Sony: önmegsemmisítő letölthető mozifilmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bonewerkz
ez a jo oreg 80as evek kozepe tajan valszeg egy nepfelkeles elinditasahoz is eleg lett volna...

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

Csacsis
Bénák!
Én a helyükben a letõltés közben beleraknám a videófile-ba a letöltõ gép konfig adatait, majd egy dekódoló algoritmust küldenék a lejátszóhoz.
Csak akkor lehetne lejátszani a filmet, ha az adott konfigon jtszuk azt le a személyre szabott lejátszóval. Na ezt már tényleg nehéz lenne hekkelni (szerintem).

RelakS
"A Sony ezenkívül egy olyan védelmi rendszert is bevet, mely egy elõre meghatározott idõt követõen lényegében megsemmisíti az internetrõl letöltött mozifilmeket.(...) a letölthetõ filmek a felhasználók merevlemezén nem egy nagy fájlban, hanem könyvtárakba szétszórva, sok kisebb fájlban tárolódnak"
Namost az egésznek azé lesz egy fõkönyvtára, nem? Onnantól kezdve kiírod DVD-re, oszt törölgetheti, mint atom 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Laci73
...és csak egy speciális szoftver segítségével játszhatók le. A Sony ezenkívül egy olyan védelmi rendszert is bevet, mely egy elõre meghatározott idõt követõen lényegében megsemmisíti az internetrõl letöltött mozifilmeket."

Csak az algoritmust kell visszafejteni.

"... a letölthetõ filmek a felhasználók merevlemezén nem egy nagy fájlban, hanem könyvtárakba szétszórva, sok kisebb fájlban tárolódnak"

Magyarán még a gépemet (winyót) is lassítsam le a sok szétszórt file miatt. Szép!

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Laci73
A KaZaA megoldása lényegesen egyszerûbb 😊))

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

CSOCSO
kiváncsi vagyok milyen minõsége lenne az ilyennek..no meg hány mega..
CSOCSO
ez már jobb minthogy valodi dvd ket kölcsönözz és hogy ne kelljen visszavinni önmegsemmisül..szal az baromság volt a javábol..de ez jobb..egy a baj.. akárki tud venni egy dvd felvevõt kiteszi rá a képet és felveszi.. vagy kazetta..mindegy...
Szinte már látom a híreket a supergamazen:

"Rendõrségi õrizetben a Sony másolásvédelem feltörõje!"

Jó dolog, kár, hogy ezt sem fogom tudom használni, mert nincs és nem is lehet olyan kártyám, amivel fizethetnék neten 😊