96
zenei styleok lenézése
-
#49 nem a zenet kell lenezni hanem a gagyit, es szanni azt aki penzt ad erte -
#48 Hát szerintem elég régi darab, ha nagyon érdekel ki ez akkor nézz utána neki: DJ Cam. -
#46 azt meg megertem hogy agika szereti a fiatal csikokat, de ezt nekunk meg akarja eladni :D -
#45 ahh az igazi csaj booty dance ami a jo a hiphopban :) peace :) -
#44 :)))))))))))
Mondjuk Ági és Csikó is a nemkérem kategória szerintem :D
Meg Györgyi könyve... Egyedül Majka lemeze érdekelne, de azt nem is amatőrök csinálták :D -
#43 Ez khélek szépen kimondom áperte, ez MŰVÉSZET! -
#42 Az volt a durva, mikor a nőci betelefonát a VV-be, utána nyert különböző cd-ket, köztük Pongó művészúr új korongját.
Mire a nőci:
-Köszönöm, de a Pongót NEM kérem! -
#41 hát ez valami súlyos gettó HC
nekem a Gravediggaz meg a Flatlinerz ugrik be róla
hangulatos darab -
#40 megjelent PONGO első nagylemeze!!!!!! nézzük le durván!!! -
#39 Mondjátok meg nekem mi ez a zene?! -
#38 zene nélkül is lehet táncolni....
-
#37 Dévényi Tibi bácsi zenéjét lenézem durván!
Illetve azt, aki hallgatja
Azonkívül a (nemcsak magyar) zenegyárból érkező szarokat.
És a Modern Talkingot is lenézem :)
meg az összes német fost.
még majd biztos jut eszembe más is...
-
#36 Én Náksit meg Brunnert vagy ki a faszomat nézem le:) -
#35 csak koncentrálnom kéne :-) -
#34 No problem szivem! :-D -
#33 hú! bocs, azt hittem ez nekem ment, most látom, hogy Freak-nek... -
#32 há' ja! szüleim totális demokraciát akartak a családban, így kicsiként csak egyszer vittek el úszni, és miután rinyáltam utána, úgy döntöttek, hogy feladják. és szinte semmi "fogalalkozásra" sem járattak, amig én nem kértem. na most ez a kérés, úgy 13-14 évesen jött be, de akkor is színjátszóra jártam. aztán tavaly úgy döntöttem, hogy márpedig én táncolni fogok, és táncoltam, táncolok :-)) (na jó, 14 évesen még jártam néptáncra is, de azért mert egy ismerős tartotta és kért, hogy menjek...) -
#31 Ez bizony igaz!
Félreértettelek!
A ritmuson kívül nem kell semmi, hogy valaki táncoljon!
Ahoz kell több, ha valaki JÓL is szeretne táncolni. -
#30 Pontosan.
Ahoz, hogy úgy nyomd ahogy a fekák a hip-hop-ot, neked is fekának kell lenned. Egyszerüen ezt igazolja a történelem. Nagyon kevés igazán jó fehér hip-hop-os van a világban, akik képesek úgy táncolni mint ezek a fekák... -
#29 vagyis ha nem megy neki, ne a zenére kenje, mert nem az az oka -
#28 kurvára nem arról beszéltem, hogy az egyén szempontjából mik a feltételek, hanem hogy a ZENE részéről mi kell a tánchoz
és ez a ritmus, semmi más, vagyis a hiphop ideális tánczene annak, aki tud/akar táncolni -
#27 Ebből látszik, hogy nem nagyon táncoltál életedben.
Egy tánchoz nem csak a ritmus kell, hanem érzék is hozzá.
Ahogy a festéshez vagy zenéhez is. Kell egy alap ami benned kell, hogy legyen.
Attól te még jól érezheted magad tánc közben, ha nincs hozzá affinitásod, csak kívülről nem fog hasonlítani túlzottan az adott stílusra...
