29530
border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Igen a gunner nagyon lasső, volt hogy nekünk is 6 hétig tartott behozni cuccot. Ilyen téren a UNCompany sokkal jobb. Eddig 3 hét volt a legrosszabb idő, de volt hogy 2 hét alatt a kezünkben volt a cucc. És végtelenül korrektek minden téren. -
Nah jah :)
Nekem kicsit tovább tartott a dolog de ha idehaza lehetet volna pár ezer ft ért drágábban kapni olyan stukit amit vettem, akkor idehaza vettem voln ameg :)
4 pénzért megéri idehaza megvenni :) -
Ők is élnek valamiből. :) Egyébként 28.000 Ft alatt ezt nem hozod be Gunnerről sem. És min. 4 hét. 4.000 Ft-ot nekem megér 4 hét. -
praksi #6805 ezzel is az a gond, h 32.000 ft, a gunneren meg 70 dodó. -
Boyi M4
-
tudom, de netboltban csak ott láttam boyit :) -
praksi #6802 cybergun? hehe... :-) -
köszi! -
Itt mint hőtartó fólia vagy itt.
De ha van mentős vagy korházban dolgozo haverod onnan ingyért :) -
Hol lehet ilyen fóliát beszerezni? -
Én SANYO akksikról beszéltem nem a sárga sárkány tűzes lehellete a szusiban féle cuccokról. Igaz elfelejtettem megemlíteni. :) -
biztos hasznal, hisz az akksi hot bocsalt ki, a folia meg megakadalyozza hogy elszokjon, szal szerintem sokat segit majd...de varom a beszamolot ;)
amugy ez is ilyen kinai akksi? azokhoz jar nagycellas 1500-os, csak mert markasbol folia nelkul is birja, csak nem havi 4 jatekot, hanem csak kettot...
-
Én most hétvégén ha száraz idő lesz tesztelem a fóliás akksit hogy bírja.
A tesztalany 8,4 es 1500 as nagy akksi lesz. A fólia meg rendes mentős hótartó fólia. -
3 hete voltunk jatszani iylen 5C° koruli homersekletben, tobbeknek is lemerult az akksija, nem birta a hideget. 1500-as NiCD akksik amiket mostanaban a JGkhez adnak, viszont az en 1100as kiscellas JG akksim siman birta. hozzateszem tobbiek nem igen foglalkoznak az akksi kezelesevel, apolasaval. azert most hetvegen a 2000-es sanyomat viszem, biztos ami sicher. foliabatekeresen en is filoztam, szerintem meg is csinalom majd... -
boyit láttam a cybergun oldalán. -
praksi #6793 keleti frontban kérdeztem, ott nem nagyon tartanak Boyikat; máshol tartanak egyáltalán?
a másik, hogy itthon egy üzlet ráteszi a saját hasznát is, 50 alatt nem hiszem hogy megúsznám -
Legutobb 8,4 ni-mh-s 1100 mAh os akksit használtam 3-4 óráig birta és nem volt ugy hsználva mint elötte melegben.
Ezért gondoltam a védelmet. -
Egy 2000mAh-s vagy annál nagyobb NiCd-t nem nagyon tud kinyírni a fagy sem egy átlag tuning fegyverben, egy nap alatt. Tavaly bár nem volt olyan hideg, de pl. Market Gardenen -1,2 fok volt. Daráltam is rendesen és akkor az 1700mAh-s NiCD-t sem merítette le az SP110-es tuning. Pedig az kis cellás volt. Az én tapasztalatom ennyi ez ügyben. -
Vámmal, áfával, postával együtt kb. 40.000 Ft. -
itthon nézted, nem kapható e? -
kb a fegyver ára +50%. Kb -
praksi #6787 köszi, akkor valszeg az elsőt fogom megvenni.
annyi kérdésem lenne, ha ez 129 dollár, akkor mire ideér, kb mennyi lesz? én olyan 40-45 ezer forintra saccolom, ez reális, vagy még több lesz? -
Van az a fólia amivel a lehült betegeket takarják be ami bentartja a hőt, ilyenek vannak az űrhajokon is, ilyesmire gonoltam h betekerem talán véd.
Vélemény? -
BE-t kerüld, aksit ha van hely körbetekred valamivel (általában nincs :) -
Van valami tippetek ötletetek tapasztaltotok hogyan lehet akksit megvédeni a hidegtől és a gyors lemerüléstől?
-
Nekem ez van.
Teljes mértékben megvagyok vele elégedve. 2 hónapja használom kisebb külső átalakitáson ment át, de erelyével és müködésével eddig nincsenek problémáim.
A következő fegyverem is ilyen lesz :) -
A Boyi jónak számít a kategóriájában, kis törődéssel kiváló műszered lehet. BE-t viszont semmiképp se vegyél. -
praksi #6781 a Boyi fegyvereket mennyire ismeritek? szemezgetek egy ilyennel, de egyelőre az ára még visszatart.
a másik, amin még filózok, az a Both Elephant HK33, de arról meg nagyon vegyes véleményeket olvastam... -
mert az kínai..... -
Ahogy elnézem gunners olcsobb mint az unc... -
myopicbat #6778 Piacon nem jart vki mostanaban? JG MP5 SD5 vagy JG M16 A3 erdekelne. Van vajon, mennyiert... -
thx, körbenézek ott is akkor :) -
UNC -
gunnerses vagy wgc-s? -
az enyém 75$ volt -
azért kérdeztem mert csak 30 dodo egy ilyen és keveseltem :D -
nyomod a gombot és akkor adagol, az elemek bent vannak
mint ebben. -
Tudja valaki hogy ez hogy müködik.
Mármint elemes vagy mi az a drot ott? :P
-
MuldR #6770 740 usd egy maruie! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ember, ha daralni akarsz, vegyel egy A&K Minimit 240 ert, meg kijon meg egy WGC Custom M4A1 230 ert, a maradekbol megvan a posta, nehany alkatresz/kiegeszito, es meg be is tudsz belole rugni! :) -
hát az igazi kavar azért van mert több gyártó van és így-úgy vagy éppen sehogy vették meg a licensz jogokat, és néha ezért hülyeség a név. A CA az Armalite-tal kötött szerződést pl és így nekik M15 néven fut a sorozat.