Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
bele? 3 fegyverem van: a G3-as erdõbe 400 FPS, épülethez MP5k 300 FPS, szobáról szobára 5 méteren belül USP 220-230 FPS mi a picsának 400 FPS-es stukker? játszani akarunk vagy szétlõni egymást? mert akkor megyek az éles mauser-rel.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

azért kell nekd airsoft fegyver, h sörözdobozokra vadássz? <#confused>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker szerintem meg sz.rt sem értesz az airsofthoz mert rengetegen azt írják az oldalon véleményként, hogy nagyon pontos, és erõs.
Szerintem menj el inkább zabot hegyezni ennyi tudással...

OrioN the S
belefér 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DannyL
inverzbe?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Kicsit én is, mert CQB-ban mindig sikerül beszednem egy két arany lövést. 😊))

Egyébként 21

OrioN the S
:|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Akkor máshogy teszem fel a kérdést ha neked ez így jobb:
Átviszi vagy nem a sörösdobozt mindkét oldalon, meg a karton dobozt?
:\

Bocs, de szerintem nem volt hülye kérdés...

Punker
hány éves is vagy te?

részemrõl lezártam ezt a stukker kérdést, majd ha értelmes dolgokat kérdezel akkor talán válaszolok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem, hiszem el, csak gondolom egy cég nem fog hazudni. 😊
Akkor vegyek inkább Double Eagle M81 (USP) AEP-et?
Akkor lenne pár kérdésem, a tulajoktól:
Ez az M81, hány méterrõl viszi át mindkét oldalon a sörös dobozt?
És a karton dobozt mindkét oldalon?
Elõre is köszi a válaszokat: Simon

OrioN the S
Izgulás <#vigyor0>

DannyL
és te mindent elhiszel amit mondanak neked?

Erõsebb is? Miért rossz a BAX??? Azt írják jobb célzásért van! Csak 8 E Ft. Az airsoftgun.hu-ról van!

Erõsebb is? Miért rossz a BAX??? Azt írják jobb célzásért van! Csak 8 E Ft.

Punker
na akkor elsõ körben, a cybergun nem gyárt fegyvert csak átcsomagol és 2x áron árulja, másodszor BAX-os cuccokat inkább kerülni kell! ha ezek az adatok a cybergun.hu, vagy airsoftgun.hu vagy valamelyik másik aloldalukról van (kb 10 néven van bejegyezve ugyanaz az oldal) akkor vegyél inkább kínai piacon DE USP-t jobban jársz vele.

Nem az:
* Gyártó: Cybergun
* Típus: Sig Sauer SP2022 HPA
* Mûködési elv: Spring (rugós)
* Lövedék kezdõsebessége:
90 m/s
* Tárkapacitás: 24 db 6 mm BB golyó
* Anyaga: Fém belsõ, ABS borítás
* Kaliber: 6 mm BB golyó
* BAX: igen
* Méretarány: 1:1
* Hossz: 185 mm
* Teljes tömege: 589 g

Szerinted ez az erõsebb vagy az DE M81 USP?

Punker
ha TM Sig akkor Neuro-t kérdezd neki van olyan.

Köszi a gyors választ!
És milyen a Sig Sauer SP2022 nem tudod?
Elég jó árban van!
Üdv: Simon

Punker
az AEP 220-230 FPS (a 282 0,12-es BB-vel van) a TM Spring stukkerek erõsebbek.

Üdv Mindenkinek!
A Double Eagle M81 (USP) AEP 282 FPS, az lenne a kérdésem, hogy ez erõsebb, vagy a Sig Sauer SP2022 Rugós változata. Mert utánanézegedtem, magyar oldalakon nem láttam errõl a fegyóról semmi ilyesmit, felmentem egy nagyobb külföldi internetes boltba az a..z.n.com-ra és ott az SP2022-rõl azt írták, hogy 307 FPS. NEM A CO2-SAT NÉZTEM, VÉLETLENÜL SEM!! Utána volt írva Spring! Ez igaz lehet? Akkor erõsebb az SP2022 mint az M81???????????? Melyik a pontosabb, nagyon fontos lenne kérlek segítsetek????!! Köszönettel: Simon

Csapattag eladna nehany cuccot. A holmik pesten vannak.
Ha erdekel, PM nekem, es megirom a telefonszamat.

Medium ALICE pack, woodland 1988-as gyártás.
Maga a hátizsák vadiúj, a keret sérült, de javított.
10000 HUF

Jó állapotú XL- Regular, echte US M65 parka bélés nélkül.
10.000- HUF

POINT BLANK gyártmányú MOLLE IBA huzat, woodland mintás, LARGE méret, zsír új állapotban. / mellkas kerülete: 45 INCH, de Mediumra össze lehet húzni. /
Ahogy a piacon szokták: NO BALLISTIC PROTECTION!!! Ez maga az eredeti huzat, amiben polifoam van belevágva, hogy ne úgy nézzen ki mint egy telesz....t zokni.
Van hozzá egy szintén eredeti / talán SDS / nyakvédõ, de torokvédõ NINCS.

