Európa úton van a Mars felé
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hat... azert a gravitacio nem kozel azonos, csak a negyede... (a holdon a nyolcada), szerintem amit benedecto mond, az tulzas, de ha utananez az ember, az eltunk urszondaknak, talan megis van valami... szerintem ahelyett hogy elmeleteket, meg meseket gyartunk, kutatni kene, hogy pl a mars vulkanjai, miert vannak olyan szabalyosan elrendezve, meg kicsit strapabirobb szondakat kellene felkuldeni, meg utananezni, miert "tuntek el" azok a szondak (vagy csak "eltuntettek" oket?)
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
Benedecto mester, itt a mars "arca".
az újabb fotók alapján kiderült, hogy csak egy kalap szar az egész. Egy lepusztult magaslat.
az újabb fotók alapján kiderült, hogy csak egy kalap szar az egész. Egy lepusztult magaslat.
Kezeltesd magad...
énsem tartalak baromnak ! csak nézzél már körül te! A Nasa 1947-ben lépett elõszõr a holdra alõttök 2 évvel az oroszok és a németek ! csókóllak!a Marson kb 13000 évvel ezelõtt egy hasonló de sokkal fejlettebb civilizáció vólt jelen! amit tönkretettek az ottlakók: környezetszennyezés, uralkodásvágy, olaj, arany!
amúgy meg van 9 éved a Földi életedbõl! és ez sem baromság közeledik 1 bólygó a naprendszer felé (Nibiru) ami rohadtúl ki fogja billenti a rendszerben lévõ egyensúlyt! jaés az aszteroida mezõt is ez a bolygó csinálta! jött és lezúzott egy qrva nagy bólygót a Nibiru! aszt gondolkoggy el a sivárságról kicsikét!
amúgy meg van 9 éved a Földi életedbõl! és ez sem baromság közeledik 1 bólygó a naprendszer felé (Nibiru) ami rohadtúl ki fogja billenti a rendszerben lévõ egyensúlyt! jaés az aszteroida mezõt is ez a bolygó csinálta! jött és lezúzott egy qrva nagy bólygót a Nibiru! aszt gondolkoggy el a sivárságról kicsikét!
Mé há nem?
Baromnak tartalak-e? Inkább csak egy szerencsétlennek, akinek annyira sivár az élete, hogy az ilyen összeesküvés-elméletekben leli örömét.
Ezért (ûrhajó - ûrszonda) már én is szóltam Hunternek, talán egyszer leesik neki...
az lesz majd erdekes, ahogy ez az urszonda is eltunik, egy "rossz szelep hibaja folytan"

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
es ha megnezed a vulkanokat a marson, azok is elegge nem veletlenszeruen vannak odateve, (pl majdnem egyenlo szaru 3szog alakban, es az also 3 pira... akarom mondani vulkan😊 eleg egyenes vonalon van...)
barmely mars terkepen latni lehet...
itt most nem a pleiadokrol erkezett "magas szoke angyalokrol" van szo, az szerintem is hulyeseg, de a marson van valami furcsa...
barmely mars terkepen latni lehet...
itt most nem a pleiadokrol erkezett "magas szoke angyalokrol" van szo, az szerintem is hulyeseg, de a marson van valami furcsa...
kicsit féltem, hogy ezt a linket rakod be bízonyítékként. Bejött.
Na egy "tény" az általad belinkelt oldalról:
"2. Ez a szokatlan kép talán az elsõ azok közül, melyek azt ábrázolják, hogy vannak élõlények a Mars felszínén. Nagyobb, mint egy dinoszaurusz, a nyaka és a feje emlékeztet a bolhákéra vagy az atkákéra, melyeket jól ismerünk a kutyákból illetve a macskákból. Úgy tûnik, kötélvastagságú szõrzet fedi, mely hozzásegíti, hogy alkalmazkodni tudjon a bolygó alacsony hõmérsékletéhez."

Na egy "tény" az általad belinkelt oldalról:
"2. Ez a szokatlan kép talán az elsõ azok közül, melyek azt ábrázolják, hogy vannak élõlények a Mars felszínén. Nagyobb, mint egy dinoszaurusz, a nyaka és a feje emlékeztet a bolhákéra vagy az atkákéra, melyeket jól ismerünk a kutyákból illetve a macskákból. Úgy tûnik, kötélvastagságú szõrzet fedi, mely hozzásegíti, hogy alkalmazkodni tudjon a bolygó alacsony hõmérsékletéhez."

nem értem mi ezen a hír ha már a 70-es években katonák jártak a Marson!? egyáltalán miért hír ez?? aki baromnnak tart az keressen rá vagy nézzen utána és ne ugasson!
ha lusták vagytok keresni akkor itt van 1 oldal:
http://emil.alarmix.org/atlantis/mars.htm
ha lusták vagytok keresni akkor itt van 1 oldal:
http://emil.alarmix.org/atlantis/mars.htm
Mé há nem?