1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
#704 Látom, elég jó.. ez kifejezetten tetszik. Most a Mercurial-ból milyen színűek vannak?(teremcipő) a piros kilövée, fekete nincs v. az túl ronda? mert ha nincs, akkor a tiempo marad és azt veszem meg, de a Total 90en is gondolkodom de nem találok normális képet a Steam IC II-ről..:D help:P
THX a lot.
Elvileg ez a Tiempo, igaz?:)) szte, jól néz ki.. -
#703 az a cipő amit gabber vett (fekete tiempo) 12k most a lionsportban, lentebb van róla pár kép -
#702 az a fehér le coq gecijóó
-
-
#700 De a Tempo is jó? -
#699 Értem:P -
#698 Rendes vagy :) lehet körülményes vagyok, sőt biztos.. :) de Nike-ból kérnék :P úgy 12 ezer forintig :)) utcai használatra, olyasmi mint a Tempo.. nem baj ha teremcipő, az is jó utcai használatra.. vlami fekete színű legyen, mert Rooney tanácsát megfogadtam..:P
Köszi.. -
-
-
#695 Nekem nem tetszik ..:\ -
#694 Itt a képen látható dinnyés 10ésfé ezer forintocska, ennyit simán megér. -
#693 Nagyon rendesek vagytok hogy segítetek :P de ez Nekem nem jön be :( a Nike Tempo viszont annál inkább! az mennyibe kerül?:) de ha tudtok olyasmi kinézetű Nike cipőt, mint a Tempo akkor jöhet :P
THX. -
Ezek a stílusú converse cipők sem jönnek be? Én egyszer azért vettem ilyet (azon kívül, hogy kb. ezt az egyetlen utcai sportcipőt találtam, aminek normálisan meg van csinálva a talpa -nem túl vékony, nem túl kemény, jól ragasztott/varrt), mert ha már nem akarok benne járni, még mindig jó terembe, ha épp nincs más. -
#691 :ASDdasasdsdasdasd -
#690 Most ebbe mit szólsz bele EURO2008?:D -
#689 vagy ugyanilyen fehérben,arany Nike pipával,osztálytársam egy időben olyan csukában járt :) -
#688 Ne szívózz Gunner! :D -
#687 nemisértem miröl beszélsz Chievo :D -
#686 bazz még mindig nem látom a dinnyéket :P -
#685 most lionsportba 10,5 a gabber által is favorizált dinnyéscipő :D
-
#684 Jah... De sztem akkor se jó utcainak ilyen élénk szín... :) Inkább valami sötétebb :) Egyik haveromnak is ilyen piros van és elég hülyén néz ki, hogy úgy rikit a piros csukája... :) -
#683 Neem, félreértettél :) iskola, stb.. ilyesmikbe.. -
#682 Hát, az biztos, hogy valami feketét nézz, mert ha rendezvényekre is akarsz menni benne, akkor elég hülyén fog nézni a rikitó piros :) -
#681 De amúgy nekem nagyon bejön :) Régen tiempo-m volt (még a régi széria :) ), de ez sztem sokkal jobb -
#680 Nekem is ilyesmi predator-om van... Még egyelőre jól bírka, kb. 1 hónapja van meg :P -
#679 Sziasztok, lehet off lesz, mert nem focis cipő:P (de tudok és szeretek is focizni, de most nem stopnis cipő kell, mert az van.:P)
Most Nekem 1 iskolába/rendezvényekre járós cipő kell, lehetőleg Nike. A Nike Mercurial (Piros színű) tetszik Nekem, igaz teremcipő, de Nekem nem jönnek be az "utcai cipők". Ha tudtok érveljetek már fel Nekem az utcai vs. Teremcipők.. (mint mondtam, nem focizni megyek benne, hanem csak járok ide-oda -ez a szempont-..)
Vlami szebbet ajánljatok..
Most 10-11k körül adok érte.. most sajna többet nem tudok :)
köszi a választ.
-
#678 volt ilyenem kékbe, 1 honap után leszakadt a talpa :D -
#677 ezek jó cipők, mert nagyon drágák? -
#676 :ASAADADADDDddddddddd
vagy Améliás :AASDSDdddddddd -
#675 :ASDdasdasdasdasd -
#674 Múkodjj!
:SDASDDDDDDDDDDDDDDDd
Palermos :ASDASDASDDddddddddddddddddddd -
#673 nem csak Te :Ddd -
#672 én nemértem A:-as.d_AS:dad -
#671 ha beöltözöl vegyél fel sípcsontvédőt mert még baj lesz -
#670 Palermo! ez nem a dinnyes és mindenáron azt múanyag csukát akartad megvenni -
#669 még a régi sportszáramhoz is f@szásan illik
-
#668 Ma láttam egy hapit fehér Corvette-tel, épp kiszállt belőle, ment a trafikba, valami hasonló cipő volt rajta :D -
#667 na felpróbáltam, kicsit mozogtam benne. teljesen jó lesz. -
#666 a dinnyés simán öltönycipő :Dddd -
#665 Ezeket a nikeokat, főleg a dinnyéset még utcai cipőnek is elhordanám. :)