21
filmcím érdekelne
-
Dorkalany #21 Nekem megvan a film, dvdn...ha kell valakinek szivesen masolom :) -
saver #20 State buoni se potete -
Vialis #19 NEm jelent meg se videón, dvd-n meg pláne nem -
#18 Az a film kurva nagy szerintem:) -
#17 csirifiszkijo -
#16 Fulop atya, kakamatyi megint bepisilt -
#15 nyithattam volna en is :)) -
Csaba #14 Dvd-n milyen lenne az a kakamatyis jelenet?? 5.1-es hangrendszeren biztos tutkós lenne ...:-)))))) -
Vialis #13 valami olyasmi -
#12 Előkeresem a tengeri mélyheggesztés topicot :D -
Csaba #10 Fülöp atya, kakamatyi púzott.:-) -
Vialis #9 Oké, köszi! -
Vialis #7 Nekem csak anyám mondta(ő meg beszél néha össze-vissza) , hogy ő játsza benne a papot, vagy mit, nem t'om. Nagyon kicsi voltam még, mikor láttam, úgyhogy nem emléxem. Azért nyomoztam ennyire, mert nagyon szeretném megnézni. Ha valakinek esetleg megvan és fel tudja rakni dc-re, azért hálás lennék. -
#5 Legyetek jók, ha tudtok. -
Vialis #4 Jól van, már ki is derítettem, csak a lüke anyám félrevezetett, hogy nem az a film címe. Nem kell ide többet írni, ki is lehet törölni az egészet -
Vialis #3 Mert próbálom kideríteni, de nem igazán megy. Gondoltam, hátha van itt sok okos ember. Lehet, hogy a film címe is ez volt?
Nem kell ám egyből puffogni. Úgyis hamar lecseng, és akkor nem fogja szúrni a szemedet ez a fránya topic. -
Madmaxx #2 Faszom ilyenért topikot inditani! Berosálok -
Vialis #1 Tudja valaki, hogy mi volt annak a filmnek a címe, aminek ez a Legyetek jók, ha tudtok volt a betétdala, és az Adriano Celentano játszotta benne a papot?