lenézés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve azt, aki hallgatja
Azonkívül a (nemcsak magyar) zenegyárból érkezõ szarokat.
És a Modern Talkingot is lenézem 😊
meg az összes német fost.
még majd biztos jut eszembe más is...
Félreértettelek!
A ritmuson kívül nem kell semmi, hogy valaki táncoljon!
Ahoz kell több, ha valaki JÓL is szeretne táncolni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ahoz, hogy úgy nyomd ahogy a fekák a hip-hop-ot, neked is fekának kell lenned. Egyszerüen ezt igazolja a történelem. Nagyon kevés igazán jó fehér hip-hop-os van a világban, akik képesek úgy táncolni mint ezek a fekák...
és ez a ritmus, semmi más, vagyis a hiphop ideális tánczene annak, aki tud/akar táncolni
Riszpekk
Egy tánchoz nem csak a ritmus kell, hanem érzék is hozzá.
Ahogy a festéshez vagy zenéhez is. Kell egy alap ami benned kell, hogy legyen.
Attól te még jól érezheted magad tánc közben, ha nincs hozzá affinitásod, csak kívülrõl nem fog hasonlítani túlzottan az adott stílusra...
:-)
csak hogy én fehér, városi, jólnevelt lányka vagyok ;-)
és mindig el vagyok ájulva, hogy a fekete csoporttarsáim milyen rohadt jól nyomják... én meg gürizek mint állat. de ez van :-) (jövôre más fajta táncot tanulok, de így is megérte:-))
Riszpekk
Riszpekk
Akiben ez benne van, annak természetes.
Akiben nincs benne, arról rögtön le lehet vágni, még egy betanult koreográfiából is...
általában a "populáris" tánc (nem a balett és tsai, ami szintén nagyon szép és jó) egyébként is igencsak erotikus, szal... majdnem, hogy a seggrázás a lényeg. :-)
amúgy, voltam már hip-hop party-n és sztem nagyon nehéz "csakúgy" táncolni a zenére. a betanult tánc viszont kiri.
Még a step-ben is.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
amugy tuti nem voltam hiphop partyn mert a vialgbol ki lehet kergetni vele 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
:-DDD
De pl. Busta Rhymes dolgozta fel a knight rider témáját (Fire it up), ami IGENCSAK TÁNCOS KATEGÓRIA :-D
R.A.P. - rhytmic american poetry
Talán csak te nem érted a szöveget, Cat 😊
Táncolni nem lehet rá? Láttál már rap video klippet? Szerintem még nem, voltál már igazi hip hop partyn? Szerintem nem.
Kicsit más: nézz meg egy Sean Paul videoklippet, nézd meg a csajok hogy nyomják benne, a károd rögtön állna ha ott lennél 😊)
Nem nézem le a zenei styleokat, inkább megvetem õket 😊))))
Magyar pop, rap megvetésre szorul 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A hip-hop mint táncstílus alkalmazható bármilyen rap-re, akár feka, akár gettó, akár east coast, akár west coast.
Mindre ugyan úgy nyomják.
Más kérdés, hogy az igazi ganxta rap-ek TEMPÓJA nem engedi meg, hogy ugyan úgy ugrálj rá, mint egy Vanilla Ice számra...
De attól még ezokra is lehet mozogni.
mindegy horvath pista ROXX ez a lenyeg 😄
Esetleg TE nem tudsz rá táncolni!!!!
Csak azért mert saját tánc stílust termelt ki magából a RAP mint mûfaj. Hip-hop táncnak nevezik...
Szánalmas kategóriába ment már át ez az egész.
De a rave meg techno utánérzéseket is lenézem.
Fostartály mind...
egyetlenegy zenei stilust utálok, a rapet
se táncolni, se ugrálni, se semmit nem lehet rá, a szöveget nem értem olyan gyorsan beszélnek, és egyszerüen a zaj státuszban van nálam
egyetlenegy pozitivum amit el tudok róla mondani, hogy a háttérzenék általában kurvajok, pl ez az 50 centes ficko, a háttér nagyon kurvajo lett, csak az a feka nem kéne az elõtérbe
mulatos zene... hát, én erre azt mondanám hogy nem a mi korosztályunk
apám nézte régen mindig a dáridot, és ugyan én demonstrative tényleg lenéztem, de neki ez teccik, nomeg, valljuk be, van ahol el sem tudna képzelni az ember mást (egy lagzin kifejezetten filinges is lehet)