29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#11530 szerintetek itthon lehet kapni JG MP5 RAS-t?
vagy úgy általában lehet, úgy mint a többi JG-t, vagyis elvétve, és ritkán :)
vagy egyszerübb rendelni hongkongból? -
#11529 Akkor nekem még nehezebb mellényt találni, vagy csak körül kell nézni :) -
#11528 igen kb ennyit saccoltam, új vagy használt?
mikor UNC-t intéztem a kanadai dollár drágább volt mint az USA :) -
#11527 G36 tár csak vastagabb nem hosszabb. -
mstummer #11526 A gáz h nem eredeti. Miután megvettem a rucit utánna közölte hogy tud ám rendeset is. Mondom kösz jókor... Mindenesetre köv hónapban azt is megrendelem tőle. Kb 180 C$ lesz szállítással. A replika 120 C$ körül volt cakkpakk. -
#11525 tudom hogy nem fér bele M16-os zsebbe a szimplába :)
nekem a dupla M4 helyre éppen.
CADPAT eredetit qrvanehéz szerezni nem adnak el sehova, elméletileg országból se lehet kivinni. -
#11524 Akkor lehet a G36 sem lenne jó? -
#11523 névfelvarró helyét nézd ahhoz viszonyítsd, ebből a fél tár kilógna. -
#11522 Mennyire? (Most néztem orosz Partizan Suit-ot meg hozzá Smersh-et vagy Nerpa-t ... az se olcsó sajna ... kiváncsi vagyok mennyire vannak elszállva ...) -
mstummer #11521 Holnap csinálok fényképet csak a mellényről. Ami a képen van az a régi mellényem még... csak a ruha cadpat, a mellény nem,az egy héttel később jött meg. ( Egyébként a G3 tár se fér bele :S ) -
#11520 az aksija nem rossz, a gyári kínai töltő az elég silány. -
#11519 Szerintem ebbe belefér az Ak tár. -
#11518 szóval eredeti? mennyi? -
#11517 valami rendes kép nincsen? honnan szerezted? mellényből sz@r se látszik....... -
mstummer #11516 Amugy kanadából van egy kanadai gyerek szerzi. Rohadt drága... :S -
#11515 Na egen ... ettől félek én is ... -
#11514 Valaki nem tudja, hogy mit adnak ehhez alapból? mik az alaptartozékok itt a nowar-nál? akksi? töltő?
jg m4a1 -
mstummer #11513 na itt
link -
mstummer #11512 Sajnos csak olyan kép van ahol még nemvolt meg a mellény csak a zubbony meg a nadrág:
-
#11511 amcsi mellények legtöbbször nem szeretik az AK tárat, mivel ugye az M16-hoz van tervezve..... -
#11510 Tessék :) ... van belőlle fekete is !!!
(Nnna a Cadpat-ra hogy ráugrott mindenki :) ) -
#11509 Linkt :) -
#11508 20 dodó + 20 a szállítás ...
Szép neve van: US Navy Seal CQB LBV Modular Tactical Assault Vest
Azért érdezem itt, mert megpróbáltam, de sem reggelni sem üzenetet küldeni nem enged ez a szar melóból ... :(
Majd ha reggel hazamentem, akkor talán sikerülni a fog :) De egész éjjel enni fog a fene miatta :) -
MuldR #11507 Irj az eladonak.
CADPAT honnan? -
#11506 Mennyiért? és mi a neve a mellénynek, szerintem belefér a G36 tár az meg nekem jó lenne ;) -
#11505 akkor kérdezze meg :) -
#11504 ja ok :) -
#11503 rendelni akar, nem? -
#11502 Ehhh :) E-bay :) -
mstummer #11501 Keresek mindjárt... -
#11500 vidd el magaddal az ak tárat és próbáld bele -
#11499 és mit eszik? -
#11498 Nemáááá ... :( Végre találok olyan mellényt ami kis átalakításokkal olyan lehet amilyet szeretnék, erre lehet nem fér el benne az AK tár ... Pfhhh ... Nemtom berendeljem-e vagy ne ... épp valami leírást keresek ólla, de mondom hátha valaki ismeri ... -
#11497 de hátha a terroristák itt szervezkednek :) -
#11496 CADPAT??? képet!!! milyen honnan mennyiért? -
#11495 kovács törzsőrmester minden nap belép a fórumra, ég megnézi, ki milyen szemüveget akar venni. -
mstummer #11494 Ránézésre a zsebek mérete olyan mint az én CADPAT mellényemen... abba nemfér bele normálisan... meg is szívtam :S -
#11493 ?!
már csak propeller kéne a tetejére, szélirány jelzőnek, vagy egy habcsókgyár a mellényzsebbe :CC -
#11492 Hali!
Ismeri valaki ezt a mellényt?
Belefér ennek a zsebébe az AK tár ? -
MuldR #11491 Asszem eladhat.