29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#599 Az az AirSoft community főhadiszállása. Több mint 130 regisztrált felhanszáló és 15-20 állandó játékos a pályán. -
cyrus #598 má néztem.. de azon ti ott vagytok ? mer én nélkületek nem metyekö...:( -
#597 Kb 20adszorra linkeljük:
Softair.hu és ezen belül fórum. Majd te megnézed... -
#596 www.softair.hu
fórumában mindig kinn van az aktuális game... -
cyrus #595 Teccik ez a erszoft !
majd ha jácok bérelek egy olyan kis szexi M4A1-et ! :D az jóak !
csak szóljatok ha van game ! -
#594 én 20. -
cyrus #593 ez van, ilyen a családomö sázöl ! :D -
#592 bazz 17 leszek... -
#591 18 éves vagy bazeg és nem engednek el? Hol élsz, zárdában?
Mondd meg nekik hogy nem veszélyes mi jó arcok vagyunk, (főleg én ugyebár :D) meg hogy jól szétlőjük egymást. Vagy ezt utóbbit nemmuszáj :D -
cyrus #590 jaö :D bizti..
most azon filózom hogy fognak elengedni.. .szvsz sehogy :( -
#589 Én 16 vagyok pisztollyal tolom rám gondolsz Cyrus? (GhostFACE a teljes nevem amugy :D)
Amugy trax is 16 ehheh :D -
cyrus #588 láttam tökjóak mp5öst 20 pénzért ! -
#587 metloganék azt hiszem -
cyrus #586 kik voltak azokö ?
nemén sazl :( -
#585 Azoknak az uriemberek akik 3man jöttek és kint voltatok péntek délután, azoknak hogy tetszett ez az egész AirSoft? -
cyrus #584 na majdö ha nem tul messze játsztok kinézek.....
bár kérdés hgoy ősök elengednek-e
mert ha közlöm velük hogy a netes haverokakkal megyek érdre akkor tuti hogy nem :( -
#583 najoak.... -
cyrus #582 nemö akkor én kezdemö... csakhogy tudjam kit kell először ütniö :D -
#581 logoak made by Pyx keptön thx -
#580 nemvagyog puzi :)
majd meglácc amiko találgozunk! -
cyrus #579 szépek lokó akkor jóak... küggyé makdról fotóat, énis küldök. priv -
#578 17ő -
cyrus #577 jo, majd kinézek ha hell elvisz, mejd ugyis beszélünk ts-en...
Hány éves vagyö ? :D -
#576 nem járok met bannoltak
akkor kapsz egy sorozatot az M16A2-esemből :D -
cyrus #575 de téked nem akarlakö
aki az imnetre járö azt megvetem :DDD -
#574 mek enkem :D -
#573 Ok. A múltkor is én fuvaroztam 3 arcot (ha már 4-en elférünk egy autóban, akkor minek menjek egyedül? :))
A kor nem számít (úgy tudom, hogy szokott kijárni 15 év körüli srác is), ha már nagykorú vagy akkor az még jobb, mert legalább nem a szervezőket terheli a felelősség, ha lemészároltatod magad :) -
cyrus #572 pff, nem tudok kinézni, se kocsim, se semmi, én csa 18 vagyok öccsém...
de majd vmikor kimegyek ha te is ott leszel.. legalább látlak téged is meg a reprot is :D -
#571 Nekem van, bibibííí :) Kőcsön nem tudok adni, mert egyelőre csak 1 puskám van.
Egyébként meg:
www.softair.hu
Ma délután 4 körül mennek a srácok érdre játszani, ha gondolod nézz ki (előtte a softair.hu fórumában azért nézd meg, hogy hova kell menni :)).
Aug 20-21-e környékén pedig éjszakai játék lesz, azon valószínűleg én is részt veszek majd (a legutóbbi éjszakai is nagyon bejött :)) -
cyrus #570 Miasza erszoft ?
énis akarok !
kiad kölcsön puskátpisztolyt ?
-
#569 KJ Works elég olcso igaz Taiwan-i, szal nem a legjobb minőség. Nekem egy fullfém KJWorks Berettám van, de nagyon birja. Mondjuk ez fém.
Ami jó, az a KSC, bár asszem csak műanyagokat csinál, de ez mondjuk nem számít sokat. Ez japán és jo minőség.
Western Arms kib@szott drága (kb mint egy AEG) viszon nagyon jó minőség, mondanom se kell hogy japán.
@Adam
Nézz szét az AirSoft fórumon ott tuti tudnak segiteni, én nem foglalkoztam még ilyennel. -
metlogen #568 Hello
Mondjatok nekem egy jó BlowBack gas Pistolyt,
ami elég erős.és megbízható is.
köszi -
#567 Mert fel kéne szerelni egy xm177-re.
-
#566 Miért érdekel?
Gondolom csavarral. -
#565 Nagyon láma kérdés
de a freedom art m16 front sight mount-ot hogyan és hova kell felszerelni egy xm177-re? -
#564 Itt van egy teszt róla: klikk
Lehet, hogy én értettem félre, de talán az új széria az amiben olyan hajtóművet csináltak, ami könnyen hozzáférhető. Olyasmi módon szét lehet nyitni a fegyvert, mint az eredeti változatot, és az egész belsejét könnyen el lehet érni. -
#563 Én nem tudtam a 2. szériáról, de akkor reméljük az már kifinomultabb lesz! -
#562 Nemtom hol olvastam már, de az volt írva, hogy az ICS már a 2. szériát csinálja az M4-ből. Az első elég tré minőségű volt, de a 2. sorozatban átalakították a gearboxot és elég jól sikerült. -
#561 az ABS az műanyag. -
#560 Az ICS eddig fullfémben (legalábbis azt irták, amikor láttam élőben, nem volt annyira FULL fém) csak MP5-öt gyártott, most nemrég jelent meg az M4 "fullfém"ben. Ami az igazság, hogy az ICS MP5-ök nagyon jól működnek, az M4 visztont még elég kiforratlan. Egyik srácnak akinek ICS M4-e van és ami a fegyon műanyag volt (pl előagy is...) mind eltört. Szal annyira nem jo.
Classic Army nagyon pöpec fegyokat készit külsőleg, belülről viszont nagyon gagyi aztbeszélik.
Egyébként meg nem kell fémet venni, fölösleges. Ezek "edzett" műanyagok, nagyon erősek, ugyhogy szerintem egy Marui puska bőven megteszi.