy logikus ha ahhoz adja hozzá de ha mégsem akkoris kiderittem :)
  • Hmuda
    Nemhinném, hogy ennyire egyszerű. Ha csak ennyi elnne akkor már minden oldalról lehetne szedni az összeset, de sehol nincs semmi.
  • Venom
    ha pak fájlokhoz adja hozzá akkor nagyon egyszerü a dolog csak kikell csomagolnom a mostaniakat aztán majd az újakat onnan kiderithetö mi az ami eddig nemvolt benne.
    ha mégsem... akkor majd kitalállom:)
  • Hmuda
    Hát ha eddig sehol senkinek nem sikerült akkor nincs túl nagy esély rá, de sok szerencsét.

Valószinű, hogy nem véletlenül lett úgy megoldva, hogy csak a játék szedhese le és instalálhassa saját magának a cuccokat.
  • Gerbill
    Az jó volna ha megtudnád osztani
  • Venom
    én már karácsony elött megrendeltem az eredetit csak ünnepek közeledte meg után lusta a posta mert mult héten szerdán rendeltem meg és még nemjött meg én gondoltam hogy nemjön meg úgyhogy letöltöttem :)
    majd megjön átirom a kulcsot és regisztrálok a hivatalos oldalra.
    lehet hogy a propsopos cuccokat is megtudom osztani azokkal akiknek nem eredeti van imádok igy kicsit hekkerkedni
    mert ugye valahova letölti a játék az új cuccokat és ugye valahova berakja azokat :)
    ésha letölti és játékban van akkor azt kiis lehet szedni :P
  • Gerbill
    http://pcgamers.uw.hu/
    Ez az lentebb említett oldal társoldala. A színvonala is hasonló
  • Gerbill
    Az eredetivel legalább lehetne használni a Propshopot. Amúgy az a verseny már lezárult, most valami filmet kell beküldeni. Én csak próbából beküldtem egyet már vagy egy hete de még mindig nem rakták föl
  • Vajda Gergely
    Venom

Te melyik évben vagy ?
  • Venom
    nekem a játék nemkell de kulcsot adhatnak
  • smici
    jah, meg lehet hogy kap egy ingyen Movies játékot is!!! :ooo
    aztán a következő hírben meg azt írja, hogy összesen egy valaki pályázott :D
  • Venom
    "A verseny célja az lesz, hogy kicsinálja meg a legjobb és legszebb logo-t a filmstudiójának. Összesen 5 elgjobb lesz. A nyeremény pedig az lesz, hogy betudja majd illeszteni a játékba a logoját"
    hehe hát én már most olyan logót rakok be amiet akarok :D
    Smici: rám is szivbajt hozta :D
  • smici
    a mocskos állatja, a szívbajt hozta rám az a nyivákolós menü
  • Venom
    http://themovies.jatekok.hu/index.php
  • smici
    és mi az oldal címe? :C
    a movies-osé
  • BiroM
    Hi
    Ez márk oldala. Volt régebben egy ilyen szintű GTA fan oldala, azon is halálra röhöghette magát az ember, olyan gagyi volt. Pluszba a helyesírása is ovodás szintű, a mondatfogalmazását pedig meg sem említem...
  • Venom
    #5256 ebben a hozzászólásban van.
  • Serpa
    wmv t nem csinálsz?
  • Venom
    jaja
  • Gerbill
    Az ajakszinkron miatt raktad így föl?
  • Venom
    nah feltöltöttem a filmem azoknak akiknek megvan a game:
    innen lehet leszedni
    Movies mappa taralmát a My Dokument/The Movies/Movies mappába
    a Movie Sounds mappa tartalmát pedig a My Dokument/The Movies/Movie Sounds mappába
    bár ezt gondolom mindenki tudja deha mégsem azé leirtam :)
  • Venom
    ezt korábban énis láttam hát majd kifeküdtem a röhögéstöl :D
    filmet meg ménemmá konvertáljaki? :)
  • Gerbill
    Ha esetleg valakit érdekelne akkor az itten találhasse mega filmet készítős filmes játék ódalát:
    http://themovies.jatekok.hu/index.php
  • Gerbill
    Ezt most találtam egy magyar movies oldalon. A legtöbb cikk ilyen helyesírási szinten van megírva:

Sziasztok!

