Dj Tiesto

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shad0w
már mikor én szedtem - pár éve - sem mindhez volt, a nagyját dc-n találtam meg. ha valamit nagyon nem találsz akkor írj aztán ha gépen van nálam akkor feltöltöm valahova, ha nincs gépen akkor ha otthon leszek elõkeresem dvd-ken 😊

don't give a fuck

ok köszi, szétnézek... remélem lesz még a régiekhez seed 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

shad0w
tiesto.com-on nézd meg a diszkográfiáját, én anno begyûjtöttem mindent tõle

mellesleg nekem az asia elsõ cd-je nagyon tetszik, a 6am mondjuk kicsit már agyonjátszott, nem hiányzott volna róla, valamint az új allure már nagyon "poptrances" lett, kicsit in the dark fíling is van 😊
a második cd szvsz valamivel gyengébb mint az elsõ, de még az is bõven jó, nekem legalábbis tetszik.
mondjuk én az összes isos-t agyonhallgattam, a sokaknak kevésbé tetszõ 6ot is nagyon szerettem, ezt is már legalább 4szer hallgattam végig és még biztos fogom is párszor.

don't give a fuck

shad0w
már két napja fentvan neten

don't give a fuck

Atika :o)
Ehh nagyon varom mar az ij ISOS-t 😊 biztos jo lesz

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

mondjatok már albumcímeket lécci, olyat, amin a saját számai vannak, nem egy mixe... asszony rákattant, de nem találok semmit, csak mixeket...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Ramadamammy rapidrandi

Dodibá
húúú ne is mond... vágod elsõ sorban, pont a kordonnál voltam Tiestoval szemben... haverommal, meg megismertünk ott 1 srácot és vele. de nagyon nagy volt az egész... a feelingje meg minden...😛 remélem most is ilyesmi lesz. és remélem nem viszik le a színvonalat, a gyanúsan alacsony ár miatt... :S

Tiesto 4Ever ;)

Maco13
jaja, elég fasza volt
Dodibá
elõzõn is voltál? SYMA csarnokban?

Tiesto 4Ever ;)

Maco13
nekem évente egy Tiesto elég <#nevetes1>
Dodibá
az királyság. Pécsire nem jösz?

Tiesto 4Ever ;)

Maco13
lazán még gyalog is
Dodibá
115, illetve 116 nap 😉 jee

Tiesto 4Ever ;)

Dodibá
áhh köszi. mert mi úgy számoltuk haverommal h. fél6ra érünk debrecenbe, ,szal akkor odafogunk érni olyan 8ra fõnixhez mindeféle képpen.

Tiesto 4Ever ;)

Maco13
ugy értem van közvetlen járat a vasuttól a fõnixhez. Amugy taxival 1200-1500 körül visznek kb
Maco13
gyalog eléggé, de megy arra busz meg troli is
Dodibá
Maco! lenne 1 kérdésem 😄 figyi debrecenben ha leszállok a vonatról az állomáson onnan messze van a fõnix csarnok?😛 ha tudod akkor pls SOS. 😄köszi

Tiesto 4Ever ;)

Dodibá
nah az szép is ajándék lesz <#nyes> én meg utazhatok öszesen 14 órát péntek 12 órától vasárnap reggelig ... xD

Tiesto 4Ever ;)

Maco13
háháá én debreceni vagyok, és a szülinapomon lesz a koncert <#beka2>
Dodibá
Nahh énis megrendeltem mind a 2re a jegyet. bár érdekes procedúra lesz a "budapest-Pécs-Budapest-Debrecen-Budapest"... 😊 de sebaj, megoldjuk...😛😊amúgy tudtok valami új infót a koncertrõl?

Tiesto 4Ever ;)

Ramadamammy rapidrandi

shad0w
én vettem mindkettõre, a pécsi classic partyt semmi pénzért nem hagynám ki 😊 azt mondjuk még nem találtam ki, h hogyan is fogok átérni egyik helyszínrõl a másikra, úgy h aludni is kéne, de majd lesz vhogy 😊

don't give a fuck

no, meg is rendeltem magamnak, mostmár nagy meglepi nem érhet, várom szept. 13-át sok szeretettel 😊
huh, jó hogy szólsz, akkor rendelem is a debrecenire, mielõtt kimaradnék a jóból 😊
shad0w
érdemes megvenni a jegyeket a tiesto párékra, mert nagyon tempósan fogynak 😊 ticketbox

don't give a fuck

koszi tenyleg jo kis mix

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

zolo
persze johet

zolo
Csak Asot setrip ként van meg ez a változat, szerintem a legjobb remix a számból, így érdekel, mert akkor feltöltöm valahova?

http://flickr.com/photos/zolika90/

koszonom szepen 😉

es azokat nemtudod feltenni nekem valahova?? igen tetszik ez a szam 😊

Linkin Park - Shadow of The Day (Bas Van Essen & James Reyes Remix)
Linkin Park - Shadow of the Day (Abbott & Chambers Remix)

csak ezek vannak nekem is :/
hello nincs meg valakinek Linkin Park - Shadow Of The Day (Blake Jarrell Bootleg) ez a szam???

<#vigyor>

shad0w
szívesen

don't give a fuck

TVelvet
Ahh nagyon nagy tenksz !! 😊
shad0w

don't give a fuck

elõször is köszi a látogatásokat, riszpekt 😊

nos a dobenbeck - please don't go csak ASOT ripként van meg, mégpedig chris reece remixben (hatalmas kedvencem, és a mai napig vadászom a különbözõ verziókra, de úgy tudom, hivatalosan nem adták ki egyiket sem) innét esetleg lehúzhatod a ripet: link)

a breathe-t is ismerem, nagyon nagy zene <#eljen>, de nincs még meg sajnos 😞
utánanézek és felteszem az oldalra, amint meglesz 😉
TVelvet
juj és ezt kifelejtettem, ha ez is meglenne az maga lenne a mámor. 😊
Anna Nalick - Breathe (2AM) (Blake Jarrell remix)
Anna Nalick
TVelvet
Hali Viizo, lelekes látogatója vagyok az oldaladnak, nemtudtam hova írjak, mail kicsit bizonytalan nálam. ^^ Ez a szám nincs meg neked véletlen? Dobenbeck - Please Don't Go (Shawn Mitiska Remix)
Dobenbeck
Trance Angel
Végre lejött a DVD. De milyen hosszúnak kell lennie? Csak azért, mert kiakadt a kicsomagolásnál. Nekem kb. 2 órás. És a disc 1, 2 egybe van ha letöltöttem. Bocs ha hülye vagyok, csak nem tom most mi van. 😄

Nem egy nagy durranás!

Az az igazság, hogy nekem ez a két DVD nem igazán jött be.Talán a második az valamennyire, de az elsõ az semmiképpen.

a Disc 2 extrák közt jómagam is felismerhetõ xD

en meg nem is lattam ma erkezik meg ha minden igaz mind a ket dvd 😊 majd meglesem 😊

desigo
Disc 1 menüjében nyomtatok már Tiestora? xD
Van DVD 2 is belle csak szolok hogy azt nehogy elfelejtsetek 😉

no de hogy írják már ezek az északi népek az 'ë' karaktert 😊