6506
The Movies & Stunt Effects
-
#82 :)) -
#81 Már kinnvan? -
#80 És milyen? Hány perces? -
#79 www.hardwired.hu
-
#78 Honnan töltöd le? -
#77 Hát megnézve a "filmet", azért vannak fentartásaim a dologgal kapcsolatban. Remélem csak azért, mert elég bugyuta kis filmecske ez. -
#76 Kijött egy videó. Az első film, amit a játékkal csináltak. Most jön le nekem Hardwiredről. -
Davidsned #75 Azt mondják, a fejlesztés most már végső fázisba ért... -
antijedi #74 igen jólmondod ... készülőben de hogy mikor lesz már belőle valami... :/ -
Davidsned #73 Nah, hosszas keresgélés után ráakadtam erre a topicra. Hát látom eléggé megcsappant a látogatottsága. Nem értem, pedig sztem qrva jó játék van készülőben. Videókat lehet már letölteni?? -
#72 Csak a Jóisten... -
#71 jaok :)
juni ?? -
#70 Várjuk -
#69 ezzel a gémmel mivan ? -
#68 WoW Danika topikja?:D Ez szent hely -
#67 Naja, viszont addig be kell fejeznem minden felbehagyott jatekot amelyet akartam folytatni valaha, mert jun14 utan nem lesz idom rajuk ;] -
OPM #66 de a jún 14 még iszonyat messze van... :( -
OPM #65 látod, így már más a helyzet :) -
#64 gamespoton június 14-ét írnak a megjelenéshez -
-
#62 igaz... mindjárt be is nyomok pár screenshotot -
OPM #61 ja, de jó lenne vmi nem offtopic is, ha már veszed a fáradtságot és bepötyögsz ide vmit... -
#60 de jó, ezt a topicot még anno a hatalmas danika nyitotta... szal nem semmi :) -
OPM #59 úgy néz ki, nem
ott van az 54-es hozzászólásban a hivatalos lap címe -
#58 Még nem jelent meg? -
OPM #57 senki? -
OPM #56 van valami új hír a játékkal kapcsolatban? :( -
#54 még nem tudni ...
http://www.themoviesgame.com -
#51 Akciófilmnél (vagy olyannál, ahol ez megkívánja) jó ha effektere is áldozol.
Nyilván egy drámánál nem fontos, ott mondjuk mehet a state of art-ra.
Groundbreaking-et bármelyik filmhez rakhatsz, de nem muszáj. Ez is olyan dolog, hogy ha már ráköltöttél 100milliót egy filmre, akkor 5-6 misit rakhatsz groundbreaking-re. -
#45 Hát, azért egy ilyen programnál -és általában a stratégia/kaland/manager/rpg vonalnál- fontos az angol nyelvtudás. Azt tanácsolom, hogy szótarázzal mint a gép. Én is úgy kezdtem, kb. 15-17 éve Commodore Plus/4-esen, szöveges kalandjátékokkal. -
#41 Reklámra mennyit költöttél? Ilyen kaliberű filmnél célszerű kb. 20-30 milliót reklámra költeni. -
#36 Nem tudom... Én 800x600-ban játszom (mármint a monitorbeállításom annyi) és minden látszik. -
#33 Olvasd el az info file-okat, hogy az igazi szereplők foto-it hogyan tudod használni! -
#32 http://hm.uw.hu
Ha tudod minél hamarabb szedd le, nem tudom az uw-nál nem törlik -e le.... -
#31 Most töltöm fel, mindjárt mondom a linket... -
#26 Ez a Hollywood Mogul mikori játék? -
#25 Amúgy NAGYON jó játék a HM, ajánlom minden manager-rajongónak. Ja és van hozzá kiegészítő, amivel igazi színészek/rendezők/producerek (és ezek fotoi) kerülnek be a játékba. Ezt is feltöltöm, így, ezzel az igazi játszani. -
#24 Asszem 8-10 mega körül van az install-ja a Hollywood Mogulnak.... Hmmm.... akkor felrakom egy szerverre, beírom majd ide az elérést és onnan le tudod szedni. Nem kell semmi hókusz-kókusz. :) Holnap tudom felpakolni, mert most húzok el itthonról. -
#21 Nekem megvan, ha van DC-d, holnap délelőtt+du.4-ig fent leszek, leszedheted tőlem.
Koli-n, vagy Elite-en, vagy Wishmaster-en nézz szét, Pocokarc néven vagyunk. :)
-
Fehérember #19 A Hollywood Mogul kinek van meg teljesben?