102
A világ egyik legszórakoztatóbb játéka!
-
Nuki #102 mert nem eredeti :)
(talán?) -
fehérsrác #101 Nem tom feltölteni (Submit) az eredményt e Net-re. Miért nem???
Segítsetek légyszi... -
Nuki #100 keveréke? o: -
AlexHerceg #99 egyet sem találtam..de a plazma+lézer keveréke valami gyönyörű egy fegyver:) -
Nuki #98 ugyanilyen szöszmötölős?
kódnak semmi értelme :) sry nem ismerek, de többet találsz csítet meg trainert mint normális leírást a játékhoz. -
AlexHerceg #97 félreértettél...nem arra voltam kiváncsi, te mennyit akarsz vele játszani, hanem arra, hogy nincs-e valami cheat hozzá.
Amúgy most az Airstrike 2-vel pihentetem magam párban a warblade-del.Az Airstrike sem rossz:)...sőt...:):):) -
Nuki #96 war 1 plazma, full speeden meteorstorm :D
és NAGYON SOK ÓRA JÁTÉK 1, az előnyök miatt 2, tapasztalat+ :) -
AlexHerceg #95 ...cheatot nem tudtok hozzá? kis örökélet, miegymás.. -
AlexHerceg #94 warblade 1.2 y ver.6 - most szedtem, tényleg nem rossz, bár a 86os pályán, és kb 17 milánál elfogyok:) -
Nuki #93 most én is azon leszek, ha lezártak :D -
#92 hahah o: -
Nuki #91 osztálytársam Secret Found után négy élient fogott be. Állítása szerint. Remélem igaza volt ;D -
Nuki #90 ajánlom, ebben van eséjed többet szerezni mint én, mert nagyon nem megy :D -
#89 bazz... :D
majd ha visszajön a kedvem hozzá, megkeresem :D -
Nuki #88 ott van a start game-nél hogy TIME TRIAL...
x perc alatt minnél több pont, sima plazmával mégy...
-normal ofkorsz mert először az összes secretet ki akarom lakatolni- :) -
#87 Szerintem ez egy külön játékmód, nem bónusz. -.- -
#86 nem tom mert nem találtam meg o: meteoresőben és memória ízében voltam csak o: -
#85 Nem ilyen túlélősdi? Gondolom jön a roham, neked meg minél tovább kell vinni időben. -
#84 mi az a time trial mert nem bírok rájönni :D -
#83 És azt milyen fokozaton?
Mondjuk én azért untam meg hamar, mert egyszer átpörgettem a 100 pályát (fogalmam sem volt, hogy vannak rejtett bónuszok, azon belül pluszpályák), és újraindult, namondommá akkor ez így nem is poén. Aztán szép lassan elcsitult a függőségem. -.-
Time trialozni nem szoktam. :-| -
Nuki #82 azért tudjátok mi a színvonal ^^
én multkor 700. pája és egymilliárd után meguntam és meghaltam hogy le legyen mentve az eredmény, mióta save-elni is lehet, azóta be-be nézegetek fél órácskát játszani :)
time trial? -
#81 Nemtom, normálon valami 40milát ha csináltam talán, Tesóm párszázmilliókat, mostanában ace-en próbál egyre nagyobb eredményeket elérni.
Amúgy Pyx ajánlotta a gamét, nekem azonnal megtetszett, Tesóm egyáltalán nem szokott gépezni, hosszú unszolás után nem csak nézte, ahogy én játszom, hanem Ő is elkezdte. Aztán már egyre nehezebb lett elzavarni a géptől... :D -
Nuki #80 igen egyesek nem fogékonyak a művészet eme formájára
mit jelent aza hamarabb? -
#79 Én má hamarabb eluntam. :-| -
Nuki #78 Heil Sogron. Azaz M.A.G.U.S. :) -
#77 inkább "respect is everything" azaz gta2 :D -
Nuki #76 sazl inkább "welcome to warblade" ^^ -
#75 :D:D az igaz :D -
Nuki #74 én nem tudom még mit gondoljak, jobb mint egy MMORPG (wow, stb...) őrület :D -
#73 remélem hogy nem -
Nuki #72 aztán utána újra fellángolás :D -
#71 :DD
nekem egy milliárd volt a cél. megvan, most jó pár hónapra szünet :D -
Nuki #70 ofkorsz minden stat fullon, max élet, war I plazma, super auto fire, alien lock, 10-20 rakéta.... warblade champion, úgyhogy már csak úgy játszom, a drunk-mode-meteorstorm-ért... ja meg a tíz madárka-baszásért -
#69 hadd úgy, aztán ha visszjön a kedved, újabb pár millió pont jön össze ;D -
Nuki #68 jácc te is ;D -
Nuki #67 bele kéne kezdenem warbladezni, csak most elmentett állás ott pihen, meghalni nem akarok mert van egy csomó secret amit fel kéne oldanom...
meg mostanában inkább dijablózok ;) -
#66 meghalni nehéz :D -
#65 Elvan órákig. :C :D -
Nuki #64 én is, de még meg kéne halnom gyorsan, mert megvan a Warblade champion, de még nincs lekönyvelve az accountba az eredmény:P -
Nuki #63 :D
és hogy megy nekie?