Legyetek jók, ha tudtok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem megvan a film, dvdn...ha kell valakinek szivesen masolom 😊
State buoni se potete
NEm jelent meg se videón, dvd-n meg pláne nem
Gery1980
Az a film kurva nagy szerintem😊

Mike at home
csirifiszkijo

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Fulop atya, kakamatyi megint bepisilt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nyithattam volna en is 😊)

Dvd-n milyen lenne az a kakamatyis jelenet?? 5.1-es hangrendszeren biztos tutkós lenne ...:-))))))

valami olyasmi
The Garrett
Elõkeresem a tengeri mélyheggesztés topicot 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fülöp atya, kakamatyi púzott.:-)

Oké, köszi!
Nekem csak anyám mondta(õ meg beszél néha össze-vissza) , hogy õ játsza benne a papot, vagy mit, nem t'om. Nagyon kicsi voltam még, mikor láttam, úgyhogy nem emléxem. Azért nyomoztam ennyire, mert nagyon szeretném megnézni. Ha valakinek esetleg megvan és fel tudja rakni dc-re, azért hálás lennék.
Manta
Legyetek jók, ha tudtok.
Jól van, már ki is derítettem, csak a lüke anyám félrevezetett, hogy nem az a film címe. Nem kell ide többet írni, ki is lehet törölni az egészet
Mert próbálom kideríteni, de nem igazán megy. Gondoltam, hátha van itt sok okos ember. Lehet, hogy a film címe is ez volt?
Nem kell ám egybõl puffogni. Úgyis hamar lecseng, és akkor nem fogja szúrni a szemedet ez a fránya topic.
Faszom ilyenért topikot inditani! Berosálok

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Tudja valaki, hogy mi volt annak a filmnek a címe, aminek ez a Legyetek jók, ha tudtok volt a betétdala, és az Adriano Celentano játszotta benne a papot?