29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• schoma
    Most biztos egy elég láma kérdést teszek fel, ezt nézzétk el nekem. (tudatlan vagyok ebben a témában).

A "Hop-Up System" ugye azt jelenti, hogy minden egyes lövés utám manuálisan fel kell húzni a fegyvert? Legyen az akár pisztoly, akár gépfegyver. (pl. Mp5A4)
  • Strahd_
    repro majd jol le Tkzuk :) a Norbit!
  • repro
    Nya végoig olvsatam ezt az okos flémt
    mind szép és jó, de egyáltalán minek beszéltek PBről, amikor ez Airsoft topic..
    (Norbi popón leszel rugdosva a képekért!!!)
    Azért lett ez indítva, h népszerüsítsük az Airsoftot, nem azért, h lehúzzák(ami nem is értem miért történt, mivel semmi rossz nincs ASban).
    És minek 2 jó játékot összevetni...

Ezúton kérek mindenkit, h a népszerűsítéssel és az érdeklődők kérdésekkel bombázzanak.
    köszönöm

Airsoft
  • FREAK
    300-ig szabályos asszem, de ha erre gerjedsz, tolhatod 350-ig is..... 7.5 joule fölött meg úgysem kapsz semmit
  • Tikal #93
    Egyszer nem volt rajtam kesztyű, és pont ott találtak el ahol a puskát markoltam, hát elég nagy péjn volt :)))))))
  • Blasta
    okés, legyen péjnból.
    De az egyszerüség kedvéért hivjuk pénbólnak...:-DDDD
    Márcsak azért is, mert tényleg fáj! :-DDDD

De az érszoft is fájhat azé! :-DDD
  • Tikal #91
    péjnbol :))
  • Blasta
    Játszottunk.
    De csak mókából! Mostmár a pénból a király! :-DDD
  • fluga
    ja és te ezzel kezdted a flame-t.
    mellesleg a golyók 6mmesek, 0.2,0.25 -től 0.5 grammig vannak.
  • fluga
    és minek vettél airsoft pisztolyt ha nem is játszol?gazdagéknál már csak igy megy?
  • fluga
    ja istenkém. a pisztoly házban jó. ami komolyabb az 60knál kezdődik, mint ahogy írtam, a famas. OLVASD MÁR EL A KORÁBBI HOZZÁSZÓLÁSOKAT IS! kvázi nem drágább sport, sőt olcsóbb.
    az airsoftról pedig ne a gagyi pisztoly jusson az eszedbe, hanem a fullfém automata elektromos stukkerek. olyan pl ami 5 méterről úgy arcon talált, hogy véreztem. közepes szélben egy jobb rugóspuskának sem okoz gondot a lövöldözés. és még annyi, hogy a paintball gázmeghajtása kisebb energiájú, mint egy jobb rugósé.
    mennyi egy paintball stukker torkolati energiája? mennyi fps-t tesz meg a golyó? (feet per sec)
  • Galy
    nemá
  • Blasta
    Na részemről a flém over!
    Szeressük egymást Paintballosok és Airsoftosok.
    :-)
  • The Garrett
    AKKOR TE IS JÖSSZ. :D
  • The Garrett
    NA 3 héten belül lesz nagy Paintball Party GYERE TE IS!!!!!!!!! Majd megdumáljuk ha tudok pontos időpontot!
  • Blasta
    Azta, te aztán tudsz.

Miért, szerinted nem viseltem el? Még lélegzem, nem estem holtan össze a véleményedtől!
    Egyszerűen nem tetszik, hogy egy olyan vitába (már elnézést) pofáztál bele, ami már rég lezárult az én elnézéskérésemmel. Ezek után még adjak netán neked igazat?
    LÓSZART!

Nem szándékoztam komolyan összehasonlítani a PB-t és az Airsoftot, mert mindkettő feelinges, és imádom a fegyveres játékokat.

De legyen.
    A Paintball igenis SOKKAL komolyabb játék (maradjunk a játék kifejezésnél), hisz mint lentebb írtam, nagyobb a rajongótábora, többen űzik, többen szeretik.
    Az Airsoft egyelőre underground szinten működik a lövős sportjátékok világában. Ha ezt vesszük figyelembe, akkor sajnos egy komoly sportról beszélünk ha a Paintball-t említjük és egy hétvégi játékról, ha az Airsoft-ot.

Említve volt a golyók repülési pályája.
    Igen, a PB lövedék a súlyából adódóan nagyobb ivben kanyarodik. Ja.
    Ellenben nézzünk már meg egy Airsoft lövedéket közepesen erős szélben....

Aztán meséld már el, hogy melyik üzlet van elárasztva Airsoft puskákkal????
    Ha komolyabb lenne az érdeklődés iránta, talán többen hoznának be puskákat is, nem csak ezeket a gagyi műanyag piszolykákat, amik telálatát 10méterről meg sem érzed.

Ja, és természetesen azért is komolyabb a paintball, mert léteznek ebben a kategóriában is REPLIKA modellek szép számmal, (egy M4-est már fogtam is a kezemben) és azokk adják vissza rendesen az igazi lőfegyverek feelingjét, nem ezek a kis dugóspuskák!

MÉGEGYSZER LEÍROM, HOGY MEGÉRTSD:
    Nem fogadom el a véleményed, ahogy te sem fogod nyilván az enyémet, de tahó dolog bejönni egy topikba és újra elővenni egy témát, melyet a haveroddal folytattam tegnap és elnézést kértem tőle, mert nem akartam, hogy ilyen irányba tolódjon a beszélgetés!