:-) -
#26 akiben benne van...igen
csak hogy én fehér, városi, jólnevelt lányka vagyok ;-)
és mindig el vagyok ájulva, hogy a fekete csoporttarsáim milyen rohadt jól nyomják... én meg gürizek mint állat. de ez van :-) (jövőre más fajta táncot tanulok, de így is megérte:-)) -
#25 aki táncolni akar, annak elég ha valaki pontos ritmusban csapkodja az asztalt egy fanakállal, ennek semmi köze a hangszereléshez meg a szöveghez -
#24 miért lenne nehéz?? a tánchoz KIZÁRÓLAG ritmus kell, az meg adott a rap összes műfajában, max akkor nem tudsz rá táncolni, ha túl lassú, de 80 bpm alatt nincs rap (nagyon ritka).... -
#23 Nehéznek nehéz.
Akiben ez benne van, annak természetes.
Akiben nincs benne, arról rögtön le lehet vágni, még egy betanult koreográfiából is... -
#22 pl? -
#21 Magyar zeneipar, tisztelet néhány kivételnek. -
#20 jah!
általában a "populáris" tánc (nem a balett és tsai, ami szintén nagyon szép és jó) egyébként is igencsak erotikus, szal... majdnem, hogy a seggrázás a lényeg. :-) -
#19 régebben én sem bírtam a hip-hop-ot, aztán ahogy el kezdtem hip-hop órára járni (olyan prózai ok miatt, hogy a barátnőm azt szerette volna, én nekem meg tök mindegy volt) kezdtem megszeretni. viszont az életmódot és főleg az öltözködést ma sem tudom elviselni.
amúgy, voltam már hip-hop party-n és sztem nagyon nehéz "csakúgy" táncolni a zenére. a betanult tánc viszont kiri. -
#18 Mér, melyik táncban nem rázzák a segget?
Még a step-ben is. -
#17 amikor lefagy a winamp akkor van ilyen hangja a hangkartya bufferben maradt hangoknak :DDD -
#16 hat ha a seggrazas tanc akkor ok :D
amugy tuti nem voltam hiphop partyn mert a vialgbol ki lehet kergetni vele :D -
#15 éljen ganxta zoleeee meg dopeman!!! :-) -
#14 Egy Snoop Dogg számbol a scratch :) -
#13 Hát vannak előadók, akik erősen a Rap/hip-hop határait súrolgatják, és elég nehéz megtalálni a mozgáslehetőséget rájuk....
:-DDD
De pl. Busta Rhymes dolgozta fel a knight rider témáját (Fire it up), ami IGENCSAK TÁNCOS KATEGÓRIA :-D -
#12 A RAP az egy műfaj, a hip-hop egy tágabb kategoria: divat zene életvitel stb....
R.A.P. - rhytmic american poetry
Talán csak te nem érted a szöveget, Cat :)
Táncolni nem lehet rá? Láttál már rap video klippet? Szerintem még nem, voltál már igazi hip hop partyn? Szerintem nem.
Kicsit más: nézz meg egy Sean Paul videoklippet, nézd meg a csajok hogy nyomják benne, a károd rögtön állna ha ott lennél :))
Nem nézem le a zenei styleokat, inkább megvetem őket :)))))
Magyar pop, rap megvetésre szorul :) -
#11 Ahogy vesszük.
A hip-hop mint táncstílus alkalmazható bármilyen rap-re, akár feka, akár gettó, akár east coast, akár west coast.
Mindre ugyan úgy nyomják.
Más kérdés, hogy az igazi ganxta rap-ek TEMPÓJA nem engedi meg, hogy ugyan úgy ugrálj rá, mint egy Vanilla Ice számra...
De attól még ezokra is lehet mozogni. -
#10 így igaz, alap tánczene, persze nem Busta Rhymes, hanem mondjuk Snoop Dogg -
#9 most a hiphop mas mint a fekagettorap nem?
mindegy horvath pista ROXX ez a lenyeg :D