840
Republic: The Revolution - www.novistrana.com
-
Ugy tudom ertekleni hogy el is meselitek mirol szol a gama es milyen stilus...habar meg par file es lent van de akkoris akarom tudni :) -
Már felraktam az ftpmre :) -
NNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LÉCCCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIKEEEEEEEEEEEEEEEE -
Naaaaa pls. -
naa pls!! r00, r01, r02, r03, r04, r05 fájlok kellenének a kettes cdből! -
Valaki eltudna valahogyan juttatni hozzám a 2-es CD első pár rar fájljait az r06-ig? -
antijedi #526 szeritnem meg nem fog ebe tartzni mert fasz eidos jol kicsieszet mindenkivel hogy 50szer halasztotak, nem erdemlik meg hogy megvegyuk a gameikat... :P -
PC-s játékot ritkán veszek, (PS2-re viszont csak eredetit veszek) mert nagyon kevés olyan van ami engem érdekel és valóban megéri az árát. Szerintem a Republic - ha kapni lehet majd - ebbe a kategóriába fog tartozni. -
antijedi #524 az hát, főleg ha az meber még rendesen vené meg ako méginkáb hogy a 10k+ pénzéért ne 10 percnyi játékidőt kapjon :D -
Jaja! Az ELŐNY! Hádenem? Hádede! :) -
antijedi #522 na ez meg a másik,hogy az öszetetség mért probléma? :D -
Tény és való, hogy nagyon összetett a játék, (ezt már a külföldi fórumokon is megírták), ki kell tapasztalni. Előbb utóbb biztosan lesz hozzá manual is. Mondjuk én speciel pont azért (is) vártam ennyire rá, mert nem egy "3napalattvégigzúzom" típusú cucc... -
antijedi #520 hát biztos nem ezt mint te :D
ja és melesleg bocsi de én inkáb a.carkey-nek meg carajo-nak hiszek... :P -
antijedi #519 pontosan, eleinte énse tudtam azt beleszoktam, de azért mert valami tul nehéz esetleg én nem vágok valmait nem huzokle semit hanem megprobálok beletanulni, még a teljesen elaszot iranyitast is megprobálom általában megszokni mielöt letörölnem a gamet... :) -
fén=fény -
Erröl az jut eszembe, mikor vki azért mondja a JK3-ra, hogy sz*r, mert nem tudja kezelni a fénkardot. Lol! -
antijedi #515 szvsz azért ha béna vagy megint nem a játékot kell okolni :DD -
antijedi #514 aról nem is beszélve hogy a neten aki nem vágja kicsit is az angolt az el van veszve, szal nem igazán jó 5let ilyesmi alapján itéletet mondani... :D -
Azért értesz egyet a 64%-al mert nem tudsz angolul? Ha magyar lenne mennyi lenne nálad? 98% Már ne haragudj, de ez elég butaság így...
Ennyi erővel az összes komolyabb rpg/stratégia/kaland valahol 60% körül mocorogna mert ott bizony kell kenni az angolt. -
Már én is szedem. R12 66%. :PPP -
Milyen géped van, ha megkérdezhetem? (A kis szaggatás miatt, amit írtál-viszonyítani szeretnék az én "oldtimer"-emhez.) -
Huhh. Én most kipróbálltam és tapasztalatok. Hihetetlen kellemes játék , aki azt mondta csúnya az vak. Jah és hihetetlenül lassan tölt:D
Szagat is egy kicsit,de nekem tetszett. Főleg az amikor megkérdeztem egy nőt ,hogy akar-e csatlakozni ,de erre kiírta ,hogy nem mert fodrászhoz megy:D -
KeviN #507 Hehh, en a jedit mar kivegeztem (meg a betat) igy az majd csak multi szemponjabol erdekel, szerencsere mar a tron2.0-n is tul vagyok ,igy most marad a republic :) -
Kinek a pap, kinek a paplan. ;) Biztos jó a dzsedi is, de valahogy nem az én világom. -
Most azon agyalok, hogy kaja után valahogy haza kellene lógni... Talán szimulálok egy hasmenést. :) -
Hehe közben eszembe jutott, hogy ma már egyiket sem tudnám megnézni, úgyhogy mindegy a sorrend.
Jaj de jó lesz holnap a munkából hazajönni:) -
djcom #503 Amugy milyen játék ez?
-
Star Wars feeling utánozhatatlan :) -
R E P U B L I C
.
.
.
(aztán a dzsedi)
:) -
Eh, láttam hogy kijött a lyedi is és nem tudom melyiket szedjem le előbb:) -
Jajjj Kev! Derégen nem láttalak. :) Köszi, de holnapig muszáj kibírnom. Még amúgy is van itthon egy kis melóm -úgyhogy a sors akarta így, ha itthon van a játék, tuti csúszok a melóval. :) -
Sajnos amikor én akarok "túlórázni" egy kicsit, akkor azt nem szabad. Így jártam. Mindegy itthon leszedtem még azt az 1 file-t, beviszem cd-n, megírom, hazajövök, installálok, és remélem örülve (vagy őrülve, hogy kell vennem a gépbe 1-2 cuccot) játszom, amíg álomba nem szenderülök. :)
Valaki még valami véleményt please, akinek lejött és próbálta! -
KeviN #497 Cenobite : kkor huzzal at erte, itt mar lennvan reggel ota :) -
Miért nem maradtál még 10 percet?
(Zseni vagyok?:) -
Egy file hiányzott, mikor vége lett a munkaidőmnek. Most itthon vagyok, a game 99%-a pedig ott figyel a benti gépen. Grrrrrrr!!! Most várhatok 24 órát. -
hmm...izé.-...elnéztem..bocsesz
-
bazee nekem egy 1Ghz -procim van! ÉS ez idáig MINDEN kielégítően futott...te meg jössz a 2Ghz -vel...lol... -
M.A.D. #492 szar xp1800-as procit meg már 4 hónapja nem teszem bele a gépbe.
ja, gef2ti200 helyett gef3 ti 128 sorry.
de inkább a játékról írjunk.
-
M.A.D. #491 Nos. Akkor az én kis Tbird1.2ghz-s gef2ti200 128mb abit kg-7 alaplapos 768 ddr ramos tákolmányomon fog futkosni?
igaz, 1 byte sincs még meg. :) -
Eszméletlen hangulata, ZENÉJE!!! és kinézete van!
Az az újságíró aki ezt szidta AZ EGY NAGY FASZ!
Pluskat, Antijedi imádni fogjátok.
Én csak holnap este próbálom ki. Kell vennem egy billentyűzetet ...
Ezért nem is megyek mostanában Ravenezni sem ...
SZÓVAL SZUPER!
Kicsit sokat tölt, de megéri, mert szép, jó, stb ...