24
  • TheZsenyka
    Ilyenem se lesz.
  • EvilDead
    Idézet: UI: nem értem, hogy aki nem ért valamihez az miért szól bele.

És egy újabb idézet tőled: (nvidia-ról itt ne beszéljünk, mert annál még egy S3Trio képe is szebb)

Fogadd meg a saját tanácsod, mert te is csak a levegőbe beszélsz. Nem vagyok nVidia fanatikus, de neked valószínűleg nincs tapasztalatod, ha ezt írod. Szóval maradj csendben, és ne szólalj meg. Köszi a többiek nevében is. Hello
  • An-Dee
    2 dolgot nem ártana szem elött tartani.

1. A Matrox PRIVÁT cég, nem kell a részvényeseknek megfelelni, nincs a tőzsdén :))
    2. A Matrox kártyák célközönsége nem TI vagytok.

Aki Matrox kártyák vesz, nem fogja fél év múlva lecserélni mint ti aki Ati meg Nvidia fan-ok vagytok, hanem 3-4 évig ha nem tovább használja. 2D-ben verhetetlen képminősége van (nvidia-ról itt ne beszéljünk, mert annál még egy S3Trio képe is szebb) 3D-ben nem a gyorsaság a lényeg a 'Munka' kártyánál, hanem a pontosság. Gondolom kevesen tudják, hogy pl az Apple 3D-s munkaállomásai is annó g400-al voltak felvértezve hátha az a hülye juzer Maya-zni akar. Melleseleg a Tőzsdéken a MatroxMultihead-es kártyái dolgoznak csakúgy mint a repülő tereken. Nem mindig a teljesítmény a fontos, figyelembe kell venni, hogy mire kell. (próbálna meg valaki egy F1-es kocsival délben átjutni Budapesten, pedig azt mondják a világ egyik legjobb kocsija. Remélem érzitek a különbséget)

Bye

UI: nem értem, hogy aki nem ért valamihez az miért szól bele.
  • TheZsenyka
    Megelőztél.
  • Kashgar
    most mi baj a helytelenüllel? az úgy helyes
    mondjuk én fosok rá hogy kicsi vagy nagy a millenium mi jelentödége azt mondjátok meg sztem semmi ez olyan baromság mint anémetbe a föneveket nagybetüvel irják...minek? ...mert unatkoznak
  • b
    figyu, anyád hogy van?
  • Kain
    A Millennium itt nagybetű...
  • TheZsenyka
    Mondjuk a "helytelenűl" is cinkes picit és kevésbé ritkán fordul elő mint a millennium. :D
  • RpPRO
    Figyi, inkabb szallj magadba es tanuld meg, hogy kell a "helytelenűl" szot irni....
    Amugy meg grat az allando anyazasodhoz.
    Omfg, imho, stfu! :DD
  • TheZsenyka
    Ja, tényleg el lett írva.
  • dikki*yysw
    Ilyenem sem lesz.
    Tudom, nem nekem gyártják.. de..