52
Használható?
-
#52 Tudja valaki hogy lehet megcsinálni egy asztali rádiót úgy hogy walkie-talkie vagy más adást is be tudjon fogni? -
#51 mért nincs már? :S
régen hallgattam :) -
#50 up -
Noodlee #49 Elég Sz@r ez a rádió!
Baromi idegesítő benne az a hülye mogyoró reklám, és még a gagyi számokat sem engedi egyből eltekerni. -
#48 búék -
#47 eddig nem volt eleg feltuno a radio menupont :D
vegre ratalaltam, nem is rossz :) -
Chappy #46 BUÉK! -
Chappy #45 nekem nem indul -
#44 mogyi szolgen off -
#43 Nagyon nem értem miért megy fél órája csak rave a techno csatornán :) -
#42 megy
le a mogyoróval! -
#41 De. -
#40 megy nálatok a rádió? nekem nem megy... -
#39 meg a mogyorodat is ! -
#38 LOJETEK MAR KI A GREEN DAYT! -
#37 a rock ban meg therion (jó meg szép) meg 1-2 más atz csá... pl. metallica nem vót :( -
#36 van Bad Religion -
#35 amugy kicsit gaz, hogy a punk reszlegben van egy green day egy nofx, es egy prosectura album es az megy folyamatosan. ritkan megy mas. ja es alterben azert eleg gaz szamok mennek. -
#33 Most én is hallgatom.
Sosem szoktam rádiózni, de ezt talán benyomom néha! -
#32 engem is eléggé zavar mert 1x az még ok de hogy számonként sznte?? pfujjj -
#30 naaaaaaaaaneeeeeeeeee, most meg subb bass -
#29 a hip-hop ra kattintottam és vmi német szar megy. Egyszer és mindenkorra meg kéne tanulni hogy a hiphop az made in usa, ilyen ratyi szarokkat ne keverjünk már bele :) Irok is a mogyinak :) -
#28 a szignál nem rossz :) -
#27 Hmm, IE vel hogyan lehet rádiózni? Én próbáltam , de a multimédia részben csak linkek vannak webes rádiókhoz, nincsen külön program benne amivel csatornákat lehet keresni. -
#25 ja, meg nem kene hogy egy eloadotol, vagy 5 szam megy egymas utan egyhuzamban -
#24 sztem nagyon jo, csak jo lenne ha lehetne winampban jatszani. ja es lehetne tobb magyar punk a punkban.
ja es hajra:) -
#22 mondjuk nekem jobban tetszika winampos MMD3 és azon a Digital Imported, de ez sem rossz. -
#20 jah, ez igaz teknó részben enyhén sok a trensz :) -
#19 Nem kell érte fizetni a mogyorótól ingyen kapjuk, jobban mondva barterben.
Köszönöm a visszajelzéseket, akkor kint hagyjuk a linket :)) -
Hype #18 Hát a techno rész elég szar. Csak három igazi techno számot csíptem el(Gaetano Parisio meg két Underworld szám). A többi gagyi trance pfúúj -
#17 na mostmár télleg megerőszakolom ezta rádiót !!! -
#16 A Punk részen egész jó szamok mennek :)) -
#15 nagyon coool... csak hallanék valamit belőle :((( -
#14 Nekem nem jön be. Megvannak a saját csatornáim, ráadásul én legszívesebben a Winamp-ot használom ilyen célokra. -
#13 Hááát a funkyn anastacia ment.. nemtom ez mennyire számít funkynak...
a Pop tol 2 perc alatt megfájdult a fejem:)))))
Pop ban sikidum ment:)..ehh... -
#12 hm nem is néztem még a Rádiot.. de egész aranyos..ez az e klub dolog jo csakhát inkább partside be járok vagy pacha, home stb...inkább azoknak a zenéit hallgatném szivesen...
amugy trances vagyok vagy funky-s.. de ha trance akkor meg di.fm
-
#11 nagyon bejön ez az sg rádió -
#10 En szemely szerint marados a sajat zeneimnel... -
#9 nekem nagyon bejön ez az esgé rádijó, sztem maradjon ;)
Ja és nagyon jó ötletnek tartom ezt a live E-klub, club11 dolgot!
-
#8 Ez a rádiós dolog jó ötlet, bár igazándiból, ha neten hallgatok rádiót, akkor általában ugyanazokat nyomatom, már megvannak a kedvenceim.
De ha itt is olyan a műsor amire vevő vagyok, akkor természetesen nem zárkózom el tőle, sőt mint mondtam jó ötletnek tartom!