Dj Tiesto
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Tiesto Club Life Volume 2 - Miami
Egy a gond vele, hogy picit több, mint egy hónapot még várni kell rá...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én tudom rosszul, hogy a cikknek nem szabadna tükröznie a szerzõ véleményét???
Az ilyet egy személyes blogban tudnám elképzelni!
Mondjon bárki bármit, nekem egyik kedvencem Tiesto! Allure - Kiss From The Past c. albuma is fantasztikus jó lett, és a legújabb eresztése a Club Life Vol. 1. - Las Vegas is egész faszára sikeredett!
Avanti Roma!
Néha tényleg olyan, mintha provokálni akarna. Azért a Forever Young marha jó volt az õ elõadásában.
Avanti Roma!
bejön, a régi vonalat vélem felfedezni, jóféle vocal dallamokkal
T is back <#eljen>#eljen>
Avanti Roma!
01. September Sun
02. Stay Forever (featuring Emma Hewitt)
03. Coming Light
04. On The Wire (featuring Christian Burns)
05. Mariestad (featuring Henrik B.)
06. Show Me The Way (featuring JES)
07. Kiss From The Past
08. My Everything (featuring Kate Miles)
09. I Am
10. I’m Home (featuring Lindsey Ray)
11. Guilty Pleasures
12. No Goodbyes (featuring Emma Hewitt)
13. Peace
14. You Say It’ll Be Okay (featuring Jeza)

Nézzétek meg!
http://www.expressz.hu/butor-lakberendezes/kellekek/hirdetes-25927251/
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
kár hogy ez már 1 éves, nagyon álat
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Egész jó lett szerintem :) Igazán ott hagyhatná az electro-house -os etc...vonalat.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Remélem, azért a Balaton Soundon kívül is jön legalább egyszer Magyarországra az idén. Mit gondoltok?
Avanti Roma!
A Hungexpo-s buli is király volt, de nekem a Veszprémi volt (eddig) a némber van :):):)
Tiesto Forever
2010 májusában a Hungexpon 4,5 órán át zenélt, 7-8.000 Ft-ért, ráadásul a tömeg is kisebb volt.
Avanti Roma!
Szóval próbáld befûzni az ismerõseidet is :-))
Avanti Roma!
Készítettem egy oldalt: tiestomania.5mp.eu
Ha teheted szánj rá egy percet, és véleményezd kérlek!!
Várom a további ötleteket is, mi az ami tetszett és mi az ami nagyon nem!
Ha megteszed nagyon megköszönöm!!
Üdv: Fecó!:)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
De be kell vallanom, hogy így, másfél év után már kezdem elfogadni a Kaleidoscope-ot, és tudom értékelni, hogy Tiesto mer váltani és újítani.
Lehet, hogy az Elements of Life vonalat még jobb lett volna továbbvinni, de mivel nem vitte, ezért nem tudjuk, milyen lett volna, ha...
A Kaleidoscope-ról nekem a címadó dal katarzisa nagyon bejön, de a többi számban is látok már fantáziát. Bár a szövegeket nem vitte túlzása, ezt egy kicsit sajnálom.
Avanti Roma!
Hol? :D
Fos az egész még a remixed sem segített nagyon rajta csak annyira, hogy lett pár elviselhetõ szám így.
A Kaleidoscope nem olyan rossz szerintem, kezd beérni.
A fekás vonallal szerintem Guettát akarja utolérni/lesöpörni, de sajnos a DJ Mag listája alapján inkább fordítva sül el a dolog.
Avanti Roma!
www.bahnhofclub.com
BTW ez az új zene nem olyan rossz egyébként, kicsit retro trance-es, de azért szerencsére nem annyira oldschool, mint az AvB - Aisha
a klip viszont
eltévedt vagy 15 évet :D
de ennek ellenére van vmi kedves bája, úgyhogy bejön :D
de nem bír rájönni xD
viszont ez a sims szintû klip mégis mi a szar?! ezzel is a 14 éves divatbalfaszokra hajt? <#shakehead>#shakehead>
don't give a fuck
Kaleidoscope,fekáknak írt remix, stb... után van még lejjebb ?
Ez már káros az egészségre!!! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."