29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#398 magyar boltnak nincs emil címe, Magyarországon van pár bolt, de csak Spring fegyókat lehet venni.
Excaliburnak van valami minimális weboldala, de most nemtom a címét.. :)
Excaliburt megtalálod: Budapest: Ferenciek tere, és keletre indulsz el.. bal oldalt.. megtalálod.. :) -
N #397 Hello!
Ismertek olyan magyar ismétlem magyar weblapot ahonnan ilyen kis aranyosokat lehet rendelni?
Vagy valami magyar boltnak az e-mail címét.
-
#396 jöhetnél NWN ezni si repro koma :) ... fluga te is .) -
#395 nah tacvasszal akkor én is beruházok végre a fegyverre .) de én springet veszek... -
#394 annyit mondok: Mire jó a diákhitel... :) -
#393 na mennyiért? -
#391 Strahd: nem mondom meg mennyiért mert szörnyethalsz.. :) -
#390 Lazarus: Ok, én se akartalak szarban hagyni, h most inkább erre költök -
#389 Strahd: jha -
#387 Azért mert újra jelentkezett még egy előző érdeklődő... bocs hogy nem szóltam, de ő volt az első :). Amúgy még mindíg nem biztos hogy kell neki, először WD véleményére kíváncsi -
#386 Lazarus nem hívtál és félrettem a kérdést, még lehet, h visszatérek rá, de helyette jövő héten kapok egy illyet:
TM SR-16 -
#385 Nagyon durván néznek ezek ki szerintem :)
-
#384 -
#383 Cuki fegyó 362 dollárét :)
-
#382 bocs a kép nem jöt be nálamidöben .) -
#381 Milyen fegyver? mennyiért? -
#380 Hi!
Érdekel valakit ez a Spring rifle, távcsővel és kitámasztóval?
-
radical #379 Ott vettem a Sig-emet. Nem szállítanak külföldre, csak olaszoknak. -
#378 lol! nem! de ott már jártak srácok.. :)) -
#377 Valaki rendelt már innen ? -
#376 Hey :) -
#375 220? mi került benne enyibe?? mert e neten lévö árak alapjan kb 90-120 között van az ára... -
#373 az m24 elkelt.
220ezerért vette meg vki, és az félig rendelésre érkezett, springes volt (sima) és asszem 1 joule felett volt a torkolati energia..
honnan rendeltél fegyvert? mennyi idő után nem érkezett meg? mennyit fizettél?
és sokkal egyszerűbb bécsben vagy olaszban venni stukit.
ha bécsben veszed, a kereskedőnél kérsz egy mehrwersteuer (ottani áfa)papirt, hazafelé odaadod az osztrák vámosnak (de nem hegyeshalomnál jövünk át, mert ott együtt van az osztrák és a magyar határőrség) és visszakapod a fegyver árának 15%-át. a magyar vámosnak pedig nem szabad ezt látnia, mert akkor ő meg kérni fogja az áfát és mindjárt rosszabbul jártál, tekintve hogy akkor +25%. igy viszont az osztrák árak abszolút versenyképesek nemcsak a szlovák árakkal, de az olaszokkal is.
érdemes szlovákián/szlovénián esetleg rábafüzesnél átjönni a határon elkerülvén, hogy meg kelljen fizetni az áfát. -
#371 minek rendelsz olyat külföldről????
vegyél itthon.. vagy inkább ne is vegyél olyat!! :) -
#370 szerintem 200k-t írtam... az 200000 Ft....kétszáz-ezer forint.... -
#368 Rendeltem hongkongból egy müa spring sig550est de nem érkezett meg -
#367 amúgy mégse néz ki élőben olllyan borzasztóul a sauer90 és nem nézett ki bóóvlinak se.. csak távcsövet kell rá aplikálni valahogy -
#366 Exben lehet kapni egy db M24-et.. fasza távcsővel 200k... csak..
én hülye nem néztem meg, h gázos-é, de meglehet... -
#365 mér írtam p90et?? :)
mind1 éted -
#364 okéj, írj pxxx-nek.. én már írtam.
a p90-t csak azért néztem, h ha már spring puskát veszek, akkor legyen "mesterlövész pityu"...
de nekem se teccik -
#363 strahd repro, asszem elmarad a buli, mert bejött egy meló a hétvégére (grafikus cucc)..legközelebb bepótoljuk!! -
#362 simán megyünk.
viszont.
a sig sauer 90est repro azt kell hogy mondjam felejtsd el. egy műanyag játékpisztoly.
megnéztem az excaliburban, ott 40ért vesztegetik és egyszerűen nevetséges. 40éert ennél jóval jobb puskát is kaphacc. -
#361 na macikáim mit szóltok Péter testvér kezdeményezéséhez?
aki nem olvasná a kerekperecet:
okt. 18ára kibéreli a Tököli reptér egy 2 emeletes épületét.
a pínz fejenként 2-300(!!) Ft-ra jönne ki...
Ha van kedvetek írjátok meg neki a nevetek és igazolványszámotokat (különben nem engednek be a reptérre)
[email protected]
azért nézzetek be a forumra is -
#360 repro, strahd, mindenki!
jövöhéten mennyünk má el! -
#359 remek, és ma sem megyek. viszont jövő héten mindenképpen kellene,nem? -
radical #358 Most 15-en voltunk. -
#357 na erről is lemaradtam..
sokan járnak airsoftozni mostanában? hónapok ota nem voltam ésmár majd megveszek, úgy hiányzik a mozgás! -
radical #356 Holnap (Vasárnap) hétvégi játék Pécelen! Találkozó 1/2 9-kor a Pesti Úti McDonaldsnél! -
#355 megtörtént -
#354 küldd a mailemre