27
Levelek mellékleteinek kitárgyalása
-
#27 meg persze ismertlen helyről.
holmi microsoft-tól + pláne... -
#26 :-))) -
#25 Én meg ismeretlen forrás csatolmányait kerülöm, mint ördög a tömjént :) -
#24 ennyire hülyének nem nézhetik a felhasználót
minimum 5 éve nem nyitok meg egyetlen csatolmányt sem ellenőrzés nélkül.
-
#23 [email protected] megtalálta a freemailos címemet is :) -
#22 "Ez a vírus azt színleli, hogy a [email protected] címről érkezett, így tíz felhasználóból kilenc meg fogja nyitni a csatolt állományt"
Akkor én vagyok az a bizonyos 10. :)) -
#20 Prímposta meg automatán jelez, ha vírusos egy levél. -
#19 Én mindent ilyen hivatalos levelet törlök kapásból, mert mind reklám, vagy átvágás, vagy vírus. -
#18 the Bat! -
#17 betekintőablakot le kell kapcsolni... az már bőven elég tud lenni hogy beinduljon. NAV meg legfrissebb? nekem megfogta... (bár kiváncsi lettem volna mit kezd az opera mailkliensével :o) ) -
#16 Nekem a NAV nem sípolt, bár meg sem próbáltam megnyitni. Mondjuk az zavar, hogy a betekintőablak akkor is megmutatja a szöveget, ha jobb gombbal kattintok, oszt del -
#15 99% hogy virnyák!
Amúgy mostanában énis kapok... :)
A Panda Titanium eddig mindnél sípolt, hogy figyi má: Virnyák! -
#14 vírus. aki meg outlookozik meg nem használ víruskeresőt az meg is érdemli... -
#13 DEJÓNEKTEK -
#12 Én meg piramisban beszerveztem az embereket és nekem tejelnek, igy már 15millionál járok... -
#11 Csináltam magamnak 10 fake freemail címet ezekre továbbküldtem, megnyitottam és más félmillió ft-nál tartok... -
#10 Nekem 150.000-el, nem tudom neked mit küldtek.... -
#9 Kurva jó.Én megnyitottam és 50.000 ft-tal nőtt a bankszámlámon az elérhető egyenleg. -
#8 ... -
#7 Az ilyen gyanus alakokat reflexből törlöm :) -
#6 [email protected]? virus crew, nem hiszem el hogy nem olvastál róla sehol :D -
#5 Én is kaptam.
Mi történik, amikor megnyitottad?
Én nem mertem, mert szerintem biztos vírus. -
#4 :P -
#3 Ez aztán szaftos topic lesz :) Csupa érdekes dolgok meg minden :)
Amugy nem tudom -
#2 Csak mert nem screensaver, és én még ilyen kiterjesztést nem láttam -
#1 Kaptam a "Microsofttól" () két üzit, hogy kúl szkrínséver, és valami .zlo fájl volt mellékelve. Az miféle?