39
Star Trek: Elit Force 2
-
#39 Jelentette is! -
#38 köszi, azota mar megoldodott a gond+végig is toltam gémet...kb.3hete..jo volt... :-) Amugy Quake 3 motoron szalad; és annak is egy tovabbfejlesztett valtozatan...az elsö rész is quake 3as volt már, igaz az eleg szögletes volt a 2.részhez kepest, mivel még anno quake2-ön kezdték el csin., és utana tértek át a quake3-as motorra...facca3szép gém volt a 2.rész... -
#37 Ötletem sincs, Quake 2 motoron szalad, annak meg semmi extra igénye nincs.
Valszeg windows bibi lehet. Próbáld uninstall/install, esetleg nézd meg csinált e error logot, ilyesmi. Esetleg töröld a registryből a bejegyzéseit, lehet a Demo akaszt be neki. -
#36 magyaritasok.hu-n
és pls moderáld magad... -
#35 vki adjon infot nééékem Star trek elite force2röl please! +talan jol jönne 1 kis help is; a segitség topicban mar irtam...arrol van szo, h. nem megy a gepemen a full gém; a demo siman ment, a full gém meg kifagy indulaskor; kidobja a winfos; pedig a demoval semmi gondom sem volt...Geforce2-esen nyomnam, minimumon elment a demo is; nagy nehezen megszereztem a fullt... szivok vele rendesen; a feltelepitessel nem volt gondom; de ha probalom inditani az exe-t, akkor behal a rendszer... vki talalkozott hasonloval? Driver gond lehet? Direct X9et is felpakolta a progi, nem lehet h. az a baj?D. -
apacska #34 -
apacska #33 Helló! Tudna nekem segíteni valaki abban hogy hol találok sniper elit és enemy territory magyrítást?köszi előre is
-
#32 honnan veszed, hogy nem nyomtam?
annak jelentheted, messze van... -
Deajka #31 Miva a demot nem nyomtad?
Ezt jelenteni fogom Pickard kapitánynak!
-
#30 Képek, infók itt
-
krisz073 #23 Persz,hogy kell a Magyaritás. -
Deajka #22 Nyugodtan fordíthatod. Ha most nem volt érdeklődés majd lesz. Egyébként a demoban nem volt túl sok szöveg a'sszem, lehet hogy azért nem érdeklődtek.
-
Deajka #17 A mini játék az amikor a trikorderrel állitgatod a kis bigyókat.
Ilyen kis mini játék pl az anachnonoxban volt egy csomó (king game).
Mikor lesz ISO ?
-
#14 T'om, hogy to'd ! -
#10 vaze szal. Diana Troi -
#9 Ő csak fél-betazoid (mármint Troy). -
Deajka #6 hát 7/9-det én is sajnálom. Kis zuhanyzós story elemkkel... Na, ébresztő ! -
Braveheart #5 hát csak az abaj hogy nincs benne 7/9-ed és B'elana -
Deajka #4 Szerintem jó lesz. Üresnek azért nem mondanám a pályákat( főleg, hogy azok a bogarak vagy a mi tök) elfoglaták és/vagy kinyírták az ott lakó kolonistákat.) A mini játékok nagyon megdobják a gamát. Szerintem olyan 90-92 %, a demó alapján. -
#2 Még nincs belőe Iso -
#1 Aranyon van, valaki valamit tud róla? Beszerzés, tapasztalat...?:))