Érvek és ellenérvek.
    Nyilvánvaló, hogy nincs győztes, az igazi nyertesek mi vagyunk, akiknek alkalmuk nyílik egy jót játszani akár PB-lal akár Airsofttal!
    Kinek mi jön be, biztos vagyok benne, hogy nekem is marhára bejönne az airsoft, ha komlyabb stukkerrel nyomhatnám!

Na ennyi!
  • FREAK
    az alsó állítólag jobb
  • Tikal #80
    Ratatatatata
    The Kingman Flash LCD paintball marker offers 3-burst, 6-burst and full-auto firing modes with a multi-mode intelligent control panel and a chrome-finished electronics trigger frame with an LCD display. It's also equipped with a bottom line set-up with a regulator and guage, a low-pressure chamber and a 12-in tournament barrel. It comes with a 9.6-volt rechargeable battery and a battery charger for external recharge.

250$-ért

Na ennyi elég is volt az airsoft topicba :)
  • Tikal #79
    De inkább ez kéne :)
  • Tikal #78

Jol néz ki ez a festőpisztoly készlet, 90$ csak, kéne egy ilyen :))
  • Tikal #77
    No azé airsoftban is van gagyi, de többség minőségi cuccal nyomja, idehaza nem is kapsz joféle puskákat....
    A sima paintball stuki meg ugy néz ki mint egy vizipisztoly, de mikor játszom vele akor nem leszarom? De. :)
  • Galy
    flém rulez! :)
  • FREAK
    igazad van, csak ha ránézek az airsoft pisztolyomra nem igazán egy komoly lövöldözés jut eszembe :D

ami meg komolyabb, az autó árban van, annyiért meg inkább egy komoly paintball markert vennék :)

műanyag sux :D
  • Tikal #74
    Nem tök mindegy kinek mi tetszik? Idioták vagytok ha egy félreértés miatt elkezdtek ezen flémelni, peace :)
  • FREAK
    hát azért csak van némi különbség, neked tök mindegy, hogy egy Airsoft pityu vagy egy Paintball marker talál tökön?
  • Galy
    Te, ez a Strahd valami drakulaféleség?
  • Galy
    NE HAGYD MAGAD DZSÍ!

:-)
  • Strahd_
    nem kötözködés és okoskodás hanem egy vélemény

"aki komolyan akar lövöldözni az menjen éles lövészetre tényleg jobb de az Airsoft paintballanál jobb hangulatban "

A te nagy Idegenlégiós dumádra volt ez a beszólás... Nem tartom a Paintballozás komoyl lövészetnek ennyi. ugyanolyan játék mint az Airsoft. És te aki ugy tarotd a paintball komolyabb lővészet el vagy tévedve.
  • Strahd_
    Na Öcsipók!

Elmondhatom a véleményem igaz!?!

És azt hogy az arcodba mondják nicsn igazad el kell viselned!

Amugy rohadtul szarok a véleményedre ezek után az is tény!
  • Blasta
    Júúúúúúúúúúúúj
    Azta.

Azzal van bajom kishaver, hogy már tegnap lezártuk ezt az egészet, én elnézést is kértem, erre te bejössz és elkezdesz okoskodni egy tegnapi témával kapcsolatban.

Lásd:
    "de az Airsoft paintballanál jobb hangulatban"
    "Fluga szeret közötködi de igaza van "

Lekezelés: "nicns igazad"

Én nem Paintball vs Airsoft flémet akarok itt rendezni, de ha ezt szeretnétek, akkor felőlem mehet!

Hangsúlyozom, én és Fluga is lezárta tegnap a vitát!
  • Strahd_
    Már megbocsájts... 1 nem vagyok az öcséd.
    2. én nem lekezelő stilsuban beszéltem veled.
    3. Nem mondtam hoyg paintball suxx , csak max nekem jobbna bejött és ha figyeltél mire irtam azt mondtad "Ezek csak játékra jók, aki komolyan akar lövöldözni, az mennyen paintballozni" ezzel nem értek eggyet a paintball se komolyabb game. Az éles lövészet az igen az komolyabb ennyi.
    Utálom ha egy topicban ilyen hozzászolások vannak
    irogasd az okosságaidat a paintball topicba az ovodás viselkedésedel.
  • ÁjjLe BoBBi
    én mi ez ? eszakiak tábora? :))
    amúgy van valami közöd a CS-hez ?
  • Lacc
    Hmm én is miskolci vagyok de még sose paintballoztam, most nyáron ki akarom próbálni :)
  • Tikal #64
    A paintball jooo! :)
  • ÁjjLe BoBBi
    lol de széép ! dragunov power :)
    de a lentebbi koltra hamarabb kiverném :)
    ha tesztek be egy AWM-et akkor jók vagytok :)

Garrett:én szinte miskolci vagyok :) oda járok suliba ! kb. 15km-re lakom miskolctól :)
    jössz az szt6-ra ?:)
  • Blasta
    Jólvan ecsém, akkor nicns igazam!
    AIRSOFT sokkal jobb hangulatban, Flugának meg neked van igazad, paintball sux!
    Nevetséges....
  • Strahd_
    Lejelented Fluga vagy külön jelentsem le?
  • Strahd_
    Fluga jövünk a Defenderrel meg még +2 ember
    :) 2RF bevetési autóval.
  • Strahd_
    Repro én meg erröl lemaradtam.. :) mekorát röhögtem volna... :D
  • Strahd_
    Nwe vedd fel magadra :) Fluga szeret közötködi de igaza van .. :D

a paintballost is megnézném akit meglönek egy kar98 assal :D 518 fps /sec... :( megnéztem sajan nem haszbnálható erendes gamre mert tönkreteszi a Kolás dobozt :)