Indym
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mét? hagydd az öcsémet!
elsõ 4 hsz nagyon odabasz :D:D:D::D:D:D::D:D::D:D:D
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
jó jatek
Csak kellett egy kis idõ, amíg megfogalmazta a mondanivalóját :)
War. War never changes.
Ez az. Ha új üzi jön, megnézem.
Tök mindegy van akinek kell és kész, és ha kérdez és mi tudjuk a választ akkor még segítunk is neki.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tudom mért döglöttök a végigjátszásokért!
Én mindent anélkül viszek át!
Én mindent anélkül viszek át!
a gamefaq-n van angol, de tényleg nem túl bonyolúlt a játék, de ha gondolod kérdezhetsz is ha még emlékszünk rá segítünk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én végigjátszás és csít nélkül átvittem!
Miert vagyok ostoba?
Indiana Jones and the infernal maschine-hoz keresek csak vegigjatszast. Az elso 8 palyahoz Te kocsog
Indiana Jones and the infernal maschine-hoz keresek csak vegigjatszast. Az elso 8 palyahoz Te kocsog

Te ostoba, mit csinálsz?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!