Máma megjött egy film hozzánk amit Markodako felhasználón küldött be. Elöször is köszönjük neki a filmet. A neve kicsit fura, de ésszerű elnevezése arról szól, hogy a Sheriff és a Conwboy együtt akkarjáklegyőzni a banditákat. Többet nem is igen akkarok mondani a filmről. A filmet csak akkor tudod látni ha meg van neked a The Movies játék. Ha megvan akkor ha letöltöted a filmet akkor azt mentsd a C:/Document and Sittings/Felhasználóinév/Dokumentumok/The Movies/Movies/ mappába.

A film innen letölthető:
  • Venom
    naja... ha akármeik játékból szedek fel videót sekép se hang nem akad
    szal eza hülyeség ennek az ultragagyi rendernek köszönhetö. hiába veszed le minimumra a grafot akkoris ugyanolyan lassú :/
    egy videó konvertáló gyorsabban dolgozik úgy hogy nem mutat semmit mint ez.
    jólenne ha erre a convert részre csinálnának valami patchet.
  • akyyy
    jah aza kimentés lehetn gyorsabb is, mert az én filmemet is, vagy másfél óráig ment itt egymagába agép, és hát, igy elég szar:C és avicces, hogy teljesen mind1, hogy onlie mód vagy a legjobb mód, uganolyan sebességel menti ki. meg mikor ahagnot csinálja, pff, nálam néha sikresen beakad, , a filmbembe lehet is tán hallani ahol beakad ahang:C:@
  • Korbihun
    Nem indul a játék.. elindítom bejön a fehér háttér és lefagy.
    mielött elindítom bead egy readme filet abba elvileg benne van mit kéne csinálni de nem tudok angolul:S tudna valaki segíteni?
  • Venom
    szinkron az jó csaka buzi render miatt néha nem mozog a szája amit még mindig nemértek minek raktak a játékba csak fölöslegesen lassitja a gépet :/
    sött kimentésnél egyáltalán minek mutat képet?
    gyorsabb lenne a kimentés ha nem mutatna semmit..
    na mindegy majd lessz GeForce N7800 GTX az majd megeszi reggelire a vacak renderjüket :D
  • akyyy
    tapasztalatokat gyjtö nézegetem a moviesonline-tm meg megnéztem a szinkron miatt azt is:)

csak még azt most se értem, hogy most oda hogy teszik fel...a játék teszi fel, vagy ők egy utolag összevissza szerkesztett videót. mert néha megjelenik egy ilyen felirat a kép közepén, mint amik a filmjeink elején és végén szokott menni, és jó lene ha én is tudnék olyat csnálni bele:S de passz, hogy hogyan lehetne.

valamint olyan jelenetet keresek, ahol egy kutya és egy ember fudokolna egy tóban, vagy folyóban... a tengerpartot vizsgáltam át tüzetesen, de csak 2 jelenetet találmta ahol ember van teljesen a vízben, illetve kutyát hiába teszem oda, csak a vízen van:(
  • Venom
    mégcsak most láttad? :D
  • akyyy
    geccccc:DDDDDDDDDDD
  • akyyy
    vízbefulladós jelenettel találkozott már vki?
  • remys44
    Köszi(1930)
  • Gerbill
    Melyik évben jársz?
  • Gerbill
    Minél több filmet forgatsz annál tapasztaltabak lesznek az alkalmazottaid. Az idő múlásával egyre jobb filmeket fogsz forgatni és ha új script író irodát kapsz jobb scripteket tudzs íratni. A sztárjaidnak majd később tudsz asszisztenst is adni meg lakókocsit ami emele a színvonalát stb stb stb... Türelem rózsát terem
  • remys44
    HY
    Én csak most kezdtem a játékot, és NEM TUDOK EGY JÓ FILMET CSINÁLNI(new game-be):
    1, A "crew"-im tapasztalatlanok (ezen hogyan tudok javitani????)
    2, A színészeim (ugyanannyit keres mint az első studioé, de mégis neki valahogy jóbb. Pedig sokat beszélgettettem a társaival, +az image is jó de mégis...)
  • Gerbill

Ray Liotta