Gyorsító rakéta helyett kábel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bonewerkz
honnan szedik az energiat az elektromagneses kolcsonhatashoz? napelembol?

ez csak egy kabel, az elektromagneses mezohoz viszont folyo aram kell, a folyo aramhoz pedig aramkor, hol zarjak az aramkort?? ha a kabelnek lenne egy parja, azzal a lentz-ero az ellentetes iranyu aram miatt ellentetes iranyba hatna, es kioltanak egymas hajtoerejet

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.

RelakS
😄D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aztan majd ezt is ellopjak a ciganyok, es viszik a ME'Hbe. 😊
Laci73
Aki nem olvasta volna a lent említett cikket: nanotechnológiával olyan vékony, mikroszkópikus szén-szálakat állítanának elõ, amelyeket acélsodronyokba juttatva (speckó kohókban) a jelenlegi acélnál mintegy százszor nagyobb szakítószilárdságú anyagot (karbonit-acél ???) kapnánk.De ha ez igaz, akkor valóban a cikkben leírt "ûrliftekhez" célszerû használni (kötélpálya az orbitális ûrállomásig) nem pedig a "Tarzan-módszerhez".

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket

Efreet
vagy már 'fent' állítják elõ... ilyen pontosságú (hosszúságú) és szakítószilárdságú kábelt földi gravitációban szerintem nem nagyon lehetne... és ne merjen elszakadni...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

ÁjjLe BoBBi
A NASA-nál sok okos ember van...

idióta állatok 😛

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'