29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
    Mondjuk en RIS-t raknek ra elore az tuti!

• DannyL
    Azt akartam írni csak benéztem. :) Ilyen van Punkernek.
  • Seaweed
    G3

• Seaweed
    Valoszinu egyebkent nem irjak.
  • DannyL
    hk33?
  • Punker
    valami emberi nyelven nincs? nagy aksi befér a tusba így? :)
  • Seaweed
    http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1409
    20€
  • Punker
    hol hol hol?????
  • Seaweed
  • DannyL
    Egy CM 0.30-al csak jól jár. Kezdetben lehet vele gyakoroloni, aztán később tökéletes oldalfegyver komolyabb játékokon is egy AEG mellett.
  • DaemoonHunter
    Kösz a tanácsokat!:)
  • Punker
    olvasgass át minél több tesztet leírást kezdésnek, leginkább az a célravezető ha kimész kipróbálni az egészet és utána veszel felszerelést.
  • DaemoonHunter
    Rendben, még meggondolom, kösz a tanácsot.
    A CM.030-hoz találtam egy leírást és eléggé meggyőzött. Nem akarom elkapkodni a dolgot, mivel még kezdő vagyok.
    16 éves vagyok, és bocs, volt pár hülye kérdésem.
  • Mersant
    jobban jarsz ha raszansz mondjuk 25-30 ezret es veszel 1 Cyma, vagy JG AEGet. most kiadsz 15öt 1 springes vagy akar 1 elektromos pisztolyra utana ugyis jobb fog kelleni, es igy "kidobtal" 15 ropit....nalunk a csapatban is megjatszottak ezt 1 paran, mert nem hittek nekem, aztan a springesuk most ott porosodik valahol es ujabb tizezreket koltottek fegyverre....szal szerintem gondold at ;-)
  • Punker
    hány éves is vagy amúgy? nem ártana olvasgatnod elöször képben legyél miket kérdezel.
  • DaemoonHunter
    Ez a Cyma CM.030 nagyon bejön. Sztem ezt veszem meg:) 25m-ről átütne egy kartonlapot?
  • DaemoonHunter
    Oké, kösz a tippet:) Apropó, a gázüzemű vagy a rugós fegyver jobb? Az előbbi gondolom erősebb, az utóbbi viszont gyengébb de olcsóbb.
    A gázüzeműhöz sokszor kell hajtógázt venni? Tudom ez attól is függ, hogy milyen gyakran használom.
  • Punker
    nem lesz gond :) jópár CA fegyverben az van nálunk..... amúgy meg a hézagolás már nem tétel.
  • DannyL
    SP120-ra legyen gondja aki csinálja! Ha szar a hézagolás még a CA GB-t is széttöri. Tapasztalat, de szerencsére nem az enyémnél volt.
  • Punker
    én a héten adtam el az enyémet, megy a 04-es cső meg a 120-as guarder rugó a fegyverembe :)
  • DannyL
    Sőt airsoftware-en most 13.500Ft és lehet kapni póttárat meg akksit is most. Kezdésnek kiváló darab valóban, később meg tökéletes oldalfegyver.

Apropó CM 0.30. Kész a Nine Ball Piston head upgrade-je a Glock-omnak, meg át lett zsírozva, le lett tömítve. Most nagyon szépen és pontosan lő, cirka 30 méterre. Full hop-al és 0.25-ös Marui-val nagyon komolyan pontos.
  • Punker
    15-ért kapsz 1 cyma glock 18c-t, kezdésnek jó :)
  • Punker
    ja akkor felejtsd el, használható AEG-ek 30 ezernél kezdődnek (kínai Cyma, JG) közép kategória 70 ezertől (CA, TM) és 200-tól a komoly cuccok.....
  • DaemoonHunter
    Oké, én nem akarom lerohanni vele a világot, csak egyszerűen jó sportnak tartom, szóval nem áll szándékomban drága fegyvert venni. A painball helyett inkább ezt választanám, talán olcsóbb is.
    Mindenképp valami olyat vennék aminek az ára 15e alatt van és megbízható is.
  • Punker
    na most azok a kiegészítő kittek nem 2 forintba kerülnek, ha nincs többszázezred fölösbe ne azzal kezdj :)
  • DaemoonHunter
    Sziasztok! Most készülök venni egy fegyvit, de még nem tudom pontosan, hogy milyet. A #4502-es hsz-ben elég valódinak tűnnek azok a pityuk, főleg hogy a tárban a valódihoz hasonlő lőszer van. Láttam olyan videot amiben torkolattűz is volt, az ilyen gondolom már nem airsoft fegyver. A kérdésem az, hogy ezek miben különböznek a golyós változattól? És hol lehet ilyet beszerezni?
  • Punker
    ez kell nekem :)
  • hannibal01
    okéoké csak nem olvastam vissza figyelmesen . amugy azaz m249m16m4 is zsír :)
  • neuro
    azért annál egy kicsit többet dolgoztak rajta a HK mérnökei :)
  • Seaweed
    Te figyi! Most hogy jott elo a HK-416?! Eddig errol nem volt szo...csak en beraktam hogy szeressem es fogok venni tuti egy olyan VFC fele kiadast! De nem errol ment a beszelgetes.
  • hannibal01
    a H&K 416 az létező fegyver... annyi hogy megvette az M4 licenszét és rárakott egy CASV markolatot
    nagyon helyes fegyver szentem.... egyik AS-es fószernek van egyik játékon láttam kint
  • CseNo
    Jól látom hogy az 74-es? Akkor bocs mindenkitől. Csak a kép neve kavart meg. AKS47U... helyett AK74U
  • CseNo
    Hát nem szívesen kerülnék szembe vele CQB-n :D Én is erre gondoltam először. Ennyi erővel egy snipert és le lehet "rövidíteni". Semmi értelme... Bár ugye az AK-47 rövidítése, az "U" elég jó kis példány.
  • MuldR
    4en megyunk vegulis. Tobbiek az 1 napos hetveget nem ezzel akarjak tolteni (lusta banda)
    Delelott jobb lenne nekunk.
    Irok PMet es ott lebeszelhetjuk a reszleteket.
  • mstummer
    MuldR akkor jöttök vasárnap? Mert akkor kiderítem h mikor lesz kezdés :) Délelőtt vagy délután lenne jobb?
  • Seaweed
    Hat lehet sok volt a zoldbol Szerintem siman rovid cső, igy rovid eloagy, es rovid tus ennyi.

Biztos CQB-ra kell neki fűrészelni
  • DannyL
    Arra gondolok, bár lehet hogy szemüveg kéne és meg is vagyok lepve hogy csak nekem fura, de olyan mintha össze lenne nyomva a kép két oldalról. Vagy ne szívjak többet? :)
  • Seaweed
    "dugóbenő" Ez valami rajzfilmfigura vagy mi?!

Majd ha megy Arnie-nal a forum felteszed/heted a kerdest a gazdajanak!
  • DannyL
    És miért néz ki ilyen dugóbenőnek? Olyan mint egy toy gun.
  • Seaweed
    itt egy hasonlo keszlet