29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• traXion
    Az az AirSoft community főhadiszállása. Több mint 130 regisztrált felhanszáló és 15-20 állandó játékos a pályán.
  • cyrus #598
    má néztem.. de azon ti ott vagytok ? mer én nélkületek nem metyekö...:(
  • ghost cb
    Kb 20adszorra linkeljük:
    Softair.hu és ezen belül fórum. Majd te megnézed...
  • traXion
    www.softair.hu

fórumában mindig kinn van az aktuális game...
  • cyrus #595
    Teccik ez a erszoft !

majd ha jácok bérelek egy olyan kis szexi M4A1-et ! :D az jóak !
    csak szóljatok ha van game !
  • ghost cb
    én 20.
  • cyrus #593
    ez van, ilyen a családomö sázöl ! :D
  • traXion
    bazz 17 leszek...
  • ghost cb
    18 éves vagy bazeg és nem engednek el? Hol élsz, zárdában?
    Mondd meg nekik hogy nem veszélyes mi jó arcok vagyunk, (főleg én ugyebár :D) meg hogy jól szétlőjük egymást. Vagy ezt utóbbit nemmuszáj :D
  • cyrus #590
    jaö :D bizti..

most azon filózom hogy fognak elengedni.. .szvsz sehogy :(
  • ghost cb
    Én 16 vagyok pisztollyal tolom rám gondolsz Cyrus? (GhostFACE a teljes nevem amugy :D)
    Amugy trax is 16 ehheh :D
  • cyrus #588
    láttam tökjóak mp5öst 20 pénzért !
  • traXion
    metloganék azt hiszem
  • cyrus #586
    kik voltak azokö ?
    nemén sazl :(
  • traXion
    Azoknak az uriemberek akik 3man jöttek és kint voltatok péntek délután, azoknak hogy tetszett ez az egész AirSoft?
  • cyrus #584
    na majdö ha nem tul messze játsztok kinézek.....
    bár kérdés hgoy ősök elengednek-e
    mert ha közlöm velük hogy a netes haverokakkal megyek érdre akkor tuti hogy nem :(
  • traXion
    najoak....
  • cyrus #582
    nemö akkor én kezdemö... csakhogy tudjam kit kell először ütniö :D
  • traXion
    logoak made by Pyx keptön thx
  • traXion
    nemvagyog puzi :)

majd meglácc amiko találgozunk!
  • cyrus #579
    szépek lokó akkor jóak... küggyé makdról fotóat, énis küldök. priv
  • traXion
    17ő
  • cyrus #577
    jo, majd kinézek ha hell elvisz, mejd ugyis beszélünk ts-en...

Hány éves vagyö ? :D
  • traXion
    nem járok met bannoltak

akkor kapsz egy sorozatot az M16A2-esemből :D
  • cyrus #575
    de téked nem akarlakö
    aki az imnetre járö azt megvetem :DDD
  • traXion
    mek enkem :D
  • Hellhammer
    Ok. A múltkor is én fuvaroztam 3 arcot (ha már 4-en elférünk egy autóban, akkor minek menjek egyedül? :))
    A kor nem számít (úgy tudom, hogy szokott kijárni 15 év körüli srác is), ha már nagykorú vagy akkor az még jobb, mert legalább nem a szervezőket terheli a felelősség, ha lemészároltatod magad :)
  • cyrus #572
    pff, nem tudok kinézni, se kocsim, se semmi, én csa 18 vagyok öccsém...

de majd vmikor kimegyek ha te is ott leszel.. legalább látlak téged is meg a reprot is :D
  • Hellhammer
    Nekem van, bibibííí :) Kőcsön nem tudok adni, mert egyelőre csak 1 puskám van.

Egyébként meg:

www.softair.hu

Ma délután 4 körül mennek a srácok érdre játszani, ha gondolod nézz ki (előtte a softair.hu fórumában azért nézd meg, hogy hova kell menni :)).
    Aug 20-21-e környékén pedig éjszakai játék lesz, azon valószínűleg én is részt veszek majd (a legutóbbi éjszakai is nagyon bejött :))
  • cyrus #570
    Miasza erszoft ?
    énis akarok !
    kiad kölcsön puskátpisztolyt ?

• ghost cb
    KJ Works elég olcso igaz Taiwan-i, szal nem a legjobb minőség. Nekem egy fullfém KJWorks Berettám van, de nagyon birja. Mondjuk ez fém.
    Ami jó, az a KSC, bár asszem csak műanyagokat csinál, de ez mondjuk nem számít sokat. Ez japán és jo minőség.
    Western Arms kib@szott drága (kb mint egy AEG) viszon nagyon jó minőség, mondanom se kell hogy japán.

@Adam
    Nézz szét az AirSoft fórumon ott tuti tudnak segiteni, én nem foglalkoztam még ilyennel.
  • metlogen
    Hello

Mondjatok nekem egy jó BlowBack gas Pistolyt,
    ami elég erős.és megbízható is.

köszi
  • Adam II
    Mert fel kéne szerelni egy xm177-re.

• ghost cb
    Miért érdekel?
    Gondolom csavarral.
  • Adam II
    Nagyon láma kérdés
    de a freedom art m16 front sight mount-ot hogyan és hova kell felszerelni egy xm177-re?
  • Hellhammer
    Itt van egy teszt róla: klikk

Lehet, hogy én értettem félre, de talán az új széria az amiben olyan hajtóművet csináltak, ami könnyen hozzáférhető. Olyasmi módon szét lehet nyitni a fegyvert, mint az eredeti változatot, és az egész belsejét könnyen el lehet érni.
  • ghost cb
    Én nem tudtam a 2. szériáról, de akkor reméljük az már kifinomultabb lesz!
  • Hellhammer
    Nemtom hol olvastam már, de az volt írva, hogy az ICS már a 2. szériát csinálja az M4-ből. Az első elég tré minőségű volt, de a 2. sorozatban átalakították a gearboxot és elég jól sikerült.
  • repro
    az ABS az műanyag.
  • ghost cb
    Az ICS eddig fullfémben (legalábbis azt irták, amikor láttam élőben, nem volt annyira FULL fém) csak MP5-öt gyártott, most nemrég jelent meg az M4 "fullfém"ben. Ami az igazság, hogy az ICS MP5-ök nagyon jól működnek, az M4 visztont még elég kiforratlan. Egyik srácnak akinek ICS M4-e van és ami a fegyon műanyag volt (pl előagy is...) mind eltört. Szal annyira nem jo.
    Classic Army nagyon pöpec fegyokat készit külsőleg, belülről viszont nagyon gagyi aztbeszélik.
    Egyébként meg nem kell fémet venni, fölösleges. Ezek "edzett" műanyagok, nagyon erősek, ugyhogy szerintem egy Marui puska bőven megteszi.