19
NEC ND-1300A - a legjobb dvd író, de hol lehet ilyet itthon kapni?
-
MaT #19 Valaki esetleg tud segíteni? Elég fontos lenne. :( -
MaT #18 Sziasztok! Lenne egy problémám. Van nekem egy NEC 3520A dvd íróm, és mostanában kezdte el azt csinálni, hogy mikor elkezdek dvd-t írni kiírja rögtön az elején, hogy ''too large buffer'' és egy hibával leáll. Magyarul egy db dvd-t nem tudok megírni! Próbáltam firmware-t frissíteni, de nem is engedi. Próbáltam DOS-os, windows-os progival is csinálni, de egyikkel sem engedte. Valakinek van valamilyen ötlete, hogy mi lehet a gond? Vagy esetleg egy működő flshelő progit egy működő firmware file-lal tud valaki küldeni nekem? Jha amúgy 1.04-es firmware van rajta! Remélem tudtok segíteni! Előre is köszönöm! -
#17 ez csak egy egyedi eset.
viszont nem sok kedvem van megint NEC-kel próbálkozni.
3 hónapos volt szegény. -
#16 én meg tizenötért, de beszart 20 DVD megírása után.
Ennyit a Necről, meg a Freecomos körítésről.
-
#15 Na én megvettem...
XPC-ben volt 72ért
Majd írok róla -
#12 Az e-connect weblapján szereplő ND-1300-ról annyit, hogy ma felhívtam őket csupán kíváncsiságból, hogy tényleg van e nekik ilyen, erre az volt a válasz, hogy a NEC-nek már van +/- írója?
LOL -
#10 Megvettem ma az 105-öt. 106-ost még nem láttam sehol... -
#8 Kössz a tippet dino!
Sajna azonban pont az a helyzet amitől féltem. Hiába talál az ember egy boltot, ott jóval drágábban adják mint mondjuk osztrákoknál. -
#4 Most akarom megvenni a Pioneer 105-öt 50-ért.
Érdemes várni erre a NEC-re? Mennyi lesz az ára? Van már valahol? -
#1 Üdv!
Ezt az írót keresem már egy ideje, de itthon még sehol sem találtam rá. Ha valaki látott már ilyet véletlenül bármilyen árlistán a neten, vagy akár egy helyi boltban,azt kérem dobjon meg egy levéllel vagy írja be ide.
Amúgy mindenkinek ajánlani tudom a NEC ND-1300A modelljét aki DVD író vásárlásán töri a fejét. Ez a típus a SONY lényegesen drágább DRU-500AX írójához hasonlóan már írja mind a két fontos formátumot, ráadásul a SONY írójával ellentétben mindenféle firmware update nélkül már alapból ír 4X-esen mind DVD-R, mind DVD+R korongokat. Az árat tekintve egy osztrák netboltban már 230 euróért (kb 58000 HUF)láttam, míg a DRU-500AX akárcsak itt még 90-100 ezer forint körül járt.
Ha valaki teszteket keres külföldi oldalakon lehet találni bőven. Példának okáért a német CHIP magazin dvd író tesztjében 6 kategórában érte el a legmagasabb azaz 100 pontot.