tévesen törölt disk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyerek kölcsönkért tõlem egy pen drivot, én meg odaadtam, ami a kezembe került, de azon meg apám szerzõdései voltak. Gyerek kölcsönadta, vkinek, hogy tegyen rá képeket, de nem fért rá, ezért letörölt mindent a pendriveról. átmentem hozzá, a lomtárjában nem volt.
mit lehet tenni, mert már írt képeket a drivera. van még vmi esély? meg leszek ölve basszus.
mit lehet tenni, mert már írt képeket a drivera. van még vmi esély? meg leszek ölve basszus.
kössz a választ,de már túl vagyok rajta...
illetve azon,hogy képtelenség volt az én esetemben visszahozni õket, mert 1: laptopom van, kettõ, mire észbe kaptam, már 100%-hogy pakolt a helyére valamit a vinyó,szóval csak 10% esélyt láttam a sikerre...
nah mind1
ezért kössz
illetve azon,hogy képtelenség volt az én esetemben visszahozni õket, mert 1: laptopom van, kettõ, mire észbe kaptam, már 100%-hogy pakolt a helyére valamit a vinyó,szóval csak 10% esélyt láttam a sikerre...
nah mind1
ezért kössz
1. hagyd békén az illetõ vinyót
2. HAVER gépén szedd le a getdataback nevû progit (szvsz csodákat mûvel), de sima törölt filékhez elég lehet az ingyenes fileinspector filerecovery:
http://www.pcinspector.de/file_recovery/UK/welcome.htm
3. HAVER gépére tedd fel, és arra dugd rá a vinyódat is
4. futtasd a progit
a lényeg az, hogy nehogy fizikailag felülíródjanak a törölt filék.
gl&hf!
2. HAVER gépén szedd le a getdataback nevû progit (szvsz csodákat mûvel), de sima törölt filékhez elég lehet az ingyenes fileinspector filerecovery:
http://www.pcinspector.de/file_recovery/UK/welcome.htm
3. HAVER gépére tedd fel, és arra dugd rá a vinyódat is
4. futtasd a progit
a lényeg az, hogy nehogy fizikailag felülíródjanak a törölt filék.
gl&hf!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
hy all!!! lenne egy SÜRGÕS kérdésem...
hogy lehet törölt dokumentumokat helyreállítani????
AKI TUD, SEGÍTSEN!!!!
ELÕRE IS KÖSSZ!!!!
hogy lehet törölt dokumentumokat helyreállítani????
AKI TUD, SEGÍTSEN!!!!
ELÕRE IS KÖSSZ!!!!
Merem ajánlani a Jv16 PowerTools -t. Karbantartáskor be állítható hogy csak a biztonsággal eltávolítható elemek törlõdjenek. ( Magyar nyelvû )
Nekem a GetData Back hozta helyre többé kevésbé a gépemet, azt tudom ajánlani, bár az sem ingyenes.
Nézz el a a keresõbe írd be hogy recovery + serial vagy recovery + crack.
Ha nem találsz semmit akkor szóljál.
Nézz el a a keresõbe írd be hogy recovery + serial vagy recovery + crack.
Ha nem találsz semmit akkor szóljál.
Egy program Disket véletlenül letöröltem. Programot keresnék a helyreállítására. Az origo szoftverbárzisban letölthetõ recovery jó lenne, de sajnos csak demo változat, az állományokat megmutatja, de nem állítja vissza. Ha valaki tud, segítsen!