30.000 papír a nyakvédõ és a mellény, külön nem árulom.

Tovabba meg mindig van egy femszanos 2x30 1x100 tarral, 2 aksival, Marui Glock 18C AEP (40 000 ft) valamit egy full fem SIG 552, mindenfele guarder acel cuccokkal, fem testel, 4 tarral, taklampaval, elso markolattal, finomsagokkal, 120 000 ert.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

OrioN the S
😊)

DannyL
kacsa sirály! 😊))

OrioN the S
Megyek vonatozni 😊

Mersant
susd ki. ugy formazod le ha feltoltod, majd kisutod 1 parszor. utana elvileg ra lehet tolteni nem kell kisutni, de mivel fogalmad sem lesz kesobb hogy mennyi ideig kell tolteni, mivel ugye ne mautomata toltod van, jobb ha akkor is kisutod, mivel ezek az akksik ne mbirjak a tultoltest.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DannyL
OK! 😊

OrioN the S
Lehet találkozunk 😊 Vagyis remélem.

OrioN the S
Igen ezt letõltöttem, már csak a kisütéssel kapcsolatos kérdésre várok választ. Mert ,ha tényleg nem kell kisütni már rakom is a tõltõre.

DannyL
Formázni valóban tovább kell, ez az átlagos töltési idõ. Formázni min. 1,5x ennyi ideig kell, de inkább 2x.

DannyL

Punker
elsõre több megy.

DannyL
Jaja. nem tudom még nem voltam én se, ez lesz az elsõ. 😊

DannyL
264 perc egész pontosan.

OrioN the S
Láttam mész vonatozni 😊 Durva pálya lehet a képek alapján 😊

OrioN the S
És akkor a kisütés nem kell ugye? Csak így ahogy jött felrakom a tõltõre 10 órát?

Sry ,ha fárasztok csak nem akarom elcseszni..

Punker
annak 10 órát adtak elsõ körben itt az emberek.

OrioN the S
a jg g36 gyári töltõje DC 8.4V 250mA

DannyL
én is sokallom, 2000 mAh felettieket kell annyit tölteni mezei töltõvel

Punker
annak nem kell 15 óra, milyen töltõ?

OrioN the S
Na olvastam ,hogy a NI-MH aksikat nem kell kisütni csak elsõ tõltésnek 15 órát felrakni. Ez így van? Mert valahol az ellenkezõjét olvastam és most dráma van... Valamennyi kraft van rajta ,de attól függetlenül fel kell rakni 15 órát.

1100mAh

Akkor kénytelen lesz megrendelni, és várhat rá még 1 hónapot sajnos.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
2-esre vadászik 1 hónapja.

Sajnos az elsõ kiadás... kb 1 hónapot vártam rá... mire megjött már volt kettes verzió.
Rendeltem hozzá Hi-Cap tárat (kb 8ezer), de egy félreértés miatt nem hozta az illetõ,most újra kéne rendelnem. Igazából szép és jó a fegyver, problémám a lowcap tár. Elõször is hibás volt, ez javítva lett azóta. A második probléma hogy a 60 BB kevés, kéne mégtöbb lowcap, és per pill nincs annyi pénzem hogy vegyek legalább 4et, ezt 20ból sem úsznám meg.
Namármost az AK74sU-n azér csillant meg a szemem mert az alapfegyverem egy SLR105, 4db AK74 lowcap tárral. Ergo az CQB fegyveremhez nem kéne külön tárakat venni. CQB fegyverre meg szükségem van, azért az SLR picit nagy oda 😊 Tudom volt már régebben is elérhetõ áron AK Beta... azt viszont gyûlölöm mert nem létezõ fegyver.
Az UMP is nagyon szép nagyon jó, bár kronózva még nemvolt / majd most 7végén remélem/. Csak egy 24 ezres fegyverre nem szeretnék még 20at költeni. Ez az én hibám is... nem szeretek Hi-Cap tárral játszani. Aki viszont rászán 8ezret az nagyon jól jár vele, egy ritkaszép / valakinek ronda 😄 / fegyvert birtokolhat.
Szóval Punker ha érdekli a csapattársadat akkor szólj.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Belton
A dupla tar meg van meg ? M4 eshez ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

OrioN the S
tudom google 😊 ,csak gondoltam vki leírja röviden. nagy segítség lenne.

DannyL
Megtörtént, köszi!

OrioN the S
Egy kérdés: Mik a kisütés folyamatai?

DannyL
Adol egy linket? 😊