20
Szal...
-
blackgamer #20 ezt kaptam ma, lol:
[i]Hello Bébi
Mi is volt a neve annak a helynek, ahol a múltkor buliztál?
Bulizunk a csajokkal szombaton, hatalmas buli lesz, oda is lehet
benéznénk.
Amúgy Kata küldött egy "szex-kalauzt", hogy nézzem meg, mert megéri,
és hát valóban kurva jó, tuti neked is tetszeni fog!!
Nem tom most elküldeni,de letöltheted innen:
http://www........
Rég találtam ennyi bejövős tippet egy helyen! Jól fog jönni Robival :D
Ja olvasd el amúgy ezt is, kurva jó:
http://.......
Tele a Föld idiótákkal! :D
Bízom benne, hogy én azért felérek egy 87 ezres guminővel (a pasim
szerint "még szép" :DD)
Na szióka, nemsoká találkozunk!
Csók, -
Vlala #19 Na igen, csak ezzel vigyázni kel. Ismerősöm így szerzett myDoomot, hogy meglátogatta a lap alján lévő linket :=) -
blackgamer #18 VW - suicide-bomber ez elég izléstelen -
#17 de szar neked -
#16 Szal.... LOL :DDDDD MOST KaPTAM RÖHÖGŐGÖRCSÖT!! :D -
#15 szal:) ki hogy van ezekkel?én most a spam inspectorral probálkozom.. béndzs vagyok vagy komoly nemlehet letenni jobb oldalra kis ikonba az outlookot??????? -
#13 Nekem se jönnek, csak a kamu cimemre, azok meg egyből mennek a kukába... -
#12 Altalaban ezeket a spam leveleket el lehet intezni... a level legaljan van egy link, vagy informacio, ahol/amivel le lehet iratkozni a spam listarol...
Check it out!:) -
#11 húú nem tudom nekem valahogy nem jön 1-se !! komolyan! 1-se! pedig van vagy 7-8 mélcímem! -
#10 Norton Personall Firewall 2003, szűri a spam leveleket nagyon jol és megbizhatoan vmint blokkolja a pop-up ablakokat is :) -
#9 Gyerekek! Egy nagyon kemény slide showt akarok betölteni az egyi topicba! Hogyan kell? Segítsetek! -
#8 -
#6 1 forumokra, 1 levlistakra, 1 'register free hogy letolthesd' es a tobbit hasznalod... -
#5 ezert kell egy forumregisztracios mailcim me3g egy amit hasznalsz :D -
#4 ...amit ugyanugy megspammolnak amint kiírja valahova vagy kikerül a netre, vagy... -
#3 új email cím -
#2 nem lehet. welcome to the 'net :) spamszűrő progik, stb... -
#1 Gyerekek mar kurvara unom hogy napi 10 emailbol legalabb 8 valami kurva reklam. Ez nem tudom miert van mert en nem iratkoztam fel semmilyen ilyenre. Hogy lehet meg menekulni ettol?