916
-
#475 Valaki tudja, hogy honnan lehet online rendelni jegyet a tiesto szeptember 13.-ai Debreceni koncertjére? thx -
#474 sztem tökéletes album megintcsak tiesto-tól:) nekem nagyon tetszik, 4 napja éjjel-nappal ezt hallgatom:) -
#473 pár számot leszámítva teljesen jó lett... -
#472 ja en is igy vagyok vele minnel tobbszor hallgatom annal jobban tetszik :) -
viizo #471 tiesto hozza a szokásos ISOS-os, tengeres, hullámzós, koktélozós fílinget
nálam sem több, sem kevesebb mint az eddigi ISOS-ok, egyszerűen pont jó :) -
#470 az első lemez eleje tényleg marha jó lett! és a második lemez sem olyan rossz, annak az eleje is nagyszerű lett!
ha idehaza megjelenik biztos megveszem... minden egyes meghallgatás után egyre jobban tetszik az album! -
#469 mar megvan ;) elso lemez eleje ehh nagyon tetszik :D -
#468 valóban fennt van már pár napja!
nem rossz lemez, bár nekem még mindíg az ISOS 6 tetszik a legjobban, de ez is elmegy! főleg az első lemez! -
#467 az a furcsa mikor valami nincs fent pár héttel korábban neten mint a hivatalos megjelenés. isos-ok esetében ez meg különösen igaz :)
például innen is szedhető. -
#466 ha hogy lehet fent neten ha jun 10 en jelenik meg??? -
#465 már mikor én szedtem - pár éve - sem mindhez volt, a nagyját dc-n találtam meg. ha valamit nagyon nem találsz akkor írj aztán ha gépen van nálam akkor feltöltöm valahova, ha nincs gépen akkor ha otthon leszek előkeresem dvd-ken :) -
gettobuxa #464 ok köszi, szétnézek... remélem lesz még a régiekhez seed :) -
#463 tiesto.com-on nézd meg a diszkográfiáját, én anno begyűjtöttem mindent tőle
mellesleg nekem az asia első cd-je nagyon tetszik, a 6am mondjuk kicsit már agyonjátszott, nem hiányzott volna róla, valamint az új allure már nagyon "poptrances" lett, kicsit in the dark fíling is van :)
a második cd szvsz valamivel gyengébb mint az első, de még az is bőven jó, nekem legalábbis tetszik.
mondjuk én az összes isos-t agyonhallgattam, a sokaknak kevésbé tetsző 6ot is nagyon szerettem, ezt is már legalább 4szer hallgattam végig és még biztos fogom is párszor. -
#462 már két napja fentvan neten -
#461 Ehh nagyon varom mar az ij ISOS-t :) biztos jo lesz -
gettobuxa #460 mondjatok már albumcímeket lécci, olyat, amin a saját számai vannak, nem egy mixe... asszony rákattant, de nem találok semmit, csak mixeket... -
ugot2know #459 -
#458 húúú ne is mond... vágod első sorban, pont a kordonnál voltam Tiestoval szemben... haverommal, meg megismertünk ott 1 srácot és vele. de nagyon nagy volt az egész... a feelingje meg minden...:P remélem most is ilyesmi lesz. és remélem nem viszik le a színvonalat, a gyanúsan alacsony ár miatt... :S -
#457 jaja, elég fasza volt -
#456 előzőn is voltál? SYMA csarnokban? -
#455 nekem évente egy Tiesto elég -
#454 az királyság. Pécsire nem jösz? -
#453 lazán még gyalog is -
#452 115, illetve 116 nap ;) jee -
#451 áhh köszi. mert mi úgy számoltuk haverommal h. fél6ra érünk debrecenbe, ,szal akkor odafogunk érni olyan 8ra főnixhez mindeféle képpen. -
#450 ugy értem van közvetlen járat a vasuttól a főnixhez. Amugy taxival 1200-1500 körül visznek kb -
#449 gyalog eléggé, de megy arra busz meg troli is -
#448 Maco! lenne 1 kérdésem :D figyi debrecenben ha leszállok a vonatról az állomáson onnan messze van a főnix csarnok?:P ha tudod akkor pls SOS. :Dköszi -
#447 nah az szép is ajándék lesz én meg utazhatok öszesen 14 órát péntek 12 órától vasárnap reggelig ... xD -
#446 háháá én debreceni vagyok, és a szülinapomon lesz a koncert -
#445 Nahh énis megrendeltem mind a 2re a jegyet. bár érdekes procedúra lesz a "budapest-Pécs-Budapest-Debrecen-Budapest"... :) de sebaj, megoldjuk...:P:)amúgy tudtok valami új infót a koncertről? -
ugot2know #444 -
#443 én vettem mindkettőre, a pécsi classic partyt semmi pénzért nem hagynám ki :) azt mondjuk még nem találtam ki, h hogyan is fogok átérni egyik helyszínről a másikra, úgy h aludni is kéne, de majd lesz vhogy :) -
viizo #442 no, meg is rendeltem magamnak, mostmár nagy meglepi nem érhet, várom szept. 13-át sok szeretettel :) -
viizo #441 huh, jó hogy szólsz, akkor rendelem is a debrecenire, mielőtt kimaradnék a jóból :) -
#440 érdemes megvenni a jegyeket a tiesto párékra, mert nagyon tempósan fogynak :) ticketbox -
#439 koszi tenyleg jo kis mix -
#438 Linkin Park - Shadow of the Day (Armin van Buuren & Blake Jarrell Remix) -
#437 persze johet -
#436 Csak Asot setrip ként van meg ez a változat, szerintem a legjobb remix a számból, így érdekel, mert akkor feltöltöm valahova?