12
  • Bonewerkz
    #12
    szerintem pakson mar probalgatnak valamit.... legkozelebb meg csak annyit latunk, hogy egy kis technikai malor folytan, este 11kor delen furcsa napfelkeltet lathatunk, es "mindenkinek baromi napegese lesz, aki nem legalabb 10000es faktoru naptejet hasznal aznap..."
  • CH4R1ie
    #10
    Még mindig jobb, mint amikor régebben az amerikaiak és az oroszok a levegőben robbantottak fel több száz atombombát tesztkisérletként. A szél szétfújta a gammasugárzást az egész földön. Bár ez "elenyésző" mennyiségű, még is elég arra, hogy ha egy nő 24 éves kora után szül gyereket, kétszer akkora lesz az esélye, hogy torzszülött lesz.
    Mivel feltételezem, hogy több komoly háború a keleti félteken nem lesz, az amerikaiak a fegyvereiket a többi ország kiírtására akarják majd használni a "béke nevében".
    Túl nagy hatalmuk lett, ez rossz ómen. Ha az európaiaknak is megkezdik az űrkutatást, remélem találunk egy lakható bolygót, az amerikaiakat meg hagyjuk, hogy elpusztítsák önmagukat.
  • GodBadka
    #5
    Ezaz hajrá. Szabadítsuk fel Angliát is, mint Irakot. Különben nem tudom, hogy valaki odafigyel-e még rá, de az amerikaiak azóta sem talaltak semjmilyen tömegpusztító fegyvert. MÉg jó, hogy voltak bizonyítékaik rá.
  • [HUN]PAStheLoD
    #4
    majd angliában próbálják ki :))))))))
  • watermark
    #2
    Hat igen... Vannak akik megirjak a szabalyokat, amelyeket termeszetesen arra irtak, hogy megszegjek oket...