29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#11170 Kik illetve ki írta a MASZ-t? -
Kurfürst #11169 Nowar Gyakran Ismétlődő Kérdések.
http://airsoft.nowar.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=26
:D -
#11168 tudtommal nem
-
#11167 Akkor ezek szerint szülői engedéllyel sem mehetek veletek játszani? -
#11166 dehogy megyek :D amugy, hogy néz ki egy infrapityu? -
#11165 akkor gyere 13-án csillebércre infrapityuzni -
#11164 nem vok még 16:P :( most hétvégén nem érek rá haverokkal mek játszani. -
#11163 éntőlem? miért ne jöhetnél
tőlem holnap is jöhetsz, még elférsz -
#11162 énis ma votam... csak ugy kérdeztem :) következő játék mikor lesz? oda mehetnék énis? -
#11161 ma
xl-es volt csak
nekem kicsit nagy
jővőhéten lesz új áru
-
#11160 mondjuk szerintem telefon egyszerübb -
#11159 te kesztyűt mikor vetted 44-ben? -
#11158 nem tudja az utat, de van térkép, amin majd jól megnézzük
no para -
#11157 msn-re nem tudsz feljönni? mert akkor ott tudnánk egyszerre hárman beszélni:) -
#11156 öcsém hazajön, és akkor telefonon megbeszéljük -
#11155 akkor már csak azt kel megbeszélni,kit mikor hogyan hol lesz öszeszedve,és hogy a sofőr tudja-e az utat:D -
#11154 5 golyót kb :D egyszerű csak ugy fogod meg, hogy kb. 3ujjad körbefedje a lyukat és már öntheted is felülről. -
#11153 kb 5-10cm -
#11152 msn-en este-késő délután-késő éjjel :D valamikor majd, írj rám!
megvettem az új vga-t, szóval alvás sem lesz sokáig, elérsz majd :)
megyek hát ;) egyszóval -
#11151 énis 44-ben vettem, "kurvajó" kanai szaga van azonnal ki kell öblíteni :) sztem kényelmes. -
#11150 jösz akkor holnap?meg kéne majd beszélni hogyan megyünk akkor -
#11149 sörözdoboznál a szög nagyon számít, erős fegyvernél is van aminél lepattan van ami átmegy... valami merőlegelen lehet jobban teszteni " az erejét " -
#11148 azt is vettem
44bázisnál 1600 píz
prima érzés benne, főleg milyen jó a szaga, meg megfojt :) de azt mondták evvel már nem lövik ki a fogam
vettem kesztyüt is az ellenben az arcvédővel, nem kicsi hanem nagy, de abból meg nem volt kisebb :) -
#11147 piros rongyom kicsit rózsaszin, a kék stim, fehér kendőből mek szürkésfehéret találtam csak, majd azt mondom, hagyományos mosóporral mostam :D -
MuldR #11146 hol, mennyiert, milyet? -
#11145 és amig ezt megtanultad hány doboznyit öntöztél összevissza mellé? -
#11144 azt nem próbáltam
az az igazság, hogy nálunk tele van erkély mindenfélével, alig tudtam egy kis helyet összekaparni
hány centiről?
-
#11143 neked átviszi a doboz alját? nekem csak benyomja :S. -
#11142 ja meg vettem egy neoprén arcvédőt nekem bevált :) -
#11141 én palackosból tökéletesen öntöm :D odateszed a kezed a hi-cap tár nyílásához(körbefogod) és akkor máris csak a tárba megy a golyó.
-
#11140 ez a palackos BB nemtom mérjó, szóródik ezerrel mindenfele, még ha lefogom a nyilást szinte teljesen, akkor is megy mellé, a zacsisnál gondolom meg elég lett volna levágnom a csücskét -
#11139 no felavattam a kicsikémet az erkélyen egy sörösdobozon :) -
#11138 azta kurva, jó szigetelés -
#11137 Ruszki cuccos AS funoknak
ez meg az agyam eldobom kategória
-
praksi #11136 most jöttem vissza a Légiós military-ből; asszem egy darabig megint hanyagolni kell a sörözést.. :-) -
#11135 Ez sem biztos, mert én vettem már olyan packot, ahol az oldalon ki volt írva hogy formázatlan. Melyik gyártó, honnan veszed, milyen márka... Mind mind különbözhet. -
#11134 most olvastam a veszprémi oldalon, hogy nem kell formázni, mert az akkucsomagokat már formázta a gyártó -
#11133 Akkor töltsd ahogy akarod. ;) -
praksi #11132 fegyvertől és tulajtól függ; nálam a tücsökben is 1100-as van, és 2 játékot simán kibír utántöltés nélkül (a harmadik játékon merül csak le) -
#11131 nekem ugy rémlik hogy töltési idő plusz és még fele annyi a formázás, de ez nem tuti